nbaspecialtips wrote:sad parker samo da ne zabije nista, ili maks jedno slobodno
Hahahha, ja ga brate opet igrao over na 15.5, imam utisak da odigraju jos 64 produzetka nece prebaciti jer ovaj smrad Lavine ne da loptu ni tati rodjenom! A sto me stakleni prodao veceras, uzas kako je isciglario, jos sam ga imao na 26.5, povukla mr malo niza granica...
Bojke wrote:Nisi se zajebao posto u drugom poluvremenu ova smrdljiva Minesota nije odigrala nijedan zglavan napad preko njega, lik je razvalio prvo poluvreme i drzali su se odlicno, drugo poluvreme oni razigravaju Rouza i Batlera, lika od 30 god. i 300 povreda i lika koji moli za trejd, a Taunsa i Viginsa ni da prismrde kosu... Kao sto rekoh nece mi biti zao ako padnem na Taunsu ali mi je zao sto umesto da sam odspavao 2 ipo sata do posla, ja gledam ovog mulca Tibodoa i njegovu kosarku, pa to nema veze s vezom...
Krivo mi je sto te je oborio ali nisam ti htio sinoc odgovarati posto si bio ubijedjen u njega ali nemoj ove djecije price nije mi krivo sto sam pao,pokazao je za 5,6 minuta kakav je kosarkas i te gluposti.Pokazo nije nista,dao je u prvom poluvremenu poene kad nije bilo odbrane i to je to.Imao je fizicku dominaciju nad cuvarima i to na kraju nije iskoristio jer ga jednostavno batler ne jebe 5% kao sto sam ti i rekao.Protiv lejkersa je prebacio ali tada u sastavu nije bilo Viginsa.Znaci u kompletnom sastavu nema ni jedan over na ovu granicu i to je cinjenica.Nisam rekao ni da ce ostati ispod ali jednostavno da nema vrijednost po toj granici jer je ocigledno da ne uzima dovoljan broj suteva u kompletnom sastavu.
Bojke wrote:Nisi se zajebao posto u drugom poluvremenu ova smrdljiva Minesota nije odigrala nijedan zglavan napad preko njega, lik je razvalio prvo poluvreme i drzali su se odlicno, drugo poluvreme oni razigravaju Rouza i Batlera, lika od 30 god. i 300 povreda i lika koji moli za trejd, a Taunsa i Viginsa ni da prismrde kosu... Kao sto rekoh nece mi biti zao ako padnem na Taunsu ali mi je zao sto umesto da sam odspavao 2 ipo sata do posla, ja gledam ovog mulca Tibodoa i njegovu kosarku, pa to nema veze s vezom...Brate tako sam i ja nekidan Embiida ima 9 u prvoj četvrtini, ulazi u drugu zabija polaganje kontam lagano ovo prolazim cuvaju ga Ed Davis i Allen,al onda Philadelphia se počinje gubiti Redick uzima glupe šuteve,Simmons puno turnovera,ne spuštaju više loptu Embiid.Izgubili oni izgubio i ja.