Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By euskal
#510 sta nisi danas uplatio kao i ostali,jos najbolje da ce netko radit na Bozic i stavljat njega u isti kontekst sa Bajramom je degutantno.
By OT
#511 Kod nas u BIH nije bilo ponude danas niti u jednoj kladionici..Premier je danas radio samo isplate i to od 12 do 14 h... Bosna i Hercegovina je previše komplikovana država tako da pokušati objasniti neke stvari je teško jako jako teško ... Zato se vratimo NBA-a prognozama,analizama i uživajmo sutra u prazniku košarke,a svi vi koji slavite Božić neka vam je čestit sve najbolje vama i vašim obiteljima...
By kinder
euskal said

sta nisi danas uplatio kao i ostali,jos najbolje da ce netko radit na Bozic i stavljat njega u isti kontekst sa Bajramom je degutantno.

e cuj sto nisi danas uplatio, ima nas koji radimo od 6 ujutro do 18 navece pa jedino poslije 19h mozemo uplatiti tikete :S
Kao drugo, zasto bi uplacio nba dan ranije, kad praktikujem u zadnji cas da uplatim dok ne stignu posljednje vijesti
By euskal
kinder said

euskal said

sta nisi danas uplatio kao i ostali,jos najbolje da ce netko radit na Bozic i stavljat njega u isti kontekst sa Bajramom je degutantno.

e cuj sto nisi danas uplatio, ima nas koji radimo od 6 ujutro do 18 navece pa jedino poslije 19h mozemo uplatiti tikete :S
Kao drugo, zasto bi uplacio nba dan ranije, kad praktikujem u zadnji cas da uplatim dok ne stignu posljednje vijesti

ako znas koji je dan sutradan i da nista ne radi onda se ti moras njima prilagodit i nitko se ne kladi na NBA unaprijed jer nema ponude,ali znaju stavit iznimno za velike blagdane dan ranije.Ja sam uplatio tiket iskljucivo zbog smanjenih margina igraca za 1-2 kosa jer kao sta je netko napomenuo ocekujem puno ubacaja glavnih zvijezda jer je to neka njihova tradicija,jedino me malo brine Griffin,ali nije neka lova pa me briga.