- 22 Mar 2013, 00:15
...sinoć u zadnji tren, danas među prvima...valjda će biti sretni parovi...
Prokom G.-Turow Z. 2 kvota 1.4
...upotrijebit ću informacije od OT i odigrati drugi meč...dakle, ekip Prokoma se nalazi u laganom rasulu uzrokovanom nedostatkom novca, tako da ih je napustilo nekoliko igrača, među kojima i najbolji igrač, a to je jako bitno za današnju utakmicu...naime, poljska liga je jako izjednačena, i očito je da Prokom ne gaji nadu u prvo mjesto, što bi ekipa Turowa trebala iskoristiti...u prilog ide i ova kvota od 1.4, u SS je 1.6, tamo sam i odigrao...
Sacramento-Minnesota 1 kvota 1.44
...Sacramento je jaka domaćinska ekipa, nekidan su dobili Clipperse bez problema...nisu vrhunska ekipa ali igraju svoju košarku sa puno poena, solidnom obranom i igraju hrabro...današnji protivnik već 5 tjedana nezna za gostujuću pobjedu, trenutno u zadnjih 10 utakmica imaju omjer 3-7...prošlu utakmicu su im se vratili pojedini igrači i trebat će nekoliko utakmica dok se to posloži...nešto se spominje da Rubio ima laganu ozljedu prepone, mada nije upitan nastup, a to može samo olakšati prolazak ovoga para...
P.Taylor-W.Newton 1 kvota 1.3
...ovo je par iz pikada, po meni zicer... Taylor je najbolji igrač na svijetu, jedini koji mu u zadnje vrijeme prijeti je mladi MG...Newton spada u drugi red igrača pikada, u prvom su Lewis,Whitlock,MG i Taylor... dvoumio sam se između ovoga para i para MG - Anderson,tamo je veća kvota ali ovdje je sigurniji prolaz...inače bi kvota bila 1.05, a sad je 1.3 jer je Taylor malo uzdrman gubitkom titule prošle godine, ali protiv ovoga igrača pobjeda nedolazi u pitanje...
fortunawin, ukupna kvota 2.62 ulog 7/10