Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Nasir Jones
Nasir Jones wrote:Bet365

Okc under total pts 111,5 i dallas +5,5
Must win za dallas, pa ocekujem bolji fokus i energiju dallasa od samog starta. Najavili su bolju odbrane na trojki, dok odbrana u raketi jos radi.
Ako poprave skok i izgubljene lopte, a i ne vjerujem da moze ekipa opet faliti puno otvorenih koseva, onda moze dallas danas i pobjediti.
Gafford over 10,5p
Gafford 16p a puno promasenih zicera. U najavi je bolja realizacija, moze na 20p danas, jos dalje fulana granica. Okc nema size da ga zaustavi, a i fali kleber tako da nece puno kidd igrati small ball sa PJom na petici.
DJJ over 0,5ass
DJJ dobro trazi cetvorku i peticu kad ide drive na kos. Okc ga tezko zaustavlja, trenutno ta akcija dobro funkcionise i vjerujem da ce tako nastaviti.
PJ over 5,5reb
Luka ima velike probleme sa koljenom, opste ne ide ni malo u skok, vec treci mec na 6-7 reb, i jos to kad mu lopta malo da ne padne u ruke. PJ prvu imao 6 skoka, od toga malo da ne odigrao samo 1/2-3/4 svoje minutaze (foul troble). Danas ce opet grizti u skoku, u najavi je borba da dobiju skok.
Luka over 3,5threes
Luka se muci sa sutom, vreme je da se okrene pa da i nesto pogodi. Kidd je najavio da ce mu ekipa bolje pripremiti otvorene sute. Nadam se da realizira.
Kai over 1,5stl+blk
Kai stvarno grize u odbrani i dobro cita igru mlade zelene oklahome. Must win tekma, najavio kako moraju jos vise napraviti u odbrani, neka tako nastavi.

Image

Image
By UcenikBGD
#199632 Emoj Dragane, Draganeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Kao što sam i rekao PJ i OG tate ove igre,samo ih ti ne volEš igraš minuse. P J 29 poena 7 trojki 11 skokova, lagano vodi Dalas do finala sa NY i jakim OG.
Sad kad Klivlend izbaci Boston,onda čekam onog U manje da kaže kako se Njujorku otvorilo!!!
By UcenikBGD
#199633 Reid ubedljivo najbolji igrac minesote,kakav edwards,on kupi zasluge ali Reid nosi ekipu
ovo drugo poluvreme kad ANT izigrava Jordana je smesno na 30 razlike ko je iole realan
lik bi u evropi posle 15min imao 3 ili 4 licne i bio zakovan za klupu[/quote]

Isto se moze onda reci i za mareja i jokica, da jokic kupi zasluge a marej pogadja za pobjede i da je marej najbolji igrac jer pogadja kad treba

Edvards uz bransona najbolji igrac plej ofa, igraju iznad svih ocekivanja, samo ti mlatis o ridu kako je najbolji[/quote]
hahaha pa marej da je pogadjao bar nesto u tim mecevima gde je pogodio taj poslednji sut dobili bi bar 15+ razlike

jel toliko ne kontas ili....??? :lol: :lol: :lol:

indiani su ukrali verovatno pobedu u prvom mecu,treba ligi posle dugo vremena o new yorku da se prica

da se razumemo branson igra fantasticno[/quote]

Pa i treba da se priča o Njujorku. Ljudi igraju bez prvog igrača Randlea celu sezonu i bez prvog centra M.Robinsona, skoro se vratio i prdi po malo na klupi i terenu po 10 15 minuta. Glavni igrač im je Brunson kog su oterali iz Dalasa jer mora dončić da bude glavni, i posle dovođenja OG Anunobija ( koga je ovde jedan iz Njemačku nazivao na ne pominjem kako ) i Harta da igraju odbranu sada idu u finale Zapada,a onda veliko finale ako Bog da OG protiv PJ !!! Pa ih igraj undere DRAGANEEEEEEEEEEEEEEEEE.
OG i PJ tate ove igre!!![/quote]

Posle ovog posta OG 28 poena, PJ 29 poena !!!
By Gurovic15
#199635 da nije sudija oba meca new york gubi

to sto si ti ucenice uzeo lovu mene boli patka

pisem ono sto gledam i sto ljudi vide i pisu,ozbiljno su usrali ovaj play of

sad evo i boston navodno gubi kuci malo da eto kao zakuvaju itd itd

bas ocaj
By UcenikBGD
#199638 LaVine Guroviću, momci kaj kenjate???
Niste izgleda toliko dugo na Forumu da znate Draganovu i moju raspravu od dva igrača na koja je dotični izgubio gaće, i gaće!!!
OG iz Toronta i PJ iz Šarlota,koji su po 10 puta zaredom dolazili over a on ih jurio under jer su po njemu rapad od igrača i šta ti ja već znam.
I sada se drži iste priče,a likovi kao treće četvrte opcije u ekipi trpaju po 28, 29 poena u plej offu!!!
Tako da momci oladite malo, a ti LaVine uživaj u tome da nisam ništa pogodio,ako ti je lakše tako, samo ne zaboravi da tvoj drugar ego manijak Dončić u plej offu ima 7 od 8 undera, a tvoje jurenje overa bi te ostavilo bez gaća kao i dotičnog Dragana iz NemačkU kad se inatio sa OG i PJ !!!
By iDjoleQ
#199639 Boston sinoc jako cudna utakmica, smanjena minutaza starterima sem Tatuma a to ne prolazi u playoff-u. Cavsi izgledali puno bolje ofanzivno Micel nije silovao loptu trazili su rupe i rutinski dobili Boston. Vidjecemo kako ce serija izgledati sada mada Boston mi i dalje djeluje nerealno jak i mislim da cavsi ako jos jednu otkinu mogu biti srecni