Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:

isprike ak sam fulo neke grane i stvarno ste svasta analizirali, svaka cast, steta sto ne stane vise

37
19%
19
10%
8
4%
18
9%
19
10%
34
17%
19
10%
13
7%
4
2%
26
13%
By MvP39
pajche wrote:
MvP39 wrote:@pajche, @TamoNekiLik : Vas dvojica pisite svoje analize u temu za komentiranje jer te dvije recenice sto se nalaze uz vase parove nisu dovoljne i uopce ne iznose nekakve argumente, samo osjecaj. Ili krenite pisat analize s vise argumenata.

Ok druze to sve,prihvatam savjet dobronamjerno. Ali pazi ovo,nit smo mi neki ovdje analiticari niti eksperti. Mi svi pisemo svoja misljenja,misljenja na ANALIZE PROFESIONALACA,nasa nagadjanja..razumijem ja da je kad neko napise kilometarsku "analizu" ljepse viditi,ali radije cu napisati 3 recenice i reci sustinu i dati razlog zasto to igram,nego napisati roman i ne reci nista :)

Niko nije reko da trebas romane napisat, ali neke argumente tvoja analiza treba imat. A vas dvojica napisete 3 recenice od kojih je jedna kolko igrac igra i zabija, druga neki argument, nista posebno, bezveze, i treca recenica u stilu "mislim da danas mora ic vise." Navedi vise argumenata za igrace i onda mozes stavljat post u glavnu temu, do tad ce ti svaki put bit prebaceno u drugu temu za komentiranje.
By kb8
#61768 POzz ekipa, od mene danas jedan single
Jabari Parker 20.5 under
Ovaj decko je u veoma dobroj formi, igra sezonu zivota, ali proseci u gostima i ocekivan broj poena na ovoj utakmici mi daju value da ga igram under po ovoj granici.. U gostima ima cak 5 poena manje u proseku nego kuci, na 16.9 poena je u gostima. Detroit ume da odigra dobru odbranu na unutrasnjim pozicijama, ocekivan broj poena je manji od 200 , tako da ocekujem jabarija na nekih 14-15 poena veceras, poslednju protiv Detroita 13 poena.
By Melo1991
#61769 La Vine 20,5 Over ( Super Sport )

Towns je već public bet, granice se digle na 24,5 ali ja ga ne bi igrao ni na 22,5 da sam ga uhvatio, prije igram La Vinea. Zašto ? Jednostavno je puno konstantniji, da bi Towns to prebacio on mora uzet 20+ šuteva, što naravno nije nerealno protiv Denvera, ali npr. prošlu je za 32 min. uzeo svega 8 šuteva.
Ja uzimam Zacha jer čovjek je u odličnoj formi, trica u zadnjih 5 utakmica mu je redovito preko 50%, slobodna su mu na 100%, uz koje polaganje trebalo bi to. U principu zahvaljujuci toj formi on kad god uzme 15+ suteva redovito ide preko 20 koseva, Denver dosta suteva dopusta sa vanjskih pozicija, u zadnjih 4 utakmica protiv njih su Crawford, Reddick, Schoder, Derron Williams išli preko 20 koseva tako da bi treba i Zach i po meni je ovaj par dosta izgledan.
By Pekiii
Thunderrussell wrote:rekao sam da ću odvalit još nešto,i evo nešto izgledno,nakon info-a koji je došao

S.Kilpatrick 14,5 Više @ 1,85

SuperSport

Jeremy Lin (hamstring) has been ruled out for Wednesday's game against the Bulls.
Lin could be looking at another lengthy absence after aggravating his hamstring injury on Monday, and it'll be Isaiah Whitehead and Sean Kilpatrick picking up the slack in his absence with Kilpatrick offering the most upside. For now, we'll be considering Lin doubtful for Friday's game in Washington.

The Nets are listing Joe Harris as questionable for Wednesday's game against the Bulls.
It's unclear exactly what Harris is dealing with, but as a marginal part of the Nets' rotation, his playing status is more or less irrelevant in fantasy hoops. With Jeremy Lin (hamstring) on the sidelines and Harris' status up in the air, Sean Kilpatrick could be logging major minutes Wednesday night.

Znači Lin je out sigurno,upitan je i Harris,znači Kilpatricku ne gine sigurnih 30 minuta,ako ne i više.a pazite sad brojke kada ovaj igra oko 30 ili više minuta

23,14,22,17,22,21,19,14,38,22,23,19,19,24 ..znači 14 Overa i 2 undera,i ta 2 undera,ostao na ovoj granici..ne znam,ali jedino što može ode pojebat stvari je BO,ali ne sjećam se kad je Chicago nekog razvalio ove sezone,tj ne sjećam se jesu li uopće,jer ni njima baš ne svjeta sve u 16..svakako nakon ovih infoa,vrijedi probat..

