- 25 Feb 2018, 00:32
UcenikBGD wrote:toshiba86 wrote:miloske82 wrote:Zato sto prike juce sam imao 95 tiketa i ne mogu svaki slikati,a stavim prolazan da vidite kako se moze igrati,a ko zeli da pita postoji inbox da ne bude raprave.kao sto ce i danas da ih bude gomila tiketa jos nisam ni igrao ovo sam samo odigrao da bi ispostovao ono sto sam rekao.
A što pokažeš sve ali glavno ulog sakriješ to ko na plaži bikini a???
Ljudi moji, NEMA VEZE NI ULOG, bitno je koliko % uzmeš na uložena sredstva!!! na 5e uzetih 20e ja sam prezadvoljan, isto je ko na 1000e uzeti 4000e,samo kad pukneš nije isto, pući 5 ili 1005 evra!!! Bitno je kako neki sistem šljaka i sa koliko pogošenih događaja koliki % ili profit praviš! Ja kažem da na igrače bez 100% pogošenih za veče nema udarca da se kladionici tresu gaće!!! Možeš da raspisuješ parove ne na 95 nego na 295 tiketa, jedan promašen igrač ti ruši brdo tiketa a dva promašena od 6 ili od8 ili od10 ti ruše toliko da možda samo povratiš ulog, sve preko je gubitak da ti nije dobro!!!
Pazi, ja taj sistem ne igram, ne bih ga nikada ni igrao, imam svoju stvar i to radim. Ali, ovde je glavna fora da ti jedna utakmica (jer kako sam ja razumeo igras 3 4 5 6 igraca iz jedne utakmice u triplove, kvotere i narodnjake po 5 6 igraca na tiket) vraca ulog za jako veliki broj utakmica u kojima ne pogodis cak ni taj minimum od 3 igraca u under. Negde sam procitao da su igraci u underu procentualno vise nego u overu, da li je tacno ne znam, ali predpostavljam da se underi igraju na osnovu statistickih podataka toga tipa. Iz utakmice izvuces da kazemo 6 igraca, raspises na te tikete, kada uleti svih 6 npr, to nije samo narodnjak od 6 pogodaka, vec i 2 od 5 i 5 od 4 i gomila triplova ako se raspisuje sve po redu. Pa sad vidi koliko jedna under utakmica moze da pokrije promasaja, a da nema matematiku covek ne bi igrao i pisao ostalima... Ja sam cak jedan dan uzeo to sve i izracunao i kada se ispise u tabelu vrlo je jednostavno, samo rekao sam, ja nemam tu volju da danas uplatim 150 tiketa.