Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:

Velika ponuda, biramo 3x2

26
20%
12
9%
26
20%
25
19%
9
7%
11
8%
4
3%
9
7%
10
8%
By Pekiii
#58971 Isaiah Thomas (groin) has been ruled out for Wednesday's game against the Magic.

Bradley 17,5 više - wwin ali po kvoti 1,65 .., misli da se opet isplati
By Vriskoza
Pekiii wrote:Isaiah Thomas (groin) has been ruled out for Wednesday's game against the Magic.

Ja mislim da cu uzeti dubl u Maxbetu

Crowder Over 12.5
Smart Over 10.5
Kvota 2.9
By tck1979
Pekiii wrote:Isaiah Thomas (groin) has been ruled out for Wednesday's game against the Magic.

Ko ga je uhvatio po toj grani OK,sad ga digli na 20,5 :roll: :roll: :roll:
Možda Horford ili Crowder Bradley po ovoj granici ni da jedini igra
By vuleson
Nbafan wrote:Ne razumijem zašto je u anketi H. Whiteside 18,5 ako je analiza pisana za 20,5

Whiteside se jutros mogao odigrati po toj granici , ali sad ga tesko možeš naći na 20.5 , a dosta ljudi tek sad uplacuje tikete
By MvP39
Nbafan wrote:Ne razumijem zašto je u anketi H. Whiteside 18,5 ako je analiza pisana za 20,5

Zato sto je trenutna granica 18.5, ne vrijedi stavit 20.5 jer ljudi sad glasaju koji im je najbolji par. Anketa sluzi da ljudi znaju bolje izabrat sta igrat, znaci ono sto najvise ljudi misli da ce proc to ce imat najvise glasova i prema tome ce ljudi igrat. Ako stavimo 20.5 i svi glasaju za to nece nikom pomoc, samo moze psihicki utjecat na ljude koji su ga igrali (podic nadu za prolaz - nista se ne mjenja).
By marac1000

Nbafan sto si picajzla, vjerojatno je stavljena ta granica jer je u meduvremenu pala, a da je stavljena 20,5 grana opet bi se netko javio sto stavljas granu koja vise ne postoji. Uostalom bitno je da si ti odigrao na toj granici i da si postavio analizu a za ostalo boli te briga.
By Nbafan
#58986 Ma sve je meni jasno al onda ga niste ni trebali stavljat u anketu. Prošla baba s kolačima jer kao što rekoh analiza nije pisana za 18,5 već za 20,5. Svi znamo šta znače 2 poena. Lp :)
By yoldza
#58987 Dobro vece

Michael Kidd-Gilchrist under 11,5 mozzart https://www.youtube.com/watch?v=D4lpP0Pa1Kg kad sam vidio kako ovaj suta mislio sam evo meni igraca za under-a naravno zadnjih par utakmica imao je dvocifrene brojke u poenima ali njegova glavna zadaca u ekipi strsljenova je odbrana i to na najtezoj poziciji u nba ,mozda najbolju utakmicu u tom segmentu je odigrao protiv LBJ kad ga je stvarno dobro usmjeravao i bio mu stalno blizu na sutu,veceras se vraca Marvin veoma veliki potrosac lopti i odmah ce ove projke Michael-a da padnu ,uzima prosjecno oko 8 suteva a gotovo dva suta manje uzima kuci,naravno jer je zvijeda Walker i Marvin i nema mnogo prostora drugim igracima,sto se tice ove sezone samo je 5 puta presao ovu granicu od 20 utakmica

P.S. kad postavi post Knight uvjek imam 100 posto ali ipak ovo moram da uzmem na 7/10

srecno ko prati :D :D :D
By kokodril

Ako zabije 20 samo ti sutra napiši
WINNNNNNNNNNNNNNNNÑNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN