sephiroth88 said
I naravno da ne pišem „analize“ jer nisam blesav dijelit besplatno nešto od čega živim, ali preporučujem vam, ako želite dobit ikakvu pošteniju lovu, manite se ovakvih imbecilnih predviđanja o hrpi overa na istom listiću i u ponudi se isključivo fokusirajte na najizglednije undere. Pogotovo u back to back utakmicama. Tu im je prolaznost preko 75%.
Evo čitam ovo vaše prepucavanje i odmah da kažem - nisam na ničijoj strani. To što ti kažeš za Dirka je apsolutno točno.
Ali kad sam vidio ovo što si napisao na dnu, sve si rekao o sebi.
Naravno da ne pišeš analize jer nisi blesav dijeliti besplatno nešto od čega živiš?! lol U pm koja izjava!
Pa koji k**** onda uopće dolaziš na forum ako si ti Vidoviti Milan, kad ionako to što ti "izANALiziraš prolazi? Šta uopće čitaš ove baljezgarije šta se nekoliko kretena trudi napisati svaki dan?
Što ne predložiš pokoji od tih undera uz analizu?
Kad vidim ovakve likove koji naplaćuje svoje tobožnje "znanje" jadnicima koji misle da njima sveti Petar dojavljuje parove, dođe mi muka. A u stvari napišu nešto što 99% malo boljih poznavatelja dotičnog sporta isto može napisati.
I čime ti jamčiš da će se to tvoje "znanje" koje si naplatio pokazati točnim? Sereš brate naveliko. Samo se ti drži svoga "znanja" i makni se odavde i više ne komentiraj.
On neće dati besplatno svoje "znjanje"! lol Pa ne bi da rješavamo zadatke iz kvantne fizike! Kladimo se čovječe jebote!!! Uzalud ti milijun analiza i "znanje" kad je u svakoj okladi nekoliko faktora zbog kojih može pasti, ma koliko dobre bile analize. Igrač krivo doskoči u 1. minuti i ode analiza. Valjda si to već naučio...
Tako da se mani tih svojih pričica.
Ljudi ovde pokušavaju pomoći jedni drugima onoliko koliko mogu. Ima svakakvih "analiza", slažem se. Često i baljezgarija. Ali kad već znaš "stvar", takve jednostavno zaboraviš i detaljnije pročitaš one u kojima ima "znanja". Ja puno puta dođem ovde pogledati mišljenja za neki par za koji se dvoumim da li ga odigrati. I cijenim to što ljudi rade. A hoće li on na kraju proći... Jbg, da je sve u analizi, svi bi bili lovaši.
P.S. Oprostite na malo žešćem tonu, ali jednostavno me zasmetao ovakav komentar!