Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Raptor
#75131 Irving over 22.5 granica u hl.
Dallas je 29/30 po branenju pg.
Primaju 26pts od tu. Zadnju je dao 30 jer trebalo ubacit u visu brzinu. Vcrs ne ocekujem BO iako je dallas sranje. Razbili su milawauke nedavno sa sutom trice preko 50% ako se nevaram
By SPY
#75133 Lijepa ponuda :D ja sam jos jucer zapiko Jusufa i Oladipa.. Nisam ga nigdje našao ni 14 granicu kamoli 15 sto bi zicer trebao biti.. Oladipo jest b2b. Sinoc su odigrali odlično i nije nesto forsirao, bogija i turnera usralo i bo bio pa je osta ispod.. Veceras igra protiv bivšeg kluba i očekujem ga motiviranog više nego inače..
By LaVine
#75134 Meni Batler sinoc sjebao koncepciju, svi su ga cuvali osim Bredli.Izvodili nekakve kombinacije da on cuva Wiginsa i ode sve niz vodu :evil:
Detroit izvukao noc tako da i nije sve tako lose :D
By Tome
#75136 Triple

Philadelphia Utah -6.5 1
Dallas Boston 2
Orlando Indiana 220.5 -

Double

Nurkic 15.5 -
Simmons 17.5 +

Hrabri triple

Milwauke Washington 2 2.40

NewYork L.A Clippers 2 2.00

Detroit Cleveland 1 2.10

Simmons i Phila najsigurniji par po meni. Phila u formi, Utah su već pobjedili s tim da mislim da su sad još uigraniji nego negu prethodnoj utakmici .Simmons igra vrhunsku košarku i mislim da sigurno ide preko osim ako ne bude B.O. Još bi naglasio Detroit koji je pokazo srčanost sinoc i hvala mu na tome, lijepo zaradih. Cleveland je opća bolnica i sve su na guz dobili. Mislim da će im Detroit pokazati gdje im je mjesto. Orlando je užasan u zadnje vrijeme, Pacersi igraju bolje ali mislim da su umorni. Predviđam tjesnu utakmicu, oko 100, 105 poena obe ekipe i blaga prednost Pacersima. Milwauke i Knicksi katastrofa zadnje dvi utakmice.