Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By BGriffin32
#7819 Sacramento(109,5)-Minnesota - broj poena domaćina - više od 109 1,85

Sacrametno je u zadnjih 6 domaćih utakmica zabio 703 poena a to je u prosjeku 117 poena. U posljednje 3 domaće utakmice protiv Minnesote, Sacramento je zabio 2 puta više od ove granice i jednom manje.Mislim da će ovo lako proći..

Denver(-14.5)-Philadelphia - hendikep - 1 1,85

Sinoć su 76ersi izgubili 29 razlike od Clippersa. zabili su samo 72 poena. Znamo da Denver daje preko 110 poena skoro svakoj ekipi i mislim da će večeras uništiti 76erse. Mislim da je ovo premalen hendikep i da će proći bez ikakvih problema...
Sretno :)
By maxeta
#7822 ...sinoć u zadnji tren, danas među prvima...valjda će biti sretni parovi...

Prokom G.-Turow Z. 2 kvota 1.4
...upotrijebit ću informacije od OT i odigrati drugi meč...dakle, ekip Prokoma se nalazi u laganom rasulu uzrokovanom nedostatkom novca, tako da ih je napustilo nekoliko igrača, među kojima i najbolji igrač, a to je jako bitno za današnju utakmicu...naime, poljska liga je jako izjednačena, i očito je da Prokom ne gaji nadu u prvo mjesto, što bi ekipa Turowa trebala iskoristiti...u prilog ide i ova kvota od 1.4, u SS je 1.6, tamo sam i odigrao...

Sacramento-Minnesota 1 kvota 1.44
...Sacramento je jaka domaćinska ekipa, nekidan su dobili Clipperse bez problema...nisu vrhunska ekipa ali igraju svoju košarku sa puno poena, solidnom obranom i igraju hrabro...današnji protivnik već 5 tjedana nezna za gostujuću pobjedu, trenutno u zadnjih 10 utakmica imaju omjer 3-7...prošlu utakmicu su im se vratili pojedini igrači i trebat će nekoliko utakmica dok se to posloži...nešto se spominje da Rubio ima laganu ozljedu prepone, mada nije upitan nastup, a to može samo olakšati prolazak ovoga para...

P.Taylor-W.Newton 1 kvota 1.3
...ovo je par iz pikada, po meni zicer... Taylor je najbolji igrač na svijetu, jedini koji mu u zadnje vrijeme prijeti je mladi MG...Newton spada u drugi red igrača pikada, u prvom su Lewis,Whitlock,MG i Taylor... dvoumio sam se između ovoga para i para MG - Anderson,tamo je veća kvota ali ovdje je sigurniji prolaz...inače bi kvota bila 1.05, a sad je 1.3 jer je Taylor malo uzdrman gubitkom titule prošle godine, ali protiv ovoga igrača pobjeda nedolazi u pitanje...

fortunawin, ukupna kvota 2.62 ulog 7/10
By lebron
#7824 Rubio R.(-13,5+)-Sac-Min -1 -dolaskom pekmana i kirilenka u ekipu jednostavno mislim da
rubio nece prebaciti ovu granicu
Evans T.(-16,5+)-Sac-Min -1 isto tako cousins se vratio a i evans nije bas u nekoj formi
JrHoliday(-17,5+)-Den-Phi-1 vec izanaliziran par,tako da necu o njemu pisati
srednji ulog
i jos bi dodao na filing cisto
iggy12.5-1

lova je u underima sretno :)
By kobe
BGriffin32 said

Sacramento(109,5)-Minnesota - broj poena domaćina - više od 109 1,85

Sacrametno je u zadnjih 6 domaćih utakmica zabio 703 poena a to je u prosjeku 117 poena. U posljednje 3 domaće utakmice protiv Minnesote, Sacramento je zabio 2 puta više od ove granice i jednom manje.Mislim da će ovo lako proći..

Denver(-14.5)-Philadelphia - hendikep - 1 1,85

Sinoć su 76ersi izgubili 29 razlike od Clippersa. zabili su samo 72 poena. Znamo da Denver daje preko 110 poena skoro svakoj ekipi i mislim da će večeras uništiti 76erse. Mislim da je ovo premalen hendikep i da će proći bez ikakvih problema...
Sretno http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

slazem se za denver premali je hendikep lako ce to denver dobit
By royalac
#7826 Ne znam da li sam dobro odgovorio privatnom porukom onima koji su pitali za NCAA pošto ima neki bug kad se prekorači dozvoljeni limit inboxa.
Pitao sam za NCAA prije nekoliko dana koliko se sjećam. Trebam li napominjati da mi niko nije odgovorio?
Nemam nikakve informacije tipa ovih gore navedenih od nekih tipsera, kladioničara, namještenih utakmica i slično. Prijatelj mi je stipendista i šalje mi svoje parove. Informacije o našim lokalnim kladionicama su mi trebale isključivo zbog vremenske razlike. Na svim parovima se mijenjala granica hendikepa i da ne bih morao otvarati sve moguće kladionice na kojima imam račun tražeći povoljnu granicu, mogao bih jednostavno na domaćoj odigrati isti taj par po daleko povoljnijim uvjetima. Na današnja dva para granica je promjenjena tek za pola poena ili poen, zavisi od kladionice.

