Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By pauza
#59174 opalio sam jedan interesantan tiket,

Memfis-Portland 2 1.65
Washington-Denver 1 1,45
NOP-Filadelfija h2(-14.5) 1.30
Leonard + 24.5
Wade + 18,5
Lowry + 21.5
DeRozan +26.5
Towns +23.5
Wiggins +22.5
Lavine +18.5
Kvota = 230.67
Ulog x2
Dobitak = 461.35

Prvo, portland mi se cini kao cisti zicer, i kvota je odlicna, u punom sastavu, jedino mozda herkles ne bude igrao, a njegove suteve ce uzeti jos bolji igraci, mccolum i lilard, koje mogu i bolje iskoristiti nego on, mislim da dnever poslije sinocneg poraza, nema sta traziti u washingtonu, pogotovo sto je washinton vec porazen kuci od orlanda, pa sigurno nece dozvoliti sebi 2 za redom, od realno slabijih ekipa.
Leonard - svakako prva napadacka opcija, za njega sam napisao analizu, tako da ga necu posebno komentarisat.
Wade - jasno je da, ako cikago misli da ista uradi u ovom mecu, morati neko da pogadja i pored butlera koji ce imati poprilicni tezak, posao, sam po sebi se namece wade.
Za sve igrace sa utakmice Toronto-Minesota, ocekujem egal mec, znaci sto posto sam siguran, da ce se mec odluciti u poslednjoj cetvrtini, sad u takvim situacijama moze i da ode preko hendikepa i da ostane ispod, ako ce se neko zapitati kad sam vec sto posto siguran, zasto ne odigram hendikep h2. Drugo Toronto cu ovo biti 6 mec za redom kuci, u predhodnih 5 u prosjeku daju 119 poena, imamo prosli mec protiv klivlenda, gdje su u overu bili svi, i lebron, i irving, mada je na njega granica bila 24.5, ali to je over za sva 3 igraca iz minesote, i love je bio u over, i lauri i derozan.. nista drugaciji situacija ne bi uopste bila iznenadjujuca veceras.
sto se tice minesote, imamo mec protiv carlota, wiggins 29, towns 27, lavine 17, uz sut 7-19, onda sa NYK lavine 23, towns 20 5-18 uz sut wiggins 19, uz sut 6-14, pa jos jednu sa NYK Towns 47, wiggins 19 sut 8-20, lavine 17 sut 5-13... znaci ova trojica veceras ako ih bude imalo islo, ce napraviti ogromne probleme torontu, taman kao protiv klivlenda da igraju, u takvoj situaciji i lauri i derozan moraju preko..

ako se kome svidja neka isprati pa da se uziva u mecu, jedva cekam Toronto-Minesota, i bio bih zahvalan kad bi neko stavio neki hd snimak, obicno ih nadjem na reddit, ali u poslednje vijreme ih nesto nema..
By Black Mamba
#59184 Randolph 14,5 +
Nurkic 10,5 -

Toronto - Minnesota 1
Memphis - Portland 2
Utah - Golden State H2 (7.5)

Soccer

Dubl i tripl

Zach igra protiv bivseg tima protiv kojeg je sva 4x prelazio granicu prosle sezone (15, 16 i 2x po 26 poena). Veceras najverovatnije nece nastupiti Marc a i d nastupi sumnjam da ce puno igrati zbog sledeceg infa:

Marc Gasol (right groin) is questionable for Thursday against the Blazers.
This is a new injury for Gasol. He played a whopping 80 minutes combined on Monday and Tuesday, which is by far the most he's played in a back-to-back set. Gasol did play down the stretch on Tuesday night and didn't appear to be hurt. That said, the Grizzlies could choose to be careful with their best player even though they're not on a back-to-back set tonight. If he's out, Zach Randolph and Jarell Martin figure to pick up extra run. JaMychal Green's upside also goes up here.

Za Nurkica vec rekoh razloge samo sto ne rekoh s kim ga spajam pa evo s kim ce biti veceras u paru (jbt ovo moz dvosmisleno zvucati haha).

Malo i tiovi da se odigraju. Raporsi su jaci tim bez sumnje, uigraniji i iskusniji jo domaci teren. Portland bi trebao da iskoristi situaciju u kojoj se Memphis/Gasol nalaze i da ugrabi pobedu. GSW protiv Goberta i druzine (Hayward, Hood, Favors i Hill su OUT) bice to lak posao zapravo laksi trening za goste.
By Vriskoza
NBA PRO tips wrote:
Black Mamba wrote:Nurkic 10,5 -

Upravo sam usao na forum da ovo napisem... Ne znam odkud ova granica, kad su konacno kompletni, a pre ove tekme je bio na 9.5 ili 8.5...
Zaista ne znam sto su mu digli granicu, nesto mi tu "smrdi" :mrgreen:

Lepo kazem da mi tu "smrdi" nesto i opet ga odigram :D

5/5 iz igre, svaka cast Jusufe.