- 23 Mar 2013, 06:04
Nikola Peković (-15,5+) više (1,85)
Pekovic se vratio na parket i pokazao da se oporavio od ozljede ubacivši jucer 18 poena. Veceras ocekujem jos jednu njegovu dobu partiju jer kod Phoenixa nema prvog centra Gortata i Peković bi to trebao iskoristit. Ove dvije ekipe sastale su se 2 puta ove sezone i Nikola je ubacio 18 i 28 poena pa ne vidim zasto i veceras nebi isao iznad ove margine.
Eric Gordon (-16,5+) manje (1,70)
NOH igraju protiv ekipe Memphisa s kojom su igrali vec 2 puta ove sezone i u te dvije utakmice Gordon je ubacivao 11 i 8 poena. Glavni razlog tome je odlicna obrana na njegovoj poziciji koji igra Allen koji je jedan od najboljih obrambenih igraca u cijeloj ligi. Ne vidim nacin na koji bi Gordon mogao prebaciti ovu granicu.
Toronto(+6,5) - NYK 1 (1,30)
New York bez Chandlera i Stoudemirea ide u goste ekipi Toronta koja je po meni favorit u ovoj utakmici jer se ne zna koliko ce tek oporavljeni Anthony bit spreman, a i ako uspije izdrzat cijelu utakmicu mislim da ce ga Gay dobro cuvat i time otvorit put ka pobjedi za Toronto ili da barem nece da dode do velike pobjede NYK.
Kladionica: Germania
Ulog: 280 kuna
Uz ovo sam odigrao jos 2 para tenisa.
Đoković 1.set 9,5 manje (1,45)
Anderson(-2,5) - Zaballos 1 (1,45)