Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Jazavac
#133751 Ju vidi ja cekao Kolinsa za 10800 ne za 7000 :3 Ulata bila 3 na Janga je bila 2. Ko da sam znao da je smrda. Nije mi krivo sto sam pao ovaj dubl sa Jangom, na kraju sam u olusu 17-18, ali dusa mi se ceoa za ovaj narodni od 7 igraca. Rodjo smrdo debeli! Dobro realno mozda sam mogo njega sa Tateom recimo da vezem, ali lepo sam reko da sam sujeveran sto se njega tice i da ga necu staviti na dublove za jaku uplatu. Sve u svemu odlicno vece. Podsetite me samo da ubuduce ni na narodni ne stavljam gosn Smrdu debelog kad je neki centar na manje od 15poena u ponudi protiv NY ko sto je Capela bio.
By UcenikBGD
Luckyboy wrote:Wall i Beal na poluvremenu overii, silujee ga wall samo takoo, kazins i tate takodje overi do kraja lepo krenuloo večee

Jazavac što kukaš na Kazinsa?
Evo čovek reko na poluvremenu da Kazins takođe over do kraja.
By UcenikBGD
#133754 O tome sam pričao ja, pa posle me prozivaju neke veštice mađije itd itd i banuju me. A ja samo pitam koja je pobuda nekih likova koji niti pišu na Forumu niti analize daju da samo dođu ovako jednom u godinu dana i pokenjaju se dok je voz u stanici i pobegnu??? A ti sad druže jazo psuj Kazinsa ali nije Sloba kriv što viko Gagi Jovanović
By Jazavac
#133755 Bas je Luckyboy :D Jebo ih smallball... Tacno lepo kaze amater smallball je bio setio sam se da sm gkedao taj deo tekme i komentator je to reko. Moramo da uvedemo novo pravilo, ja to praktikujem jer sam isti takav maler. Dok igrac ne dodje ne pricam da je doso, makar nu falilo pola kosa na pol. I dalje najbokje vece,, prosli put sam omasio racunicu bio jr cist pkus 16-17soma, sada je 18000 tacno. Mozda mi Rmco i da veliki povracaj od 200din za ovaj fail, ne cak ni debelog gmaza nego njegovog trenera pa bude 18200 :D Eh a moglo je 30+ :/ Nije vazno zadovoljan sam mogo sam da isfejlujem i uzmen rodju unesto beala ili tatea ali nanjusio sam nesto, izgleda nije bilo sujeverje kao sto sam reko u komentaru nego osecaj.