Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Bojke
#109398 Braco, da li se neko kladi na will hill? Inace tamo igram samo fudbal na jaci ulog jer imaju extra ponudu i zaista vise nego zanimljive trending odds-e... Udjem malopre rekoh da vidim da li ima nesto za NBA kad ono ne lezi vraze, ima svasta :twisted:
Recimo daju kvotu 3.80 na tripl Hjuston, Portland i GSW, zatim da ce Kapela i Durent obojica imati preko 12 skokova kvotu 7.00, pa recimo dubl Antetokounmpo 26.5+Durent 28.5+ daju kvotu 3.60, ali najvise mi se svidja sto imaju alternativne hendikepe za vecinu igraca, tako je npr. Kapela 16.5- kvota 1.53, Hardena imate ponudu u rasponu od 26.5 do 32.5, zaista dobra ponuda, samo nazalost nemaju tako jake ponude za svaki mec i ono sto je jos gore sa jednog meca moze jedan tip, ne mogu dva ili vise igraca sa istog meca... Elem, za onog ko igra singl ili eventualno dubl sjajna ponuda... Ja za veceras igrao ovu prvu ponudu Hjuston, Portland i GSW po kvoti 3.80 u singlu, zatim igrao Pol Dzordza 24.5+, Greak Freak 26.5+, Boston 1 i Portland 1 po kvoti 5.92, pa recimo Kapela 16.5-, Antetokounmpo 24.5+ po kvoti 2.40, a nasao sam i ovo: Durent over 28 points, 11 rebounds&Bledsoe over 8 assist po kvoti 23.00, ispratilo se na 2e :mrgreen: