Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By vanjaBL
#110057 Sta se i desava ljudi moji,ne mozes nist pogodit u zadnjih 3-4 dana bar sto se mene tice,danas kako sam pao Zenit preko 85,5,krenem u grad i onako najvise iz bjesa,isfura kako god gurnem 100e na bilo sta samo nek' se odigra, bio sam u fazonu boli me kurac oce li doci il' nece..Vracam se kuci i sad da provjerim rezultate:
Notts County-Doncaster 3+ 1,6 (4:2)
Alba-Cedevita 164,5+ 1,5 (cak 211)
Limoges-Kuban 167,5 - 1,45 (136)
Valencia-Turk 148,5 + 1,45 (184)
Fuenlabrada 89,5 - 1,5 (71)
Cilic-Isner 24,5+ 1,60 (32)
Znaci sve je uslo tako lagano,da kazem..Nisam nist' pratio al po rezultatima tako se cini,i ostale mi veceras 2 najmanje kvote:
Winnipeg-Washington 4,5+ 1,30
Phoenix-San Antonio 207,5 + 1,45
Ove su 2 ostale,i to za ozbiljne pare...Bratint ne mogu nist' jer nemam na wwinu ni marke a da budem iskren ne bi ni branio veceras sam u fazonu,ako oce oce...Tako da nek' je sa srecom,a i vi navlacite veceras kako stignete pa da vas castim pivom hehe..
AJMOOOOO NEK' PRSTE GOLOVI I KOSEVI VECERAS PA NEK SVE IDE U PICKU MATERINU ! 8-) 8-)
By Teo
#110058 mozda si se ti bas upecao,ali previse bi bilo da nastavim,izbacicu te iz realnosti a potreban si forumu u nocne sate pa da ne idem na opstu stetu.

Za one koji ne znaju Wes je odradio suterski trening pa postoji mogucnost da igra.Alen je out
By Miki28
NbaNba wrote:Nema sta, i ja se izvinjavam, trcim pred rudu...
Obradovah se kad sam ugledao da ih "nema", pa poletio da podijelim sto prije.
Cuj rostilj zatvorenog tipa :?

Samo za dobre tipsere i Ukija kao pocasnog gosta jer ipak je to gospodar vremena. Ti si bio na extra puti ali si vcrs skrenuo bas. Cekamo da se vratis na pravi put.

Vintage spreman ko zapeta puska ali ne moze dok Uki ne skupi pare za karte nam
Last edited by Miki28 on 15 Nov 2018, 01:25, edited 1 time in total.