Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Lillard
Sickside wrote:Evo za moje Hrvate malo ko ima racun u ssu.I prvo oprostite na offtopicu.
Balticka liga Pieznov-Borisfen Mogilev hendike (-37.5) 2@1.85

Margina na iste kvote u bet365 za 10 poena dole

Legendo pa ove bi ja i moja ekipa sa kosarke dobili s hendikepom :lol: :lol: :mrgreen:
pozdrav ekipi iz kutije siboca
By Sickside
Lillard wrote:
Sickside wrote:Evo za moje Hrvate malo ko ima racun u ssu.I prvo oprostite na offtopicu.
Balticka liga Pieznov-Borisfen Mogilev hendike (-37.5) 2@1.85

Margina na iste kvote u bet365 za 10 poena dole

Legendo pa ove bi ja i moja ekipa sa kosarke dobili s hendikepom :lol: :lol: :mrgreen:
pozdrav ekipi iz kutije siboca

U jebote,lebrone skuzaj.Ne kuzim cemu pametovanje,pokazes tiket di si mlatnio hendi keca ja ti poljubim noge i kazem bravo majstore i nastavimo dalje.
Btw. imao si 45.5 na 3,30 ili si i taj pokrio? :roll:
By Sickside
#58859 Samo ste me podsjetili kakvih klosara na ovom forumu ima,u najboljoj namjeri stavim par jer su sve svijetske kladionice imale margine od 25,5 do 29,5 a inace su svi strucnjaci za Balticku ligu pa su svi znali osim mene i kladionica. :lol:
Mea culpa momci,nece se ponovit.
By rookie#27
Sickside wrote:Samo ste me podsjetili kakvih klosara na ovom forumu ima,u najboljoj namjeri stavim par jer su sve svijetske kladionice imale margine od 25,5 do 29,5 a inace su svi strucnjaci za Balticku ligu pa su svi znali osim mene i kladionica. :lol:
Mea culpa momci,nece se ponovit.

svaka cast care ja nisam stigo ispratit ,nemoj da te diraju rijeci uvijek ima idiota koji necijene kad im pruzis priliku da zarade
By pauza
#58867 moram priznati da mi iljasova uliva vise povjerenja nego saric sto se tice overa, a vidim da su sarica vec digli na 12.5 kolko je i iljasovi, koji ima mnogo bolji sut od sarica., takodje vidim i rodrigeza na 13.5 po 1.60, ali opet nije to mala kvota.. rodirgez je covjek koji je pravi play, u pravom smislu te rijeci, stane na loptu organizuje igru, jbg, svakome ako se ukaze prilka da postigne poene, postize ih, ali je vise nego ocigledno da rodrigez to ne juri.. i niko ne pominje de-beal na 20.5, u kakvoj je formi, i kakvu igru trenutno igra wall, koji u poslednje 4 utakmice ima 55 asistencija, izgleda mi kao dobar pick za veceras..