Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By BGriffin32
#7927 San-Uta:M.Ginobili (14.5) manje 1,7
Večeras bi se mogao vratiti Parker i zbog toga Ginobili ne bi trebao dati više od 14 poena. U zadnje 3 utakmice je dao 37 poena a to je u prosjeku 12 poena.

Atlanta(-8.5)-Portland 2 1,74
Mislim da je ovo prevelik hendikep. Možda čak Portland iznenadi i dođe do pobijede, ali ja sam siguran da neće izgubiti sa više od 8 poena razlike.

Sretno !! :D :)
By st sonic
BGriffin32 said

Atl-Por:L.Aldridge (22.5) manje 1,7
Večeras Aldridgea čuva Josh Smith koji je dosta dobar u obrani i mislim da će Aldridge imati dosta problema i da neće moći zabiti dosta poena. Atlanta igra dobru obranu i još igraju kući mislim da je ovo zicer http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif

LA Lakers-Washington 1 1,25
Večeras se vraća Kobe i možda Gasol i mislim da Wizardsi nemaju šta tražiti ovdje. Lakersi igraju dosta dobro u zadnje vrijeme imaju 6 pobjeda u 8 utakmica. Mislim da će lako dobit ovo.

Orl-Okl:J.Nelson (15.5) manje 1,7
Nelson nije loš igrač ali mislim da ne može dati više od 15 poena protiv Oklahome. čuva ga Westbrook i mislim da će imati dosta problema jer je Westbrook agresivan i brz igrač. Oklahoma je veliki favorit i trebali mi zadržati Orlando ispod 85 poena.

Sretno !! http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

dosta dobra analiza, s dosta problema
By car14
#7930 Listic 1:
R.Gay 20.5 vise 1,85
Ja ovog igraca obozavam...U vrlo dobroj je formi,zadnje tri je utakmice je presao ovu granicu,te protiv oslabljenog New Yorka ocekujem da ce nastaviti taj svoj dobar niz
Indiana -7,5 hend 1 1,85
Nema velike muke ovdje...Indiana je za klasu bolja momcad od Milwaukee Bucksa sto dokazuje i posljednji međusobni dvoboj kojeg je Indian dobila 15 razlike
Oklahoma 12,5 hend 2 1,85
Jednak okako i Indiana...Ocekuje se lagana pobjeda Oklahome koja je pobjedila ovu momcad 4 od zadnji 5 međusobnih dvoboja
Listic 2:
G.Dragic 14,5 vise
Glavni igrac Phoenixa..Igraju protiv Minesote i ocekuje se utakmica sa puno koseva te bi trebao Dragic uzeti dosta suteva te lagano prijeci ovu granicu...
Affalo 17,5 manje
Moram ga odigrat veceras..Igraju protiv Oklahome,ocekuje se blowout,cuva ga Sefolosha koji je vrlo dobar obrambeni igrac te u prilog ovome ide sto mu je sut u zadnje 2 utakmice ocajan..Proslu utakmicu je zabio 4 kosa
P.George 18,5 vise
Znaci Indiani fali West..i kad West igra George uzima dosta suteva a bez njega je vođa ekipe moglo bi se rec..Proslu utakmicu je presao ovu granicu iako je bio blowout te ocekujem da i veceras t ponovi
By AltGr27
#7932 Samo cu da kazem da je ova Fortunawin najgora kladionica koja postoji. Ocu da uplatim Pekovic over i Dragic Over sa 100eura oni ne dozvole nego kazu da je mec pekovic poceo. Onda umesto pekovica dodam nelsona over oni mi smanje kvotu na dragica na 1,65. Ja prihvatim i odigram sa 100, oni odbiju kazu da je 10 najvise. Ja stavim 10, oni ga odviju. Pih ODVRATNI SU! A prvu noc su sve dozvolili i upalte od 100eur i vece.
By aldridge12
#7935 Prošlo do sada sve,jučer dva i prekjučer dva tipa.Nadam se da ću nastaviti tako:

La Lakers(h-8.5)-Washington 1 1.85 (Vraćaju se Kobe Bryant i Pau Gasol što znači da bi Lakersi trebali lagano riješiti ovu utakmicu.Howard se diže iz utakmice u utakmicu i trener D Antoni je izjavio da misli da je za njega ozljeda sada napokon stvar prošlosti i da je 100% spreman.Za Washington večeras neće igrati Bradley Beal i A.J.Price što je zasigurno hendikep jer je prvi jedan od boljih igrača a drugi je važan backup play Wallu.Osim njih dvojice nema ni Barbose koji je out of season a ozlijeđen je i Okafor.Očekujem pobjedu sa više od 10 razlike Lakersa i da će biti riješena već do poluvremena.Lakersi su napokon ušli u formu i vjerujem da će nastaviti sa dobrim igrama.)

ULOG: 7/10 ukupni koeficijent: 1.85
By comi
divljak said

Listic

Afflalo A. (16.5) manje

D.DeRozan (17.5) vise

LeB.James (26.5) manje

Riknula mi je tipkovnica...kopiram slovo po slovo..fakat sory...

