Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Nasir Jones
#199599 Bet365

Doncic over 10ass
Cuvat ce ga dort, biti ce i dupliran, u raketi ga ceka holm, tako da ocekujem jedan match sa puno ass na livelya i gaforda na obruc, a i na korner trojke.
PJ over 1,5threes
Dallas ce igrati puno 4v3, tako da ce biti puno suteva za 3p, pogotovo na korner. PJ uzima dosta suteva, pa se ocekuje da uzima jos koji sut vise sad kad exumu neide u playoffu plus fali jos kleber (dobar suter za 3p u PO). Sa malo srece moze na 2-3 trojke.
Shai over 2,5to
DJJ over 1,5stl-blk
Cuvat ce ga DJJ, koji igra dobro odbranu u PO plus imat ce pomoc jos od exuma i greena. Ocekujem pritisak na shaiu, igra se prvi match, jos su mlada ekipa i trenutno favoriti, pa ce biti dosta nervoze.
DJJ dobijo velike pohvale od kluba i Luke kako je stebar odbrane, tako da ocekujem da doda u odbrani max od sebe danas na prvoj tekmi.
Gafford over 6,5reb i double/double
Gafford lose odigrao protiv zubca, a u ovoj seriji ocekjem drugciju pricu. Protiv male oklahome ce imati puno prostora da ih trpa u raketi, kad ce oklahoma igrati smallball luka ce ga stalno traziti (fali i kleber sto je plus), dobar je i u skoku, a oklahoma pusca protivniku puno off skokova, tako da je granica trenutno puno faljena.
Tim 10p or more
Vraca se Tim, i kad se vraca posle duze pauze nonstop je napaljen, tako da ce si uzeti par suteva za tri. Zbog odbrane na luki i kaiu bi danas trebao imati dosta prostora da napada obruc, dobar je i da si sam kreira sut kad luke ili playa nema. I tu vidim faljenu granicu, jedino ako ce igrati manje od 10min...
Kai over 24,5pts
Protiv okc o reg dijelu sezone sa lahkocom postigao poene, kad dodam jos dobru formu u playoffu, ga vidim danas na 30pts. Imat ce i vise prostora u napadu od luke, igrat ce se i malo brze nego protiv starih clippersa.
Dallas moneyline
Uzimam iskustvo, okc su jos mladi i nevidim da izdrze pritisak favoruta u prvoj tekmi.

Image

Image
By iDjoleQ
#199600 Irving+
J Wiliams+
Lively+
Micel-
Brown+
Ako allen bude out mobley 9.5 sk mi se svidja vise
Irving-a mislim da ce imati laksi matchup i da ce dort da ganja Luku.
Gledao sam mec u reg sezoni i vidio sam kako su cuvali shai skupljali zatvarali mu reket i morao je uzimati preteske suteve pa se s obizrom na tu utakmicu odlucio ipak za Wiliamsa.
Lively iz razloga sto je dole suplje, holegrem dugacak ali ne vjerujem ja da ce on tu moci puno i da ce iskakati u slucaju pika sto ostavlja prostora da ovaj zakuca koji put lagano.
Micel ide na po meni najbolju odbranu bekova uz minesotu, prebacivao je u reg dijelu sezone ali odbrana tad Bostona i sada su dva svijeta.
Brown nemam neko posebno objasnjenje svidja mi se granica i neki osjecaj
By yoldza
yoldza wrote:Prve utak možeš samo da gatas na osnovu reg djela ja ću sve iz Cavsa under ...ovamo možda gefford over onajali nema kila za njega Lajvli under možda jer ne može da čuva šut za tri ovih omladinaca na C oKC...ostalo nema value

Obori me mobly ova dva došla iz Dallasa lagano...Lajvli neće igrati u offanzivi drvo u deff spor na nogama kao što sam i rekao
By Dejo
#199608 Jeste razlika u kriterijumu velika od serije do serije, kao i od meča do meča i to baš bode oči.Neka puste mušku igru na svim mečevima pa ko se kako snadje.Realno gledano Oklahoma je zasluženo dobila, po meni je jača od Dalasa mnogo u ovom trenutku.Ne može niko da im parira u poslednjoj četvrtini iz nekog razloga, da li je to što su mlada ekipa sa kvalitetno klupom ili nešto drugo, ne znam? Dalas koči i očajan šut Dončića za 3,nije mi jasno šta se dešava sa njim.