Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Pistons22
#58958 Thomas 24,5 vise vs Orlando
Harris 16,5 vise vs Charlotte
Giannis 22,5 vise vs Portland
Dragić 18,5 vise vs Atlanta
Monroe 9,5 vise vs Portland
Mccolum 21,5 vise vs Bucks
Reddick 14,5 vise vs GS
Curry 28,5 vise vs LAC
Cousins 30,5 vise vs Dallas
Charlotte - Detroit x2
Milwaukee - Portland 1

Bit ce to jedan ludi sistem

Moze komentari?
By J. R. Smith
#58961 M. Speights iz Klipersa u maxbetu na 5.5
Ide na GSW, bivši klub , valjda će se naložiti i uzeti koji šut više...Poslednje 4 utakmice daje 6pts protiv Indijane( 2 od 5 trojke), 7 vs NO, 8pts vs CLE i 6 vs BKN... Igra 15 tak minuta to je možda jedini problem ali svakako zanimljiv par da se isprati :)
By Kara Djordje i Gruja
#58963 Čao drugari,

Evo i ja se napokon registrirao !!

Nakon pogledane snimke Atlanta-OKC mogu reći da su Hawksi napokon spremni dobiti utakmicu! Spahija je šapnuo na uho Budenholzeru da treba malo miksati, pa je Korvera poslao na klupu,Muscalu koristio malo više na žalost Howarda,te je moja pretpostavka za večeras protiv Dragića,Belostrane i no names koji su dušu ispustili sinoć doma

under -Dragić(18,5)
under-Belostrana(20,5)
under-Howard(13,5)
under-Miami(95,5)
H1-Hawks(-7,5)

vjerujem u početničku sreću also :lol:
By Vriskoza
Lillard wrote:Zasto je na Avellino kontra MegaLeksa tako velik hendikep?
-21mali?
-31velik?

"Očekuje nas veoma težak meč jer je Avelino jedna od najboljih ekipa u našoj grupi. Imamo mnogo problema sa povredama u ekipi, zbog čega meč u Italiji neće igrati Rade Zagorac, Ognjen Jaramaz, Alfa Kaba i Jovan Novak."
By Black Mamba
#58976 Cousins 29,5 +
Whiteside 19,5 -

Soccer

Bledsoe 20,5 -
Caldwell-Pope 14,5 -
Batum 13,5 -

Pinnbet

Schroder 15,5 -
Fournier 16,5 -

Pinbet

Lillard 28,5 -
Bradley 18,5 +

Pinnbet

Vidim DMC, KCP, Bledsoe i Batum nisu ni pomenuti.

*DMC ide na Mavse pa ocekujem da ih napuni posteno s oko 35 poena.
*Pope i Batum obojica dobro defanzivci te ocekujem da jedan drugog ostave ispod granice, proslu je Pope dao 18 poena ali tada je Batuma jebalo oko a za Pistonse nije igrao Jackson.
*Bledsoe ide na Teaguea pa ga vidim na ispod 20 te mi vredi uzeti ga na ovoj granici.

Za ostale parove su vec pisane analize s kojima se slazem i uglavnom iz tih razloga i igram ove parove.

Obzirom da mi se ponuda danas svidja svih 9 parova spajam na jedan tiket za minimalni ulog a taj tiket zovem "9 Velicanstvenih" :)

Srecno !