Nije baš ovaj forum bug.hr, ali da ti objasnim kako možeš koristiti komp bez tipkovnice, ali i da ti pomognem i olakšam stvari... Odi u Control Panel-->Ease of Access-->Ease of Access Center pa odi na Start on screen keyboard... Imam windows 7 pa je tako kod mene :)
By maxeta
#7938 Atlanta(-8.5)-Portland 2 kvota 1.74

... neznam zašto tako mala kvota na Atlantu, pogotovo nakon sinoćnje predstave Portlanda protiv Chicaga gdje su briljirali Lillard, Aldridge i Thomas...Portland gotovo da nema pravo na poraz ako želi u doigravanje, a i u duelu istočne i zapadne ekipe preferiram zapad jer je kvalitetniji...Također, Atlanta je takoreći osigurala doigravanje i sigurno nema tako jak motiv kao gosti...ačekujem i moguće iznenađenje, a u najmanju ruku prolaz ovoga kontrahendikepa...

Pho-Min:Dragic G. (14.5) 2 kvota 1.65

...Dragič je igrač bez nekih većih oscilacija, igra standardno dobro, ne boji se ulaza pod koš ni šuta...nadam se brzoj košarci sa puno napada obje ekipe i računam na slabu obranu Minnesote koja je umorna od sinoć a i inače nije bajna...4-5 ubačaja plus nekoliko slobodnih bacanja i nebi trebalo biti problema...

Toronto-New York 2 kvota 1.99

...Povratkom Mella Nicksi se vraćaju pobjedama...sa njim je to sasvim druga ekipa...po njegovim rječima nema problema sa ozljedom, što znači da ga možemo očekivati u standardnom izdanju...svakako će se htjeti i osvetiti za nedavni poraz od Toronta...Toronto se dostojno obrukao kod najgore ekipe NBA Charlotte i mislim da osim Gaya i poneki bljesak Derozana nemaju šta kvalitetno ponuditi...

fortunawin ukupna kvota 5.74 ulog 7/10
By UncleDrew
#7940 Čudi me kako nije nitko ovo spomenio ali meni je vrlo izgledan ovi par:

14.5/Nash S. (LAL) manje 1,70

Večeras se Lakersima vraćaju Gasol i Bryant, i on bi trebao većinom proigravati suigrače a i ne vjerujem da će mu ostati puno prostora za šuteve pored spomenute dvojice i Howarda uz to se očekuje i lagana pobjeda Lakersa i mogući blowout i ne vidim kako bi Nash mogao večeras dati 15 poena .

kladionica favorit,sretno ekipa večeras!!
By canca
AltGr27 said

Samo cu da kazem da je ova Fortunawin najgora kladionica koja postoji. Ocu da uplatim Pekovic over i Dragic Over sa 100eura oni ne dozvole nego kazu da je mec pekovic poceo. Onda umesto pekovica dodam nelsona over oni mi smanje kvotu na dragica na 1,65. Ja prihvatim i odigram sa 100, oni odbiju kazu da je 10 najvise. Ja stavim 10, oni ga odviju. Pih ODVRATNI SU! A prvu noc su sve dozvolili i upalte od 100eur i vece.

Meni nedaju da se kladim govore prekoracili ste limit za kladjenje hahahah.
Knight svaka tebi cast ali ova fortuna je sranje...
By king
#7942 Nikola Peković (-15,5+) više (1,85)
Pekovic se vratio na parket i pokazao da se oporavio od ozljede ubacivši jucer 18 poena. Veceras ocekujem jos jednu njegovu dobu partiju jer kod Phoenixa nema prvog centra Gortata i Peković bi to trebao iskoristit. Ove dvije ekipe sastale su se 2 puta ove sezone i Nikola je ubacio 18 i 28 poena pa ne vidim zasto i veceras nebi isao iznad ove margine.
Eric Gordon (-16,5+) manje (1,70)
NOH igraju protiv ekipe Memphisa s kojom su igrali vec 2 puta ove sezone i u te dvije utakmice Gordon je ubacivao 11 i 8 poena. Glavni razlog tome je odlicna obrana na njegovoj poziciji koji igra Allen koji je jedan od najboljih obrambenih igraca u cijeloj ligi. Ne vidim nacin na koji bi Gordon mogao prebaciti ovu granicu.
Toronto(+6,5) - NYK 1 (1,30)
New York bez Chandlera i Stoudemirea ide u goste ekipi Toronta koja je po meni favorit u ovoj utakmici jer se ne zna koliko ce tek oporavljeni Anthony bit spreman, a i ako uspije izdrzat cijelu utakmicu mislim da ce ga Gay dobro cuvat i time otvorit put ka pobjedi za Toronto ili da barem nece da dode do velike pobjede NYK.

Kladionica: Germania
Ulog: 280 kuna

Uz ovo sam odigrao jos 2 para tenisa.
Đoković 1.set 9,5 manje (1,45)
Anderson(-2,5) - Zaballos 1 (1,45)