Lillard0 wrote:Zna li neko gde ima da se odigra Seth Curry u Srbiji da odem da stavim kevu na vise?
bet365 15.5
Lillard0 wrote:Zna li neko gde ima da se odigra Seth Curry u Srbiji da odem da stavim kevu na vise?
Ulrike wrote:Samo četiri dvoboja na prgoramu,s' toga je i izbor umnogome sužen,ali nekako mi se nameću 2,3 naizgled izvesne kombinacije,pa da je podelim sa zainteresovanim ljudima:
D.Powell 7,5+ (Maxbet,@1.85);
-Ostao sam bez teksta na ovu marginu dotične kladionice,iz razloga što će Dalas igrati bez.već svima znanih skorera i lidera ekipa,a sa Barnsom i Karijem kao udarnim iglama,što dovoljno govori o trenutnom biltenu po pitanju rostera kojim će u duelu sa OKCT-om raspolagati Tik Karlajl.Zamarati statistikom nikog' neću,jer sve to pada u vodu kada znamo da će ovaj mladi Kanađanin imati 25.Minuta na parketu,minimum i smatram da je ovo tip oko ko'g se treba graditi potencijalno uspešan tiket.
-OKCT-Dallas, h1 (-7,5) (Maxbet,@1.85).
Akonto gore navedenih informacija o neigranju lidera ekipe iz Teksasa se upravo zasniva i ova kombinacija za koju se zalažem večeras i ovaj evidentno niži hendikep bar za 2.Poena od ostalih kladionica je po meni poklon margina u trenutnim okolnostima.
Eto,ova dva tipa su za večeras nešto iza čega stajem jer sam ih i sam odigrao u double varijanti na solidan ulog,a onaj par koji me vuče ceo dan je' Džoker Joker 22,5- protiv meni omiljenog centra,Tajsona Čendlera.
Jednostavno,mislim da je 22,5 poena karakteristična margina za superstarove,a Jokara je još uvek u fazi spoznaje toga šta on zapravo predstavlja i đta bi mogao predstavljati u budućnosti ekipi Majka Melouna,a ako još imamo u vidu da ide na jednog od najboljih paint defender-a,nekako mi instikt govori da će ovde podbaciti.
GL
Ulrike wrote:Thunderrussell wrote:Ne znam dal ima smisla više ovaj NBA,dok ne dođe PO,jer šta ja gledam sinoć ono nisu istine..Znači Cavsi,prošlogodišnji šampioni,ne da ne igraju obranu,nego ih zaboli ona stvar za tu istu obranu..Love mlitav,James se gega koda mu je 90 godina,Irving nezainteresiran,Tristan ko muva bez glave,jedino shumert izndui nešto kad je 1v1 u pitanju ..dalje second unit još gori,onaj felder ne zna kuda goni,ono je da te Bog sačuva..nastave li igrat onako,i gubit od timova ko što su Pelicansi i Sacramento,piši kući propalo.
Eto da nije Šarića i Z-boa ,propade ja ko grčka sinoć,ali su me oni izvukli..što se tiče Porzingisa,nisam gledao tekmu,ali vidim igrao je 23 min samo,očito da nije 100% spreman ko što ste govorili.Nek ide meni na dušu![]()
J.Randle 13,5 Manje @ 1,85
GERMANIA
neću se trošit ode previše,ovo uzimam odmah bez razmišljanja,i neću spajat s ničim jer mi sve smrdi danas,svašta se dešava zadnjih dana,ali ovo mi djeluje isplativo rizika.Prvo Uta igra kući,i kad kažem da moraju,onda to mislim u punom smislu riječi da moraju dobijat tekme ko što su protiv Lakersa da bi otišli u PO,imali su neki niz koji je prekinuo OKC,ali igrat protiv Westbrooka je puno ozbiljnije nego protiv mulaca iz LA-a.zaredali su Lakersi loš niz i u zadnjih 10 imaju samo 3 pobjede.Russell je vjerovatno i dalje out,ali ne igra mi to preveliku uloge ode (ukoliko igra vjerovatno je i plus,al ajde)..uzimam Randlea manje iz razloga što će mu sigurno bit najteže na ovoj tekmi.Svako drugi ima lakši posao,ukoliko ne računamo mozgova koji nije ni opcija u napadu.Druga stvar Randle i nije u nekoj formi,točnije ne troši puno lopti u zadnje vrijeme,a i kako može kad imaš toliko napuhanih ciglaša koji bi svi tili riješavat utakmice,na kraju kita ..ovo su njegove brojke zadnjih 6 tekmi 4,2,7,16,9,8 poena ..a uzima redom 7,6,8,13,4,9 šuteva..očekuje se naravno utkamica na manji broj poena,bar što se tiče strane Lakersa,jer Uta je u stanju uvalit 120 takvim lakersima,tako da ono ..sve u svemu ne očekujem previše prostora za Randlea,max 10 poena otpadaka
A i tog Daria i Z-Bo-a ne bi pogodio da 90% vas ne prečešlja prvo sve tipsterske sajtove sa studioznim analizama zasnovanim na činjenicama,pa onda krenu da struje jedne te iste informacije i tako u krug,SVAKI dan.Nigde originalnosti,raznolikosti.Sve se svodi na puko prepisivanje i pregledanje.Uprono zaboravljamo da su kvote na zvezde ovog i njemu sličnih foruma (juče recimo Porze ili Wade za - kombinaciju kao public bet-ovi) i recimo na Daria Šarića,Tonija Alena ili Mejsona Plamlija isti ,,value'',ali ne,nama je lakše izmišljati toplu vodu na temu Jamesa,Anteta,Lowry-a ili nekog desetog superstara,umesto pokušati hvatati naizgled ne toliko atraktivne skorere u -/+ kombinaciji,a mišljenja sam da se isključivo tu može pokazati pravo znanje,kada na nekim irelevantnim igračima uhvatimo neku valjanu informaciju kao za Daria juče gde su SVI ukrali Šarenog za + kombinaciju nakon analize ,,jedn osobe'' na svima znanom sajtu...
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
A.Davis over 28.5 @1,74 2u ❌ Gledao sam Embiida[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]
Paolo Banchero Rebounds 6.5 +@1.86 / unit 2 ✅✅ […]