Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By hardek
ilfenomeno said

hardek said

pozdrav svima http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

šta kažete Lin 13,5 manje - inače teško prelazi ovu granicu, a danas ga čuva Parker
DeRozan 17,5 manje - u gostima ne uzima puno šuteva, još se vraća Lowry što znači još manje lopti za DeRozana

ako netko ima neku preporuku na pobjedu neke ekipe neka slobodno napiše http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif

sretno svima

ne znam za tog lina,prošlu im 38 ubacil sa parkerom preko puta.

hvala što si me podsjetio, umjesto Lina stavit ću Smitha (iz Atlante) over 16.5
By bedblueboys
aky said

Novi sam ovdje.
Pratim vas već duže vrijeme i stranica je vrhunska.

Imam jednu primjedbu,,aa to je
Zašto se svi fokusirate na over igrača kada više od 60% ide manje većinom tjedna

haha,ja ne igram to,ali verovatno zato sto je lakse pratiti igrac kako zabija,a ovako bi se trebali svi stegati da ne zabijaju,sto je malo nelogicno i teze
By x__eko__x
#786 Andray Blatche over 10.5 @1.85
Gerald Wallace under 11.5 @1.85
Gerald Wallace ima problema s koljenom i trebao bi nastupiti s ograničenom minutažom, u toj situaciji bi veću minutažu trebao dobiti Blatche
By bedblueboys
#787 mozda je neko dosao do svijezije informacija o Carmela .Oce igrati ili ne,vidim da se dize kvota na 2. Ja iskreno igram na nikse i ako ne igra melo,Ako ne igra on za one koje igraju na performanse igraca predlazem J.Smith over.jer ce sigurno biti glavni u igru nikse,i ocekuje se pun vrijeme potrositi na parketu,a kad je tako over mi je najizgledniji.

inace ja igram ovo pa sta bude

San Antonio Spurs - Houston Rockets Delete Status
Tip: 1 (H/A) 1.24
Los Angeles Lakers - Portland Trailblazers Delete Status
Tip: 1 (H/A) 1.17
Indiana Pacers - Phoenix Suns Delete Status
Tip: 1 (H/A) 1.26
Cleveland Cavaliers - Atlanta Hawks Delete Status
Tip: 2 (H/A) 1.58
Sacramento Kings - New York Knicks Delete Status
Tip: 2 (H/A) 1.42
Golden State Warriors - Philadelphia 76ers Delete Status
Tip: 1 (H/A) 1.39

s time sto je kvota na new yorka sada 1,63.
By larsson777
#788 Zanimljivo mi deluje kombinacija na new orleans 1 i manje poena,kvota 3.15. Vidim da brooklyn ima dosta problema s povredama a i kompletni nisu neka ekipa trenutno,tako da mozda ovo moze da bude sansa za bobcatse, konacno ,ili bar hendikep da pokriju.
By KladaraNBA
#789 U GLAVU!

CRAWFORD 18,5 MANJE
BOSH 17,5 VIŠE
MONROE 14,5 VIŠE
JAMES 28,5 VIŠE
DE ROZAN 17,5 MANJE
HARDEN 25,5 VIŠE
J.R.SMITH 18,5 VIŠE
By celavi_stvor
#790 Hmmm... šta odigrati, tj. koji od ova dva igrača opaliti za velike pare...
Kao što znate Wade večeras neće nastupiti za Miami...
Koga uzeti za over:
Bosh 17,5 ili James 28,5
vrlo moguće da će obojica otići u over, mada veće izglede ima James jer njega u Detroitu nema ko da čuva, dok bi Bosh mogao imati više problema pod košem jer ga sa druge strane čeka Monroe...
By celavi_stvor
KladaraNBA said

U GLAVU!

CRAWFORD 18,5 MANJE
BOSH 17,5 VIŠE
MONROE 14,5 VIŠE
JAMES 28,5 VIŠE
DE ROZAN 17,5 MANJE
HARDEN 25,5 VIŠE
J.R.SMITH 18,5 VIŠE

Ovo nije loše, mada bi ja sve to odigrao na tri tiketa ili nekakav sistem jer nema šanse da sve pogodiš...
By Goodness
aky said

Novi sam ovdje.
Pratim vas već duže vrijeme i stranica je vrhunska.

Imam jednu primjedbu,,aa to je
Zašto se svi fokusirate na over igrača kada više od 60% ide manje većinom tjedna

zato jer je lakse molit Boga da pogodi šut nego da ga falije, u nekim religijama to smatraju i grijehom, a vecina se sigurno ne zeli dodatno zamirit :p
šalu na stranu, ova tema je već bila i pola se foruma skoro potuklo :D statistički gledano ne igra se cijela ponuda vec ima 3-4 narodna heroja za koje se svi nadaju da idu u tih 40 posto šta su over :)
By Goodness
bedblueboys said

mislim da je pravi momenat da Kliperse prekinu ovu inpozantnu seriju.Jazeri su prava ekipa za poraz klipersa.Red bi bilo mislim da se zaustave.pa i dosta jace ekipe gube u ovaj rang takmicenja,pa valjda nisu vanzemaljci ovi iz L.Angelesa. Miami,OKC,S.Antonio gledate da mogu da izgube od svakoga,a ove 3 ekipe su po meni u top 3.Kliperse jeste da guraju dobro ali veceras je njihov kraj serije pobede.

Utah -Klipers-1 2,1 (moze i hendikep na jazere ne znam koliki ce da bude,ali ne verujem da ce biti veci od 2,5 eventualno 3.5)

to sam i ja prvo pomislio kad sam vidio parove danas, iako utah i nije u nekoj formi i nisu više doma tako dobri (al su bolji nego u gostima)