PS ove sezone im je Kilpatrick metuno 13 za 25 min igre uz 0-6 3pt ..vjerujem da onda može do 15 za 32-35 min :mrgreen:

Odličan par , u premieri ima 13,5 grana a što se tiče Kilpatrickove igre jako hrabar za potegnut šut što mi se svida kod njega
odigrat ga u paru sa KATom koji je u premieru 21,5 grana
By jopa7
#61773 JJ Redick (hamstring) unlikely to play Wednesday.
Chris Paul (hamstring) unlikely to play Wednesday.

Both Redick and Chris Paul (hamstring) will be game-time decisions, but coach Doc Rivers said they are "probably doubtful" in advance of Wednesday's contest vs. the Pelicans.

Ako ne budu igrali onda se Crawford na 18.5 cini pristojno :D
By LosPollosHermanos
jopa7 wrote:JJ Redick (hamstring) unlikely to play Wednesday.
Chris Paul (hamstring) unlikely to play Wednesday.

Both Redick and Chris Paul (hamstring) will be game-time decisions, but coach Doc Rivers said they are "probably doubtful" in advance of Wednesday's contest vs. the Pelicans.

Ako ne budu igrali onda se Crawford na 18.5 cini pristojno :D

Jos pristojniji Rivers 10.5 :D
By AlkYYY
#61777 Samo da spomenem 2 informacije. Mozda nisu bitne mozda jesu za oklade ali dobro je znati. Ako je vec netko spomenuo , isprike.

Prvo , Curry je izjavio poslije Cavsa da mu se ne svida sta uzima malo suteva , ostali u ekipi su se slozili s tim pa je moguce da poveca svoje pokusaje. Nisam rekao tocno od rijeci do rijeci kako je izjavio ali shvatit cete poantu.

Drugo , kako sam procitao da su D. Jordan i C.Paul imali neku prometnu nezgodu. Nista strasno za obojicu , ali bi moglo utjecat na igranje ili neigranje njih dvojice. Neznam tko ce im onda igrat :D ..

Uglavnom to vam je to , ja sam to procitao pa se nadam da vas ne lažem hehe.

A da nebi samo to bilo u mom postu ubacit cu jednu analizu.

D.Rose 17,5 OVER , PSK , 1,85

Gledao sam Knickse dosta zadnje vrijeme. Rose se sve vise oslobada i napada kos. I to jako uspjesno. Zna se dogodit da neko zicer polaganje promasi , ali u jako velikoj vecini je uspjesan kad god napada. I ako sam dobro primjetio , u drugom poluvremenu se ti njegovi napadi dosta povecaju za razliku od prvog polvremena. A zna se da protiv Atlante se nemoze puno napraviti iz reketa , i jos je njegov match up povoljniji za razliku od ostalih. Nije bas bajan u sutevima sa distance ali to nadopunjuje napadima na kos.
Znaci ima povoljan match up , sve vise zavrsava napade , uzet ce svojih 15tak suteva plus 5-6 slobodnih, zadnjih 5 tekmi isao preko granice 4 puta ( tu jednu tekmu je igrao samo 10 min , ozljeda neka) . Pa eto po meni ovo vrijedi probati
By Kliza
#61778 U danas puno dobrih parova samo treba izabrati dobitne.
Danas mi se nedaju analize pisati pa ću staviti samo predicted score igrača na osnovi forme igrača u zadnje 3 i utakmica, igre doma u gostima, protiv vcr protivnika u odnosu na postavljenu marginu. Nisam za računalom pa mogu samo ovako. Ne uzima u obzir ozljede, ozljede u prijašnjim duelima, da li je prije igrao u 1. ili 2. lineup-u itd.

Izračun rađen na ovim marginama:
Image

Ovo je predicted score znači +/- koševa na ovu gore marginu. Uzmite u obzir i poredak tima protiv kojeg igra tj. obranu npr. 3/30 vidjeti ćete da igraču predviđa se veći broj koševa zbog forme a ide na dobru obranu na njegovoj poziciji. Zadnja kolona +/- margina

Image

Nadam se da ćete uspjeti odabrati dobitne. Uz napomenu da na ovaj način slijepo sljedeći za sada uspješno predviđa oko 59% ishoda.

Naravno očekujem i objavu na forumu :D :D :D