- 09 Dec 2016, 01:28
opalio sam jedan interesantan tiket,
Memfis-Portland 2 1.65
Washington-Denver 1 1,45
NOP-Filadelfija h2(-14.5) 1.30
Leonard + 24.5
Wade + 18,5
Lowry + 21.5
DeRozan +26.5
Towns +23.5
Wiggins +22.5
Lavine +18.5
Kvota = 230.67
Ulog x2
Dobitak = 461.35
Prvo, portland mi se cini kao cisti zicer, i kvota je odlicna, u punom sastavu, jedino mozda herkles ne bude igrao, a njegove suteve ce uzeti jos bolji igraci, mccolum i lilard, koje mogu i bolje iskoristiti nego on, mislim da dnever poslije sinocneg poraza, nema sta traziti u washingtonu, pogotovo sto je washinton vec porazen kuci od orlanda, pa sigurno nece dozvoliti sebi 2 za redom, od realno slabijih ekipa.
Leonard - svakako prva napadacka opcija, za njega sam napisao analizu, tako da ga necu posebno komentarisat.
Wade - jasno je da, ako cikago misli da ista uradi u ovom mecu, morati neko da pogadja i pored butlera koji ce imati poprilicni tezak, posao, sam po sebi se namece wade.
Za sve igrace sa utakmice Toronto-Minesota, ocekujem egal mec, znaci sto posto sam siguran, da ce se mec odluciti u poslednjoj cetvrtini, sad u takvim situacijama moze i da ode preko hendikepa i da ostane ispod, ako ce se neko zapitati kad sam vec sto posto siguran, zasto ne odigram hendikep h2. Drugo Toronto cu ovo biti 6 mec za redom kuci, u predhodnih 5 u prosjeku daju 119 poena, imamo prosli mec protiv klivlenda, gdje su u overu bili svi, i lebron, i irving, mada je na njega granica bila 24.5, ali to je over za sva 3 igraca iz minesote, i love je bio u over, i lauri i derozan.. nista drugaciji situacija ne bi uopste bila iznenadjujuca veceras.
sto se tice minesote, imamo mec protiv carlota, wiggins 29, towns 27, lavine 17, uz sut 7-19, onda sa NYK lavine 23, towns 20 5-18 uz sut wiggins 19, uz sut 6-14, pa jos jednu sa NYK Towns 47, wiggins 19 sut 8-20, lavine 17 sut 5-13... znaci ova trojica veceras ako ih bude imalo islo, ce napraviti ogromne probleme torontu, taman kao protiv klivlenda da igraju, u takvoj situaciji i lauri i derozan moraju preko..
ako se kome svidja neka isprati pa da se uziva u mecu, jedva cekam Toronto-Minesota, i bio bih zahvalan kad bi neko stavio neki hd snimak, obicno ih nadjem na reddit, ali u poslednje vijreme ih nesto nema..