Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By pauza
#58921 evo i ja sam ga zategao, +17.5 kvota 2.05 sa produzetcima.. aj da se spasim totalno, realno ovo moze i da prigusti...

ispravili
edit: jebo ga, vratio se hayward.. al nista, evo smanjili su dosta, da vidimo sta ce bit.. ali evo izgleda i gobera muci ruka..

kakva je komedija ovaj nba, tacno se vidi da finiks ne smije da dobije ovaj mec, dopustili su da prigusti, ne bi li postlo zanimljivije, i ne bi li gledanost ostala na nivou, do kraja meca, ipak su to pare... kad su im vec prisli, umjesto da vrati bledsoa i bookera, covjek drzi dudleya , ne bi me cudilo da ode u produzetka, za joj malo showtime-a
By Polomat
#58934 J.Parker 17.5+
Bucksi protiv Trail Blazersa danas imaju dobre šanse za pobjedu,a za to dobru utakmicu bi trebali odigrati glavni igrači.Paker je nakon Giannisa najbolji igrač Bucksa i uzima dosta šuteva.Današnji protvnik je najgori u branjenju PF pozicije i Parker bi to trebao iskoristiti.

Kilpatrick 16.5+
Brooklyn danas igra doma protiv Denvera u utakmici u kojoj bi Brooklyn trebao ostati blizu Denvera,a možda i pobijediti.Denver jako brani najgore u ligi SG prema rotowireu,primaju 25 poena i Kilpatrick koji je u dobroj formi trebao bi zabiti 17 barem.
By pauza
Madnix wrote:Easy $$$$

Druze, ne pisi vise nebuloze nego idi spavaj pa sutra lepo curu izvedi na veceru tim kesom sto si uzeo. Laku noc drugari.

pa gledao si mec i vidio :) al dobro

moram ti se zahvalit, ja jesam bio budan, ali do tog momenta nisam gledao mec, znao sam da je hood out od jod od samog pocetka, ali tvoja informacija me navela da odigram .. i ako se hayward vratio, ali sigurno da je sa poteskocama igrao.. hvala ti..
By pauza
Madnix wrote:Easy $$$$

Druze, ne pisi vise nebuloze nego idi spavaj pa sutra lepo curu izvedi na veceru tim kesom sto si uzeo. Laku noc drugari.

pa gledao si mec i vidio :) al dobro

moram ti se zahvalit, ja jesam bio budan, ali do tog momenta nisam gledao mec, znao sam da je hood out od jod od samog pocetka, ali tvoja informacija me navela da odigram .. i ako se hayward vratio, ali sigurno da je sa poteskocama igrao.. hvala ti..