euskal said
rusit ce me under na lal-hou,a kad se sjetim da nisam to ni trebao igrat vec over nash,ali se predomislio kad ga digli na 12,5
euskale, sutra trebam samo dva para
Razmontirani Ellis nije mogao preko granice..630KM izvalio...
OT said
Prošao hendi na Buckse u kombinaciji sa Šimcerovom odbojkom (hvala Šmico ikono) i vratio ulog.... Da je Ellis over ubacio bio bi haos ali nema veze nekad je dobar dan u ovom poslu kada si na svom![]()
![]()
nekada je draze da se vratis iz mrtvih.bolji je osecaj takav nego kad redovno uzimas lovu...:)
bedblueboys said
OT said
Prošao hendi na Buckse u kombinaciji sa Šimcerovom odbojkom (hvala Šmico ikono) i vratio ulog.... Da je Ellis over ubacio bio bi haos ali nema veze nekad je dobar dan u ovom poslu kada si na svom![]()
![]()
nekada je draze da se vratis iz mrtvih.bolji je osecaj takav nego kad redovno uzimas lovu...:)
probaj tri dana ne jesti ,siguran sam da će ti i stari kruh biti dobar
daj mi reci kako je prošao onaj ZICER MIAMI
kokodril said
bedblueboys said
OT said
![]()
probaj tri dana ne jesti ,siguran sam da će ti i stari kruh biti dobar
daj mi reci kako je prošao onaj ZICER MIAMI
bas tako .kad si gladan 3 dana i kad nadjes nesto ,bilo sta to ti je najdraze i najukusniju u tom momentu,a kad svaki dan zderes mesa i sta ja znam razne specijalitete skare i takve gluposti ,nista ti nije vise drago i ukusno,ma koliko jos da bih zderao.
A sto se tice Miamia,ja sam verovao da su tim i isao sam po onoj narodnoj,kad ti je najteze onda heroji se poznaju,ali nista od toga,koliko god da ih razocaram navijace i fanove Miami,moram recu da su prava rupa od ekipe,mislio sam da ce danas stegnuti zube i vratiti obraz,ali nista od toga.Definitivno nema kruha od NBA,pokusao sam i kontra da igram i realno,miksao sam sve to,ali nece,kao da si predodredjen da mislis da si pao vec kad uplatis tiketa.to je to.lepo je pocela sezona 3-4 dobra kola realna,ali potom sve je otislo i jos u minusu.to je vidite i sami da sve one koje igramo kao sigurice (nocas KObe over,atlantu) i da ne nabrajam unazad, sve ide kontra,kao da buljaju u nasim tiketima .Shvacam da ima takvih dana,ali ovo je preterano,kao sto sam sreo malo unazad na ovom forumu 1 dobar dan 10 nenormalnih dana.bas tako,ali ja mislim ni taj normalan dan vise nema,svaki dan je nenormalan u odnosu kladjenja iz NBA.Ovo pricam u odnosu kladenje kakvog ja preferiram konacne tipove,dok kladenje na individualne igrace ne ulazi, u to se ogradujem ,jer ne igram tu igru,ali kako idu stvare,izgleda da cu poceti forsirati tu igru,mada sam skeptican u njoj,jer je jako tesko ocekivati od jednu osobu da ti donese neku kintu,jer ima 1000 faktora koje uticaju na njega da ne zavrsi svoj posao.Malo sam oduzio ali ipak navelo me sve ovo sto se desava u najacoj ligi sveta jer prekoracili su sve granice,jednostavno ne zna se ko jede a ko pije.