pajche wrote:MvP39 wrote:@pajche, @TamoNekiLik : Vas dvojica pisite svoje analize u temu za komentiranje jer te dvije recenice sto se nalaze uz vase parove nisu dovoljne i uopce ne iznose nekakve argumente, samo osjecaj. Ili krenite pisat analize s vise argumenata.
Ok druze to sve,prihvatam savjet dobronamjerno. Ali pazi ovo,nit smo mi neki ovdje analiticari niti eksperti. Mi svi pisemo svoja misljenja,misljenja na ANALIZE PROFESIONALACA,nasa nagadjanja..razumijem ja da je kad neko napise kilometarsku "analizu" ljepse viditi,ali radije cu napisati 3 recenice i reci sustinu i dati razlog zasto to igram,nego napisati roman i ne reci nista
Niko nije reko da trebas romane napisat, ali neke argumente tvoja analiza treba imat. A vas dvojica napisete 3 recenice od kojih je jedna kolko igrac igra i zabija, druga neki argument, nista posebno, bezveze, i treca recenica u stilu "mislim da danas mora ic vise." Navedi vise argumenata za igrace i onda mozes stavljat post u glavnu temu, do tad ce ti svaki put bit prebaceno u drugu temu za komentiranje.