Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Kazan23
#110188 A kako ne sprdat lika koji napise za JR-a "ovaj Smith se nesto opustio" zato sto je vidio po statsima da je ovaj zabio manje poena od granice.. Nit zna kako izgleda, sta igra, a di o kakvom se pacijentu radi i kog on uopce "analizira". I onda nemoj sprdat.. sta mu treba objasnjavat da se JR opusti i kad igra kraj tekme finala.. ma de nemoj me jebat..
By Miki28
#110189 Ne mozda, nego imam sigurno.

Teletabis dodje odje i navede neku informaciju koja veze sa mozgom nema. Ne treba da znas nesto sto ja znam ali da dodjes da napises npr da nece igrat Saric i Covington kad 3 dana se pise noj stop da debituju u srijedu.
Nemaju 1% ozbiljnosti da provjere informacije.
Ne gledaju meceve, nemaju pojma o timovima, o treneru, o rotaciji a oce da dodju da uzimaju pare?

Samo bi da dodje odje da tipuje bez imalo odgovornosti i ako prodje par puta da odmah otvara vip stranice.
By Kyrie94
#110192 Zar je tesko ignorirat tako nesto?
Ako ti ili ostali znaju pravu info ne vezano za taj dogadaj nego inace pa valjda ces sebe slusat nego tamo nekog urosa koji dan danas nema veze o nbu (vjerojatno ne zna da su 5 igraca na parketu) ali nema potrebe za tim sarkazmom. Nek pisu ljudi sta oce, oni koji ne znaju ce ih poslusat, a oni koji znaju ce udarat svoje i kraj.
By Kazan23
Kyrie94 wrote:Zar je tesko ignorirat tako nesto?
Ako ti ili ostali znaju pravu info ne vezano za taj dogadaj nego inace pa valjda ces sebe slusat nego tamo nekog urosa koji dan danas nema veze o nbu (vjerojatno ne zna da su 5 igraca na parketu) ali nema potrebe za tim sarkazmom. Nek pisu ljudi sta oce, oni koji ne znaju ce ih poslusat, a oni koji znaju ce udarat svoje i kraj.

Bome je tesko takve pizdarije ignorirat :lol:
By vintage1978

Ali to je uskogrudno...ako svatko od nas misli da zna sve najbolje...kojega cu vraga pisat javno, zasto imat potribu obrazlagat zasto danas mislim da je ovaj ili onaj par dobar. Zasto uc u prjepirku s nekim ako JA znam najbolje...neciji entuzijazam ne triba potcjenjivat, jer isti taj Miki i gore navedeni su se mogli zatvorit u svoje grupe i naplacivat svoje znanje. A nisu....
Ne mogu se slozit sa tezom "nek pise svak sta hoce"...mislim, moze se i to...ali onda forum nema vise svoju originalnu vrijednost zasto je napravljen i odrzavan, a to je da sa konstruktivnim analizama, komentarima, itd...se ima sto veci postotak dobitaka na kladioni.
By LosPollosHermanos

Kvalitet, ne kvantitet. Bolje 10 pravih, nego 100 nekih koji ce lupati tikete od 6 parova +/- i pisati neke nebuloze.