Conley 10+ as kv. 10
Haliburton 30+ kv. 10
Konli je glavni organizatir svakog napada, sve i da ga zaustave,a morace da probaju onda mu svaka ide Edvardsu sto ce ovaj posebno veceras svaku ici na kos tako da se asistencije pisu.
U svakoj je imao preko 5.5 osim zadnjoj jer je igrao samo 3 cetvrtine
Ovo je za one na normalnu opkladu
Konli 5.5 as. Over
Hart ima probleme sa rrbusnim misicima mada mislim da ce sigurno igrati ali dovoljan hendikep da ne bude skocan i pokretljiv kao obicno.To im je najbolji odbrambeni igrac,a kako je odlucujuca utakmica tu uvjrk najbolji igrac najvise forsira tako da ce to biti Hali.
Ako se OG vrati jos bolje jer ce zaustaviti Siakama i ove druge pa ce Hali htio ne htio morati da koristi povredu Harta.
Halibarton 18.5 over
Jokic 40+ kv. 7.5
Jamal 10+ as kv. 9.5
Jokic popizdio veceras ce sam da zavrsi seriju kao i na predzadnjoj utakmici.Odlucujuca je tako da ce on i Jamal igrati mnogo pnr tako da su i Marijeve asistencije neminovne jos ako mu povreda lakta pravi ptoblem pri sutu jos jedan razlog za prenos lopte.
Jokic 30.5 over
Jamal 5.5 as. Over
Jokicev over poena najcesce prati i Jamalov over asistencija tako da su mi za dubl top
Hali
Konli
Jamal
Jokic
Na lude granice i lude kvote mora se probati za sicu.
Kvota preko 7.000
Pisao sam prije prve utakmice da Denver kada su svi na terenu nema cuvara za Rida.Kako ih god pokrili da je Gordon na Edvardsu ili Taunsu jednostavno nemaju igraca da pokrije Rida i on ce to veceras koristiti kao sto je uostalom i radio do sada.
Cak je moje mislj nje da ce on veceras vise igrati na racun Gobera i pored onih 20 redovnih minuta jer se ispostavili da Tauns i on bolje cuvaju Jokica od Gobera,a korisniji je u napadu od ovog balvana
Jokic ce forsirati tako da ce sigurno makar dva igraca Minesote doci u ptoblem sa faulovima pa ce biti i tu biti vise rotacije.
Ovo mi je nekako pored Konlija najlogicniji par za veceras
Ovo je jedan od onih koji prelaze sa jednim sutem.
Jamal je povrijedjen i igrace ali mozda ga malo budu i odmarali ili bustali u toku utakmice pa ce Redzi imati minutazu.
Kako god okrenes igrace i koliko god igrao imace svoje suteve Ovdje je dovoljna jedna trojka sto on zna da ubode, na svakoj je ovo prebacio osim na zadnjoj koju ne brojim jer je zavrsena na poluvremenu, imaju i neke akcij gdje Jokic zadnji pas daje bas njemu, desava se i da ovi odigraju odlicnu odbranu gdje na isteku napada on uzm taj sut.Ima tu dosta faktora za njegov over jos ako ga Jamalova povreda ozbiljnija.
Ma jedan sut mu j dovoljan sto ces vise
UcenikBGD wrote:Draganeeeeeeeeeeeeeeeee
Indijana pobedjuje seriju kvota 4.00 !!! Maxbet kladionica!!!
Bez mocnog OG New York ce da padne.
Lagano