Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Pep9
#94654 Ja ako ga pohvalim jos jednom pomislice svasta :lol: Pogodio je i Rubia, nemojte sad samo gsw :D

Inace, ja nemam neki kredibilitet da govorim moderatorima sta treba da rade i kako, ali mislim da vam stvari sa ovim tiketima izmicu kontroli. Juce sam vracao tri cetiri strane da procitam sta Yoldza, Miki i ostali misle za danas, jer ovaj propagira da mu se jave u inbox za sistem i kaci neke tikete, dobitne/nedobitne. Tamo u drugoj temi imate lika koji postuje "govno bosansko", sto je jako degutantno i prolazi nekaznjeno.
By Kyrie94
#94657 Nisam u toku cemu sad ovo objavljivanje dobitnih tiketa, hvaljenje neko ili sta??? Di ste prije utakmice kod prijedloga. Uplatite 40 tiketa prode jedan i ajmo onda objavit da vide ljudi koji ste majstori
By miloske82
Kazan23 wrote:Nije uspio doc do izrazaja od svih onih dobitnih tiketa.. Bas savrsen primjer kako treba vjerovati svojim vidjenjima stvari, a ne samo surovim statistikama..

Pa nije meni cilj da dodjem do izrazaja,koga jos briga za mene ima vas tu koji tipujete a postavljacu tikete dok mi licno nba knight ne kaze da ne postavljam.jer ovo je forum za kladjenje ne gde se ocenjuje kakav je ko igrac i kako igra,za to me zabole,jer ako je durantu sudjen under ima da dodje under makar ga cuvao boza djumic.uzgred u inbox cu ti okaciti ako te zanima kako se igra
By UrosGospodarVremena
Kyrie94 wrote:Nisam u toku cemu sad ovo objavljivanje dobitnih tiketa, hvaljenje neko ili sta??? Di ste prije utakmice kod prijedloga. Uplatite 40 tiketa prode jedan i ajmo onda objavit da vide ljudi koji ste majstori

To i ja isto kazem, ne kapiram koja je poenta postavljati ujutru. Svako je general posle bitke...