Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By rovac
rookie#27 wrote:
svaka cast care ja nisam stigo ispratit ,nemoj da te diraju rijeci uvijek ima idiota koji necijene kad im pruzis priliku da zarade

ja sam ga ispratio ali još nisam zaradio jer sam odigrao dubl i vezao sa Lopezom over ...vidim da ga nakon sinoćnjeg debakla danas tipuju under pa računam da bi baš večeras mogao preko margine kad već nije htio sinoć :D
By Black Mamba
Spaske94 wrote:Hayward 25.5 -
Gasol 22.5 -
Saric 11.5 -
Wade 19.5 -
Sta mislite o ovome ?

Hayward je u strasnoj formi jos igra na domacem terenu tako da moje misljenje je over ili preskoci.
Gasol huh jos pitas ja ga i u singlu odigrao jos na toj grani puf bomba. Maxbet je imao tu granu ali oni jebu s uplatama ogranice na 1000 din a gde si ga to nasao ?
Saric pre over nego under mada sam ga ja preskocio.
Wade takodje pre over nego under ali sam ga takodje preskocio.

Nadam se da sam bar malo pomogao.
By nikolao
#58883 Narodni : 8-)

B. Beal 22.5 +
A. Drummond 15.5 +
K. Porzingis 20.5 +
J. Buttler 25.5 +
P. Mills 10.5 +
D. Saric 10.5 -
Marcus Morris 15.5 -
Detroit - Chicago [+5.5] H2
Washington [-1.5] - Orlando Ip H1
Memphis - Philadelphia Ip 100.5 -
Minnesota - San Antonio Ip 98.5 +
Miami - New York [+1.5] H2
Young Boys - Astana 1+Ip

Budjavi mecevi nocas, sutra ce biti materjala da se skrpi nesto mnogo lepse :)
Marcus Morris 15.5 - , ovo mi se veoma svidja, Jackson se vratio, tako da pored Harrisa , Drummonda, tesko ce Marcus preko protiv Bullsa. Saric isto tesko u over protiv Memphisa Zbo se vraca nocas na parket. Millas + Parker out, Beal bi trebao napuniti Fourniea, Obzorm da sam igrao na +5.5 na Bullse logicno je i Buttler +. Porzingis bi trebao nocas pokidati, verujem da ce se Melo cuvati sa sutrasnji duel sa LeBronom. Drummond + , Jakson ume lepo dodati loptu a matchup Lopez nije realno da pruzi neku jaku odbranu na cepanici Drummondu. Wash + 1.5 na poluvremenu protiv Orlanda, moglo bi lagano. Memphis i Phila , ovo bi moralo manje od 100.5 Ip. Minesota i Spursi , domaca ekipa igru pajsersku kosarku, moze ovo preko 98.5 Ip. Miami - New York mi smrducka, ali ajde domaca ekipa ima povredjenih, a Rose, Melo, Porcingis ih sigurno mogu dobiti ukoliko odigraju kako umeju. Fudbal tu reda radi :)

Sutra ima krsh lepih meceva, ovo danas malo na silu isforsiran tiket sa sitnom uplatom, bez kratkih kombinacija...

Srecno 8-)
By Filip88
#58888 Pozdrav svim članovima foruma.Naime imam jedan predlog za ljude koje misli da bi mogli imati prolaznost veću od 80 % na iskljucivo singl parove.Nije bitno da li su to ukupni kosevi igrača ili timova znaci da je kvota ova standardna 1.80-85.Znaci treba mi samo jedan par dnevno od sve NBA ponude koje ima i da je prolaznost koju sam napisao.Za tu uslugu sam voljan plaćati svake sedmice preko Skrill-a 200€ ako je procenat zadovoljen.Molio bih zainteresovane koji vode sebi evidenciju i imaju taj procenat na sedmičnom nivou da mi se jave.Ako krsim neko pravilo ovog sajta izvinjavam se.