Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By bjede
sephiroth88 said
I naravno da ne pišem „analize“ jer nisam blesav dijelit besplatno nešto od čega živim, ali preporučujem vam, ako želite dobit ikakvu pošteniju lovu, manite se ovakvih imbecilnih predviđanja o hrpi overa na istom listiću i u ponudi se isključivo fokusirajte na najizglednije undere. Pogotovo u back to back utakmicama. Tu im je prolaznost preko 75%.

Evo čitam ovo vaše prepucavanje i odmah da kažem - nisam na ničijoj strani. To što ti kažeš za Dirka je apsolutno točno.

Ali kad sam vidio ovo što si napisao na dnu, sve si rekao o sebi.
Naravno da ne pišeš analize jer nisi blesav dijeliti besplatno nešto od čega živiš?! lol U pm koja izjava!
Pa koji k**** onda uopće dolaziš na forum ako si ti Vidoviti Milan, kad ionako to što ti "izANALiziraš prolazi? Šta uopće čitaš ove baljezgarije šta se nekoliko kretena trudi napisati svaki dan?
Što ne predložiš pokoji od tih undera uz analizu?
Kad vidim ovakve likove koji naplaćuje svoje tobožnje "znanje" jadnicima koji misle da njima sveti Petar dojavljuje parove, dođe mi muka. A u stvari napišu nešto što 99% malo boljih poznavatelja dotičnog sporta isto može napisati.
I čime ti jamčiš da će se to tvoje "znanje" koje si naplatio pokazati točnim? Sereš brate naveliko. Samo se ti drži svoga "znanja" i makni se odavde i više ne komentiraj.
On neće dati besplatno svoje "znjanje"! lol Pa ne bi da rješavamo zadatke iz kvantne fizike! Kladimo se čovječe jebote!!! Uzalud ti milijun analiza i "znanje" kad je u svakoj okladi nekoliko faktora zbog kojih može pasti, ma koliko dobre bile analize. Igrač krivo doskoči u 1. minuti i ode analiza. Valjda si to već naučio...
Tako da se mani tih svojih pričica.
Ljudi ovde pokušavaju pomoći jedni drugima onoliko koliko mogu. Ima svakakvih "analiza", slažem se. Često i baljezgarija. Ali kad već znaš "stvar", takve jednostavno zaboraviš i detaljnije pročitaš one u kojima ima "znanja". Ja puno puta dođem ovde pogledati mišljenja za neki par za koji se dvoumim da li ga odigrati. I cijenim to što ljudi rade. A hoće li on na kraju proći... Jbg, da je sve u analizi, svi bi bili lovaši.

P.S. Oprostite na malo žešćem tonu, ali jednostavno me zasmetao ovakav komentar!
By bedblueboys
#9120 mozda neko zna tacnije o kakvoj se povredu radi ,jer mislim da Kobe ukoliko je povreda ozbiljna,postoji potencijalna opasnnost da ne moze dati sve od sebe ,ma koliko i da on to voli,a i da izdrzi do kraja mislim da ce biti malo vise od uobicajenog na klupi kako bi se stedeo bar za zavrsnicu za koju mislim da ce biti neizvesna. Sve me ovo vuce na under,koliko ga svi forsiraju,ljudi svatite Kobe je povreden,i ne igra sa punom snagom.svakako to je moje mislenje,ali na prvi pogled mi izgleda ovo under 28.5
By maxeta
bjede said

sephiroth88 said
I naravno da ne pišem „analize“ jer nisam blesav dijelit besplatno nešto od čega živim, ali preporučujem vam, ako želite dobit ikakvu pošteniju lovu, manite se ovakvih imbecilnih predviđanja o hrpi overa na istom listiću i u ponudi se isključivo fokusirajte na najizglednije undere. Pogotovo u back to back utakmicama. Tu im je prolaznost preko 75%.

Evo čitam ovo vaše prepucavanje i odmah da kažem - nisam na ničijoj strani. To što ti kažeš za Dirka je apsolutno točno.

Ali kad sam vidio ovo što si napisao na dnu, sve si rekao o sebi.
Naravno da ne pišeš analize jer nisi blesav dijeliti besplatno nešto od čega živiš?! lol U pm koja izjava!
Pa koji k**** onda uopće dolaziš na forum ako si ti Vidoviti Milan, kad ionako to što ti "izANALiziraš prolazi? Šta uopće čitaš ove baljezgarije šta se nekoliko kretena trudi napisati svaki dan?
Što ne predložiš pokoji od tih undera uz analizu?
Kad vidim ovakve likove koji naplaćuje svoje tobožnje "znanje" jadnicima koji misle da njima sveti Petar dojavljuje parove, dođe mi muka. A u stvari napišu nešto što 99% malo boljih poznavatelja dotičnog sporta isto može napisati.
I čime ti jamčiš da će se to tvoje "znanje" koje si naplatio pokazati točnim? Sereš brate naveliko. Samo se ti drži svoga "znanja" i makni se odavde i više ne komentiraj.
On neće dati besplatno svoje "znjanje"! lol Pa ne bi da rješavamo zadatke iz kvantne fizike! Kladimo se čovječe jebote!!! Uzalud ti milijun analiza i "znanje" kad je u svakoj okladi nekoliko faktora zbog kojih može pasti, ma koliko dobre bile analize. Igrač krivo doskoči u 1. minuti i ode analiza. Valjda si to već naučio...
Tako da se mani tih svojih pričica.
Ljudi ovde pokušavaju pomoći jedni drugima onoliko koliko mogu. Ima svakakvih "analiza", slažem se. Često i baljezgarija. Ali kad već znaš "stvar", takve jednostavno zaboraviš i detaljnije pročitaš one u kojima ima "znanja". Ja puno puta dođem ovde pogledati mišljenja za neki par za koji se dvoumim da li ga odigrati. I cijenim to što ljudi rade. A hoće li on na kraju proći... Jbg, da je sve u analizi, svi bi bili lovaši.