E da, forum se pretvorio u 'takmičenje' iz kojeg će na kraju samo ova 'fortuna' izaći kao pobjednik.
Šteta, nekad se moglo dosta korisnog pročitati.
By MvP39
royalac said

Ne znam da li sam dobro odgovorio privatnom porukom onima koji su pitali za NCAA pošto ima neki bug kad se prekorači dozvoljeni limit inboxa.
Pitao sam za NCAA prije nekoliko dana koliko se sjećam. Trebam li napominjati da mi niko nije odgovorio?
Nemam nikakve informacije tipa ovih gore navedenih od nekih tipsera, kladioničara, namještenih utakmica i slično. Prijatelj mi je stipendista i šalje mi svoje parove. Informacije o našim lokalnim kladionicama su mi trebale isključivo zbog vremenske razlike. Na svim parovima se mijenjala granica hendikepa i da ne bih morao otvarati sve moguće kladionice na kojima imam račun tražeći povoljnu granicu, mogao bih jednostavno na domaćoj odigrati isti taj par po daleko povoljnijim uvjetima. Na današnja dva para granica je promjenjena tek za pola poena ili poen, zavisi od kladionice.

E da, forum se pretvorio u 'takmičenje' iz kojeg će na kraju samo ova 'fortuna' izaći kao pobjednik.

Nisi nikome odgovorio ako ti je to pisalo. Pokraj svake poruke imas delete koji samo stisnes i poruka se obrise, brzo si gotov pa mi odgovori u pm. I vec sam ti rekao kako nitko nije odgovorio zato sto nije znao odgovor. Forum se na pocetku pretvorio u sranje, sad se normaliziralo i ima super prognozera tako da... Nitko nije rekao da imas namjestene utakmice ili tako nesta, a svaka informacija iz amerike nam je dobro dosla ako si voljan podjeliti ju s nama.
By royalac
MvP39 said

royalac said

Ne znam da li sam dobro odgovorio privatnom porukom onima koji su pitali za NCAA pošto ima neki bug kad se prekorači dozvoljeni limit inboxa.

Nisi nikome odgovorio ako ti je to pisalo. Pokraj svake poruke imas delete koji samo stisnes i poruka se obrise, brzo si gotov pa mi odgovori u pm.

Vidio sam da mi stvara neki problem, pobrisao sam poruke a evo ovdje sam faktički odgovorio, prijatelj je 'košarkaški' stipendista već drugu godinu, on mi šalje svoje parove.
Ne čitam ništa vezano za NCAA po raznoraznim stranicama kao što je gore navedeno.
Samo privatni-plaćeni servisi brinu o svojim pretplatnicima u USA, bez obzira što nekad fule nekad pogode ipak ima onih odličnih ali su pretplate enormne i rijetki su oni koji tipuju dva-tri sporta. Čak su rijetki i oni koji tipuju recimo ncaa i nba iako je faktički isti sport (košarka), prate i rade ili nba ili ncaa, ne oboje, isto važi i za njihov fudbal.
By kicoo19
#7833 nema danas ništa pametno pa jedan rekreativan :

19,5 - Lillard D. (Por)VIŠE ( chukago s njegove pozicije najpropusniji)
16,5 - Deng L. (Chi) VIŠE ( Zadnje dvije odigro na niovu i prošo 20+ poena uzeo puno šuteva i mislim da danas isto tako da če uzet nekih 15 šuteva i lagano proč pokraj batuma)
17,5 - Cousins D.(Sac) MANJE ( nešto u lošijoj formi protiv clipersa ubacio 17 poena a prije toga ništa, i živa ga peković meni dosta za under )
16,5 - Gallinari D. (Den) VIŠE (odličan igrač u tricaš pao nešto u fori zbog ozljede al mislim da če danas lagano proč uz postoji mogučnosti da neče igrat ty lawson pa če on povuć)
By Globetrotter
#7834 Aldridge over 20.5 @ 1.82

-najbolji igrac Portlanda koji ce danas zasigurno vodit veliku bitku pod kosem sa Boozerom koji nije bas extra branic,solidan je,ali mislim nedovoljno dobar za potpuno zaustavit Aldridgea,koji je mozda i najbolji igrac na svojoj poziciji..ocekujem agresivnog LaMarcusa sa nekih 20-ak suteva + nekoliko slobodnih bacanja,dovoljno za over.

Igoudala over 12,5 @1.82

-Denver u sjajnom nizu pobjeda,a danas kuci docekuju Philu koju bi takoder trebali dobiti,moj pick je Igoudala over iako je u posljednje vrijeme u relativno losoj suterskoj formi.Protiv Memphisa 4/9 za 8 poena,protiv Chicaga 3/14 4 bacanja zaa 12 poena ( produzeci ) te protiv Oklahome 5/14 za 10 poena..njegov cuvar bi trebao biti Wilkins koji nije nesto narocito dobar u fazi obrane te preko njegove pozicije pada dosta poena..u mogucem izostanku Lawsona koji je upitan za veceras,ocekujem raspolozenog Igoudalu.

FortunaWin
kvota 3.31
Ulog 8/10
By royalac
#7836 Ne znam da li vam stižu poruke uopšte pa ću ovdje napisati trenutno.

Harvard - New Mexico (Harvard +11) - upoređivao sam i jbg, ne znam šta bih rekao, on je igrao i ja ću
California vs UNLV (UNLV -3) - opet, nisam expert ali je hendikep porastao
Missouri vs Colorado (Colorado +2.5) - za ovaj je najmanje siguran pa sam njega stavio u kombinaciji sa svojim parovima iz drugih sportova

Prethodno je već završen jedan meč a drugi u toku od ovih koje mi je poslao i trebao bi proći, već vode 13 razlike a hendikep granica je bila 8.5 prije 4 sata.

EDIT: Najbolje je samo da ispratite rezultatski, bez uplata. Do sada je najlošija noć bila 4-4 a najbolja 6-1 što se tiče rezultata pa da ne pogodite onu 'crnu'. Za danas je 1 prošao, drugi veoma vjerovatan onda ostaju samo ovi gore napisani.