Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By LosPollosHermanos
Rqxt wrote:Durant 29.5 + volcano
Ispucace on svoje suteve, na kraju krajeva tip je hodajuci missmatch. Mislim da nece biti BO, bice grdilo posjeda, brza igra i znamo da to GS obozava. Nema neke analize, prosto je to Durant

WCS 15.5- volcano
Sacramento dosta dobro poceo sezonu ali ipak su svi oni junci po mom misljenju i teski divljaci i WCSa bukvalno ne gledaju. Svakako ce SA usporiti igru a na WCSa svakako ne ide puno lopti

Srecno ekipa

Kufus ti je out. Koji minut vise za Steina
By Alexey35
#109797 Da ne bunarim gde sam pisao za prethodni meč Jute i Memfisa. 14,5 koliko Pinnbet daje je presmešna granica po mom mišljenju, dodatno što ovaj majstor za sad u sezoni dosta bolje partije pruža u FedEx forumu nego van njega. Neka Gober dole da brani koševe s pola metra, šta nas briga.

M.Gasol over 14,5
By NbaNba
#109798 Sa obzirom da su mi Minesotu makli totalno iz ponude, prinudjen sam malo drugacije da pravim pare veceras...

Cudi me da Siakama niko ne pominje ovdje.

Siakam 11.5 OVER! Toronto relativno ima fin mec pred sobom veceras, ocekuje se puna kapa poena, [oko 230 po bookerima]..
Toronto, jedan od mojih omiljenih timova ove sezone, iako povremeno sve i jedan igrac u timu izgleda kao da se muci, ali da ne duzim pricu, Siakam u uzlaznoj formi, u poslednje 4 biljezi 23,21,16,16...
Dubl:
Siakam 11.5 over
pobjeda Dalasa

Matthews out, kao sto sam vec ranije obrazlozio JR Smitha ocekujem da uzme dio lopti, i da nas obojicu krene, na Doncica su vec stavili 20 granicu, nesto mi se i ne svidja broj 20 tako da preskacem..Ubqcicu ga na stambeni tiket u zmijicu..

Dubl:
Smith JR 16.5 over
JJ Redick 18.5 over

Goberta ispod i Inglesa preko takodjer na nekakav narodni tiket..
:mrgreen: Srecno braco po Insomniji
By vintage1978
NbaNba wrote:Sa obzirom da su mi Minesotu makli totalno iz ponude, prinudjen sam malo drugacije da pravim pare veceras...

Cudi me da Siakama niko ne pominje ovdje.

Siakam 11.5 OVER! Toronto relativno ima fin mec pred sobom veceras, ocekuje se puna kapa poena, [oko 230 po bookerima]..
Toronto, jedan od mojih omiljenih timova ove sezone, iako povremeno sve i jedan igrac u timu izgleda kao da se muci, ali da ne duzim pricu, Siakam u uzlaznoj formi, u poslednje 4 biljezi 23,21,16,16...
Dubl:
Siakam 11.5 over
pobjeda Dalasa

Matthews out, kao sto sam vec ranije obrazlozio JR Smitha ocekujem da uzme dio lopti, i da nas obojicu krene, na Doncica su vec stavili 20 granicu, nesto mi se i ne svidja broj 20 tako da preskacem..Ubqcicu ga na stambeni tiket u zmijicu..

Dubl:
Smith JR 16.5 over
JJ Redick 18.5 over

Goberta ispod i Inglesa preko takodjer na nekakav narodni tiket..
:mrgreen: Srecno braco po Insomniji

Mislija si vjerovatno Dennis Smith, jr. ovaj gore Smith JR je po struci zidar, diga je silnu lovu EU fondova za radit cigle u Dicmu :)
By vanjaBL
#109805 Ima Vanje,bio je u gradu .. Odigrao sam Dzorzda 24,5 + Durenta 29,5 + I Dejvisa 27,5 +
Durenta sam igrao iz razloga sto nema Karija,igraju u gostima protiv Klipersa i ne ocekujem nikakav blow out,a trebalo bi biti i poena 225+ .. Za Durenta 30p je nista,pa i kad Kari igra tako da nema se tu sta puno pricati.
Dzordza volim inace igrati over,dobar igrac vrhunski zna nekad imati i vece kad ubaci 10p i sut iz igre 5/30 ali boze moj..Veceras nema Westbruka i on ce biti glavni potrosac lopti,igraju kuci sa Finiksom ocekujem pobjedu domacina,ali ne i blowout.
Dejvisa ne bih imao srca igrati ispod,kao sto ni jednog igraca koji uzima 20+ suteva,igra po potrebi i 40min i suta skoro pa perfektno slobodna bacanja da igram ispod..Ja inace ne igram under,pogotovo ne na jace uloge,prvo sto mi je ljepse pratiti utakmicu drugo da se ne iznerviram kad ubaci 20p do poluvremena..

Durant 29,5 + Singl

P.George 24,5+
A.Davis 27,5 + Double

KAT nisam imao gdje da odigram,a mislim da ce uci mekano u over veceras 8-) :lol: