Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By SPY
#109511 Ovaj ričardson je glup ko tokmak.. Pravi dvije lične na početku.. Trecu pred poluvrijeme, četvrtu u 10toj sekundi drugog poluvremena i na kraju ostaje kratak koš za prelaz granice.. I normala pred kraj pravi dva puta korake debil mrtvi.. :cry:
By nbaspecialtips
SPY wrote:Ovaj ričardson je glup ko tokmak.. Pravi dvije lične na početku.. Trecu pred poluvrijeme, četvrtu u 10toj sekundi drugog poluvremena i na kraju ostaje kratak koš za prelaz granice.. I normala pred kraj pravi dva puta korake debil mrtvi.. :cry:

Bas gledam.. samo 25 min.. planirao sam uzet njega i jokica i onda kontam, ajde barem bih jednog pao, pa mi nije zao. Al sam se zato uhvatio za INglesa debila, i imam rosea pra 26,5+
By Alexey35
#109521 Milvoki je doveo Bruka Lopeza da bi rasirio protivnicku odbranu i tako omogucio Janisu vecu sirinu i prostor. Svako skupljanje kaznjave se izlaznim pasom i sutem za tri pa tako Baksi izgledaju kao Himki u Evropi, vise suteva za tri nego za dva. U takvoj postavci igre Boban nema sta da trazi, on moze sa razbijacima, sa klasicnim peticama koje tu i tamo opale neku distancu ali su uglavnom pod kosem. Ova solucija gde ce ga Bruk stalno siriti i terati na trcanje za Kliperse moze da bude pogubna ako Bobi bude imao dosta minuta.

B.Marjanovic under 10.5