A. Nembhard p+as over 22.5
D. White sk+as over 9.5
J. Tatum pra over 44.5
Doncic 30+ pts
MIN nema odbrane za luku, sad ga cuva edvards i anderson. Edvards jos mlad i brzo dolazi u probleme sa faulom, dok andersona lagano vara-dribla. Ocekujem da ce biti glavni suter danas, dosta bitna tekma, a najlaksi matchup.
DJJ 10+ pts
Neko od role playerja ce danas povuci uz luku. Mislio sam uzeti livelya ali se vraca nakon ozljede pa neznam koliko ce biti spreman. PJu nikako ne krene sut za 3, irvinga odlicno cuva Jaden, dok Jones ima vise prostora i vremena za sut. DJJ trenutno dobro igra u napadu i do sada dobro izkoristio svaki wide open sut, pa se nadam da ce i danas. Trebao bi dobiti opet 30+ min zbog odbrane na Antu, pa u to vreme ce dobiti dosta prilika za kos.
Edvards 28,5 pts under
Sa povratkom klebra i livelya ant ce tezko doci do laganih suteva u raketi, a na trojki ga dobro pokriva DJJ, tako da ce imati manje suteva i tezku poziciju za sut, 28pts stvarno velika granica.
Irving 17,5 pts under
Jaden je dobar cuvar za irvinga i mislim da i danas nece puno moci forsirati u napadu, pogotovo ne u prvom halfu. Ocekujem vise luku, i irvinga tek u zadnjoj cetvrtini, pa ga uzimam na manju granicu, ne vjerujem da ce biti danas na 20p.
Dallas win -2,5 handicap
MIN under 99,5 pts
Posle poraza u game 4 rekli su da jim je dosta falila energija i dosta su bili iztroseni nakon 3 pobjeda. Danas bi trebali od samog starta kreniti sa max energijom u odbrani, i kad krene max odbrana onda jim ide i u napadu, pogotovo u tranziciji.
Vjerovatno se vraca lively, pa su sad sa klebrom kompletni, to znaci dosta manje koseva u raketi i vise suteva na long midrange i trojki, a MIN nema dosta sirine za uspjesnu realizaciju. Minesota 4 tekme na cca 105pts, mislim da danas dolazi jedan dobar under. Ako su zaustavili clipperse i okc par puta izpod 100p, trebali bi i minnesotu. U tom playoffu su se do sada nakon poraza nonstop dobro vratili i lagano pobjedili sledeci match, pogotovo game 5. Nisu jos izgubili 2 tekme zaredom, pa se nadan da nece ni danas. Dallas ima ekipu da zaustavi napad minnesote, a i dosta sirine u napadu da pobjedi danas. Dvojac luka i kai djeluje bolje od mladog edvardsa i toplo hladnog tawnsa. Minnesota ima i probleme sa faul trouble skoro svaki match sto je jos dodatni plus.
Irving 2,5 turnovers under
Irving je nakon poraza izpostavio kako je radio slabe odluke u napadu i da mora popraviti to, pogotovo izgubljene lopte (4 to). Do sada kako je serije vise isla prema kraju (game 5-6), manje je bilo gresaka sa realizacijom suta ili podaje, pa bi tako trebalo biti i danas. Dosta je izkusan igrac da popravi to.
Ovo zna doci u slucaju ako dallas pobjedi.
Lively 10pts or more
Gaffordu ce biti skracena minutaza zbog lose odbrane vani rakete, i tu ce lively dobiti 25min+ igre. Dobit ce dosta ass od LuKaia, dosta ce biti i faulova pa ocekujem jos koji pts iz slobodnih. Kad bude stakleni KP na klupi ocekujem da je jos agresivniji u off reb i pts iz druge sanse protiv malog bostona. Svida mi se i double double.
Doncic 10ass or more
Irving ce imati tezi poso, white i holiday mu ne lezi, tako da tu ocekujem Luku u punoj izvedbi (moze i triple double sa 30pts). Prvo ce ga cuvati brown, koji nonstop pada na fintu i zakasni, kad luka ide sa brzim korakom na kos. Nema ni toliko snage ko igrac tipa Dort, da bi ga sa tjelom nonstop malo po malo zaustavio, zato ocekujem da ce se dosta igraca mjenjati na njemu. Tu ce Luka kombinirati sa sutom na kos ili ass na prostog igraca (wide open na trojki, DJJ i PJ) ili kad ide na KP alley oop na Livelya. Dosta bi trebalo biti i ass u tranziciji, boston ce biti pod pritiskom (igraju doma, su favoriti), pa ga uzimam na ass.
Brown under 17,5pts
Brown ce se trositi na Luki, pa ce imati manje energije u napadu. Od cjele ekipe uzima najvise suteva u raketi, a tu je dallas najaci sto se odbrane tice. Do sada zaustavili svakog igraca, pa mislim da ce i browna.
Dallas money line 4qt
Mislim da je dallas sa Lukom i Irvingom puno bolji od Browna i Tatuma, kad dolaze zadnje minute. Ako bude kraj trece cetvrtine rezultat kolko tolko blizu, onda ocekujem dallas da stisne max u odbrani i luka i kai da odrade svoje i dobiju tekmu.
dell spacebar not working
Irving 23.5 +
Tatum 42.5 pra +
Doncic 49.5 pra +
Holiday 9.5 sk&as +
Pj 5.5 sk +
Nisu ludi u Bostonu kada su rekli i poceli da slave titulu kada im je Minesota mkla Jokica