Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By manje under
manje under wrote:Triple:
N. Vučević (17,5) - manje - 1,85
R. Gobert (14,5) - manje - 1,85
K. Durant (29,5) - više - 1,85

Bet live

Tipovi nisu sto posto sigurni te ih igrate na vlastitu odgovornost!

A u pičku materinu :o obori me Gobert za 500 eura na narodnjaku. Odem leć i mislim se kako samo čekam Duranta da mi je Gobert prošo i vidim jutros Durant prošo a Gobert rikavela :x . Jesam imao sreće sa Whitesadeom i Vučkom, ali i još više nesreće sa Gobertom, pa na poluvremenu je imao ja mislim 0 koševa, a početkom 4. četvrtine mislim 5. A jeben ti i kocku i sve stvarno nije gotovo dok nije gotovo. Još znam da on za razliku od 99 posto centara dobar dio koševa daje i u zadnjoj četvrtini redovito, ali kontam može 7-8, ali 10 :x stvarno u pizdu materinuuuuu
By UcenikBGD
lovac wrote:hvala crnom njemcu što se zaustavio na tačno 20p :geek:

Hcala mu što je došao over18,5!!!
Takve mudačije cenim, budim se i vidi 1/11 iz igre i 2 poena i ubacuje dva slobodna za 4 poena!!!BO u najavi, biju Finiksa 30 razlike.
Reko pa koji ti je čoveče crni moj,kad mi trebaš over šutiraš 1-11 iz igre, ali ne mari Denis mnogo za to, ulaz još dva slobodna, dve vezane trojke 14 poena i klupa. jbga BO će me srušiti,kad ono Finix se vrće iz pepela kako mu i ime nalaže. I onda se Denis vraća 7,8 minuta pre kraja i naravno ostalo je lagani fors do overa!!! :)
By Ko-ometator
UcenikBGD wrote:
Ko-ometator wrote:Vucevic u maxbetu na 18.5 ako je neko hteo -

Nemoj da pričaš??? A kvota 1,75 na under!!!

Inače u Mozzartu, socceru, Pinnbetu i balkanbetu 18,5 isto, samo 1,85 kvota!!!

Ok je tvoj post, ako radiš za kladionicu, ovako je besmislen!!!

Tebra ne radim za nikoga nego sam video da ljudi izbacuju tipove na 17.5 pa sam samo hteo ljudima da javim jer cesto zna i poen da znaci. A sad koja je kvota da li je 1.75 ili 1.85 uvek je najbolja ona koja prodje... vidim lik je stao na 17 poena... Uglavnom ne zelim da se raspravljam, ja sam kladionicar i to najvise fudbal jer sam za kosarku laik, ovde ste svi doktori za mene i pratim forum zbog toga... samo sam izbacio iz najbolje namere posto svi javljate kad nadjete bolju granicu pa i ja da budem od neke koristi...
By UcenikBGD
Ko-ometator wrote:
UcenikBGD wrote:
Ko-ometator wrote:Vucevic u maxbetu na 18.5 ako je neko hteo -

Nemoj da pričaš??? A kvota 1,75 na under!!!

Inače u Mozzartu, socceru, Pinnbetu i balkanbetu 18,5 isto, samo 1,85 kvota!!!

Ok je tvoj post, ako radiš za kladionicu, ovako je besmislen!!!

Tebra ne radim za nikoga nego sam video da ljudi izbacuju tipove na 17.5 pa sam samo hteo ljudima da javim jer cesto zna i poen da znaci. A sad koja je kvota da li je 1.75 ili 1.85 uvek je najbolja ona koja prodje... vidim lik je stao na 17 poena... Uglavnom ne zelim da se raspravljam, ja sam kladionicar i to najvise fudbal jer sam za kosarku laik, ovde ste svi doktori za mene i pratim forum zbog toga... samo sam izbacio iz najbolje namere posto svi javljate kad nadjete bolju granicu pa i ja da budem od neke koristi...

Ok. Ali svuda je bila 18,5!!!
To sam hteo da kažem.