Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Bojke
#109870 Jesmo mi to malopre gledali Lebrona u Juti? Kako se covek posrao po svima nama, sa 0 na poluvremenu, udje sa 5 pts u poslednji cetvrtinu i onda natovari 15 pts i to mahom sve u poslednjih 6 min... Sad mi je sve jasno sto se tice NBA kladjenja, samo potvrdjuju neke teze i zakljucke od pre par veceri...
I opet covek na koga su se ljudi masovno kladili proda za uvek isti taj jedan jedini, jebeni, usrani, retardirani poen! Ma nemojte mi reci da je opet slucajnost i da ga Gasol posle onakve odbrane u prvom poluvremenu, a i uopste, ne moze sacuvati 6 min da ne ubaci 10 poena? I to ga dva puta ostavlja samog na pnr i alej up... Uz to dobija 7 bacanja od kojih su bar 3-4 bili poklon. Nemam snage vise za ovo, zivci su mi kao strune, a to sad vec nije dobro, svako vece ista prica i svako vece jedan poen obara, pa mogao sam tadz mahal sazidati koliko sam para izgubio na jednom poenu.
By UcenikBGD
ahmony wrote:@miki28

Jesam rekao heheheheheeheheheheheheheehrehrreh

Inace ekstra noc ubo se dobar tiket, drugi srusili lenard i gober

Čovek se raduje što je izgubio Under na GoberTa ???!!!

Kakvih ludaka-mazohista ima ovde, leb te ne jebo!!!
By UcenikBGD
baja papaja wrote:Ide prica da su Francuzi uzeli neke nenormalne pare na overu na Gobera, cak se prica i da ce napraviti jos jedan Ajfelov toranj da imaju dva. To sve kad se poveze onda ima logike da je namesteno.

Svi znaju da je sami Rudi GoberT drugi Ajfelov toranj!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: