Hjuston 2 2.45
Gordon + 15,5
Soccer...
Jednostavno, po meni hjustonu pravi potez sto je oterao Mela,jednostavno je unistio svaki tim u kojem je igrao. Moraju da pocnu da deru kako znaju i ovo je idealna prilika da uhvate prikljucak sa pobedom na tezem gostovanju...
Gordon, pravi suter kojeg nikako da krene.. Ipak previse suteva uzima, pogotovo u ovoj maloj rotaciji, ne mogu da ga ne stavim na ovako maloj granici... Mislim da ce ici preko 20 veceras...
Sretno svima drustvo...
vintage1978 wrote:Novac kvari ljude...
Uki je imun na to.
Kad ti zapuca u Split na rostilj
Miki28 wrote:vintage1978 wrote:Novac kvari ljude...
Uki je imun na to.
A cekan ga za dva triple u nizu....da smo financijski sigurni...al me odjeba.
Harden 29,5 over
Kardashianku moram uzeti s obzirom koliko covjek ofenzivnih skokova uzima, uvijek sam cijenio njegovu agresivnost pod reketom, znas sta ces od njega dobiti i sta mozes i ne mozes ocekivati, granica po mom misljenju promasena za 2pts, u solidnoj formi, dobije par akcija s Hoodom i Clarksonom, koji napadacki skok i dovoljno je (nadam se
Hardena ponajvise zbog RnG igre kakvu ocekujem nocas, vanjska linija denvera dosad u obrambenom smislu dosta solidno izgledala, jokic je cesto protiv slabijih off centara izlazio dosta visoko u reketu, veceras sumnjam u takvu mogućnost obrane jer sumnjam da se isplati ostavljati samog capelu a s druge strane jokic ne moze ostati sam na sirokom prostoru s hardenom, zato mala nedoumica izmedju overa hardena ili capele ali kao sto sam naveo, najvecu prednost houston u odnosu na ostale matchupaove i obrambeni sistem denvera ima u hardenu. Sretno.
Neka bude sexa veceras sa kladionicama, i neka bude taj Sexton u plus!
Od kako je Hill odsutan, Sexton pokazuje nesto sto se ne moze nazvati "potencijal", ali ajde. neka mu bude po ovoj granici, recimo da pokazuje potencijal.. Samo stoka, vidis, podigli ga na 15.5 ovdje kod mene..Al' ajd, neka im bude..U poslednje dvije 15 i 20 poena
Charlot me nije impresionirao sa branjenjem centra, a imam Thompsona po kvoti 2 na 11.5,..Sta covjek da radi, a jos je tu i Clarkson!
Neka nas Bog pogleda i da svu trojicu u over!
Moj redoslijed ove trojice po sigurnosti (mada nemojte me slusati):
Sexton 15.5 preko
Thompson 11.5 preko
Clarkson 15.5 preko
Gledam i ne vjerujem, protiv Charlota ja guram 3 igraca Clevelanda u plus..Previse kafe danas, izgleda..
Ovamo u Charlotu, ili vuce Batum ili vuce Zeller..Nece obojica doci zajedno, nema sanse! Dakle, ocekujem Zellera da uzme koji sut vise vcrs, jer ga navodno krenulo, a da Batum opet ostane ispod 11.
Batum 10.5 ispod
Capela 14.5 over, ide na Jokaru
Moli se gosn krokodil da doda analize na anketu, hvala care!
vintage1978 wrote:Miki28 wrote:vintage1978 wrote:Novac kvari ljude...
Uki je imun na to.
A cekan ga za dva triple u nizu....da smo financijski sigurni...al me odjeba.
Uplatio jos danas triple Harden over, Clarkson over i Durant under (castim te ako prodje Durant, tvoj je tip).
NbaNba wrote:Jebo ovo ako Miki i ja nesto ne napisemo veceras, i Ucenik minut prije utakmice da insajder![]()
Neka bude sexa veceras sa kladionicama, i neka bude taj Sexton u plus!
Od kako je Hill odsutan, Sexton pokazuje nesto sto se ne moze nazvati "potencijal", ali ajde. neka mu bude po ovoj granici, recimo da pokazuje potencijal.. Samo stoka, vidis, podigli ga na 15.5 ovdje kod mene..Al' ajd, neka im bude..U poslednje dvije 15 i 20 poena
Charlot me nije impresionirao sa branjenjem centra, a imam Thompsona po kvoti 2 na 11.5,..Sta covjek da radi, a jos je tu i Clarkson!
Neka nas Bog pogleda i da svu trojicu u over!
Moj redoslijed ove trojice po sigurnosti (mada nemojte me slusati):
Sexton 15.5 preko
Thompson 11.5 preko
Clarkson 15.5 preko
Gledam i ne vjerujem, protiv Charlota ja guram 3 igraca Clevelanda u plus..Previse kafe danas, izgleda..
Ovamo u Charlotu, ili vuce Batum ili vuce Zeller..Nece obojica doci zajedno, nema sanse! Dakle, ocekujem Zellera da uzme koji sut vise vcrs, jer ga navodno krenulo, a da Batum opet ostane ispod 11.
Batum 10.5 ispod
Capela 14.5 over, ide na Jokaru
Moli se gosn krokodil da doda analize na anketu, hvala care!
Tebe cekam citavu noc care
Samo tebe pratim ovog mjeseca, samo jako, kakav Miki brate, tip veze nema