Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By larsson777
#740 Mislim da ce odigrati bar 20 minuta danas sto je za njega sasvim dovoljno da prebaci ovo,mada par je vise za izbegavanje.
By Teletovic33
#741 Jedan par iz Eurolige koji je meni veoma zanimljiv..
Jaycee Carroll (13.5) VIŠE (Rudy se večeras vraća ali imat će limitiranu minutažu zbog te povrede leđa. Takođe nedostaje Pocius tako da očekujem dosta lopti za Boom-Boom Carroll-a i prelaz ove granice..) :)
By NYK
Teletovic33 said

Jedan par iz Eurolige koji je meni veoma zanimljiv..
Jaycee Carroll (13.5) VIŠE (Rudy se večeras vraća ali imat će limitiranu minutažu zbog te povrede leđa. Takođe nedostaje Pocius tako da očekujem dosta lopti za Boom-Boom Carroll-a i prelaz ove granice..) http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

kvota u lutriji na ovaj par je 2.20
By Teletovic33
NYK said

Teletovic33 said

Jedan par iz Eurolige koji je meni veoma zanimljiv..
Jaycee Carroll (13.5) VIŠE (Rudy se večeras vraća ali imat će limitiranu minutažu zbog te povrede leđa. Takođe nedostaje Pocius tako da očekujem dosta lopti za Boom-Boom Carroll-a i prelaz ove granice..) http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

kvota u lutriji na ovaj par je 2.20

I premier je povecao na 2.00 ne znam zasto.. Ja sam ga odigrao po 2.00 ... Nadam se da ce se ponoviti NYK od juce :) :)
By OT
#746 Netsi otpustili trenera jedina osoba koja mže doči i koja je logično da preuzme je Jerry Sloan...To bi bilo sjajno za Netse jer bi Deron Williams konačno dobio željenu slobodu u napadu,odbrana bi ostala ista napada bi bio puno produktivijni a i naš Mirza Teletović bi dobio jako jako više minuta na terenu.Jerry Sloan je još sa Stocktonom i Maloneom uveo jedan jedinstven sistem pic and roll-a svi ga korsite ali njegov je bio jedinstven jer je i pored dominante četvorke pickove postavljalo dosta više od rekete i slobodnog bacanja tako da su te stvari kod njega dovedene do savršenstva.Uz dobre šutere na pozcijiama dva i tri sistem trenera Sloana inače člana kuće slavnih bio bi pun pogodak za Netse.Imaju sve potrebno naravno ni blizu kvalitete gore navedenog dvojca ali mislim da bi bilo dovoljno da se uzmu za ozbiljno..U svakom slučaju odličan potez Netsa jer anemija sistema Avery Johnsona več je dosegla svoj vrhunac!