P.S. Oprostite na malo žešćem tonu, ali jednostavno me zasmetao ovakav komentar!

...jbt, misli mi čitaš... :)
By Master Yoda
#9123 ja se ispričavam ako sam napisao za dirka nešto krivo, kada sam god gledao utakmice dallasa i lakersa u zadnje 2-3 godine uvijek je u većini vremena ( tu naravno ne računam trash time kad igraju većinom rezerve nego na vrijeme kad su obojica na parketu ) artest bio na nowitzkom, ja sad nisam ulazio u to je li ga artest dobro čuvao ili ne, moja poanta je bila da bio on bio njegov vjerojatni čuvar da nije ozlijeđen, kao što preferiraju njega da čuva ili bar proba čuvat igrače poput jamesa, anthonyja ili duranta. A što se tiče sephirotha ja tu nemam što komentirat jer je on svojim ugodnim i pristojnim tonom rekao sve što je trebao i mislio, a ja se s takvima uopće ne želim petljat i raspravljat. Što se mene tiče ja ću ovdje prestat pisat analize zato jer mi ne trebaju ovakva vrijeđanja u životu, ja parove koje pišem uvijek i odigram, nekad možda pogriješim u analizi, ali pogriješit je ljudski iako smatram da danas ništa krivo nisam rekao, isto tako kad god mogu, trudim se pratit važne izostanke i pisat ih i ovdje i u NBA grupi na facebooku koju vodim da ljudima pomognem, ponavljam, meni ne trebaju ovakva vrijeđanja i shvaćam da se neki ne slažu sa mojim analizama, ali onda me ne trebate ovako bezobrazno napast nego slobodno pošaljite private message i tu ćemo prodiskudirat o svemu
By Necke
#9125 U potpunosti se slazem sa MaterYoda-om. Od kako sam poceo da pratim forum on je svakog dana bio online i trudio se svima da odgovori na zahteve, i dao je misljenja onih koji su to trazili. Za svaku svoju analizu da detaljno objasnjenje, i ja se najvise divim njemu i MvP35, zato sto su ova dva momka najbolja u ovome, ako ne najbolja, onda se najvise trude od svih. Tako da nemas pravo da ovako osudjujes necije analize/misljenje, ako se ne slazes sa tim prosto napisi reply ili nemoj da pises kada vredjas coveka bez potrebe.
By Master Yoda
Necke said

U potpunosti se slazem sa MaterYoda-om. Od kako sam poceo da pratim forum on je svakog dana bio online i trudio se svima da odgovori na zahteve, i dao je misljenja onih koji su to trazili. Za svaku svoju analizu da detaljno objasnjenje, i ja se najvise divim njemu i MvP35, zato sto su ova dva momka najbolja u ovome, ako ne najbolja, onda se najvise trude od svih. Tako da nemas pravo da ovako osudjujes necije analize/misljenje, ako se ne slazes sa tim prosto napisi reply ili nemoj da pises kada vredjas coveka bez potrebe.

ja definitivno nisam najbolji, ali uvijek pokušavam dat sve od sebe i tu si ništa ne zamjeram
By durant
#9128 Zar te može neki idiot što se pravi pametan otjerat sa foruma?

MasterYoda said

ja se ispričavam ako sam napisao za dirka nešto krivo, kada sam god gledao utakmice dallasa i lakersa u zadnje 2-3 godine uvijek je u većini vremena ( tu naravno ne računam trash time kad igraju većinom rezerve nego na vrijeme kad su obojica na parketu ) artest bio na nowitzkom, ja sad nisam ulazio u to je li ga artest dobro čuvao ili ne, moja poanta je bila da bio on bio njegov vjerojatni čuvar da nije ozlijeđen, kao što preferiraju njega da čuva ili bar proba čuvat igrače poput jamesa, anthonyja ili duranta. A što se tiče sephirotha ja tu nemam što komentirat jer je on svojim ugodnim i pristojnim tonom rekao sve što je trebao i mislio, a ja se s takvima uopće ne želim petljat i raspravljat. Što se mene tiče ja ću ovdje prestat pisat analize zato jer mi ne trebaju ovakva vrijeđanja u životu, ja parove koje pišem uvijek i odigram, nekad možda pogriješim u analizi, ali pogriješit je ljudski iako smatram da danas ništa krivo nisam rekao, isto tako kad god mogu, trudim se pratit važne izostanke i pisat ih i ovdje i u NBA grupi na facebooku koju vodim da ljudima pomognem, ponavljam, meni ne trebaju ovakva vrijeđanja i shvaćam da se neki ne slažu sa mojim analizama, ali onda me ne trebate ovako bezobrazno napast nego slobodno pošaljite private message i tu ćemo prodiskudirat o svemu
By johnny K.
#9129 pa daj sephiroth88 o cemu ti pricas majketi...kakvi underi sta prodajes ljudima gluposti...sinoc smo u prosjecnoj kladionici imali 16 parova NBA igraca...i tih tvojih "75%" undera se nije moglo vidjeti..ni blizu...9 igraca je sinoc islo vise, 7 manje , nekoliko jos 1 kvota..i tako je skoro svaku vecer...igraj ti undere niko ti ne brani...ZIVIO