Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By FamilyGuy
#9914 Jučer 1/2 nadam se da će večeras učinak biti 100% iako igram 4 para.

Miami-Milwaukee 13,5 1

Ovo je vjerojatno najdosadnija serija 1.kruga playoffa što se tiće pitanja pobjednika. Miami Heat aktulani prvaci su uvjerljivi favoriti protiv Bucksa koji se u ovoj seriji mogu nadati samo tome da će izbjeći "metlu". Vidjeli smo tokom ove sezone kako si je momčad sa Floride znala zakomplicirati život u utakmicama koje su na papiru već bile dobivene, no ipak ovo je playoff i u njemu će James,Wade ,Bosh i društvo biti nemilosrdni. Milwaukee Bucksi su profitirali neigranjem Bynuma za 76erse i time su se domogli ovog 8.mjesta na Istoku. Momčad Bucksa nije loša imaju i više nego solidan par bekova u Elisu i Jenningsu no daleko je to od momčadi koja može nešto više u ovogodišnjem playoffu. Posljednji susret ovih dviju momčadi odigran je prije koji tjedan i u njemu je Miami i bez Wadea i Bosha ostvario laku pobjedu, bilo je +11 za domaće (94-83). U tome susretu kod gostiju najbolji je bio Brandon Jennings sa čak 30 poena, a LeBron je za samo 30 minuta postigao 28 poena. Kada tome pribrojimo i nedostatak Bosha i Wadea dođemo do zaključka da se u utakmici koja puno više znači od regularne utakmice Bucksima ne piše dobro. Bucksi su vrlo loši na gostovanju nakon 10 uzastopnih poraza van svoje dvorane,momčad Bucksa pobjedila je na zadnji dan regulrane sezone prvu momčad Zapada no taj podvig bitno im je olkašan neigranjem glavnih igrača Thundera.U ovome susretu sve osim lagane pobjede Heata bilo bi iznenđanje,mislim da će ovaj hendikep proći bez većih problema.

Elis 20,5 Manje

Još jedan par sa susreta Miami i Milwaukee. Monta Elis bek šuter Bucksa nije se prolsavio u 4.susreta sa Heatom ove sezone kojima je u prosjeku zabio tek 9,5 poena što je puno niže od današanje granice. Zna se da su Elis i Jennings najbitniji igrač u napadu za Buckse i uzimaju puno lopti no u susretu protiv Miamija povoljniji matchup ima Brandon Jennings koji na sebi nema Wadea kao što to ima Monta. Monta Elis ni u jednom od 4 susreta nije prošao ovu granicu protiv Heata, definitivno će večeras biti dodatno nabrijan jer se radi o playoffu no isto tako biti će nabrijan i Wade u čuvanju Elisa pa zato ne očekujem večeras neku njegovu ekspolziju koju nismo vidjeli ni u regularnoj sezoni protiv ovoga protivnika.

Westbrook 24,5 Više

Spominjao se ovaj par kao "zicer dana" po forumu i s time se slažem. Hosuton je momčad koja nije defanzivna sila, filozofija momčadi Kevina McHalea je postići koš više od protivnika. Na poziciji playa u momčadi Rocketsa igra Jeremy Lin igrač koji nije uopće dobar u obrani i protiv njega bi agresivni Rusell Westbrook mogao imati puno lopti i ovu granicu bi trebao proći,baš kao što ju je i prošao u 2od 3 utakmice regularne sezone protiv Houstona. Westbrook i Durant imaju najveće ovlasti u momčadi Scott Brooksa i očekujem da Russel uzme 20tak šuteva, a svojim prodorima i zaradi možda i 10 slobodnih bacanja. Westbrook nije u formi u kakvoj je bio nakon All Stara kada je nerijetko išao i preko 30 poena no protiv ovakvih momčadi koje su loše u obrani Westbrook može dominirati i očekujem da večeras postigne blizu 30 poena.

Harden 27,5 Manje

I za kraj također sa utakmice Oklahoma-Hosuton biram under na igrača Hosuton Rocketsa Jamesa Hardena. "Brada" se vraća u Oklahomu drugi puta ove sezone. Prvi puta u regularnoj sezoni nije se baš proslavio zabio je 16 poena u utakmici gdje je iz igre šutirao 3-16 od toga za 3p 2-5. U druge dvije utakmice odigrane u Toyota centru prošao je ovu granicu u posljednjem susretu. U prvom susretu zabio je 25 poena, u drugom susretu je bilo mnoštvo poena i gotovo nikakve obrane sa strane Oklahome i u toj utakmici Harden je postigao 46 poena za 44 minute. Nakon tog susreta Brooks je bio jako ljut na zalaganje njegovih igrača u obrani. Oklahoma kod kuće u utakmici playoffa sigurno neće dozvoliti Hardenu da se razmaše uz to njegov čuvar je vrlo dobri Thabo Sefolosha koji ga je već "ukrotio" u prvom susretu ovih dviju momčadi odigranom u Oklahomi. James Hadren sigurno će siliti loptu no neće mu biti nimalo lako pored Sefoloshe. U prilog ovome ide i podatak o prosjeku poena Hardena u gostima koji je nešto slabiji od prosjeka u domaćim utakmicama. "Brada" je ove sezone u Toyota Centru u prosjeku postizao 26,5 poena po susretu dok je u gostima postizao 25,4 poena. Neće mu biti lako igrati playoff utakmicu u Chespeake Energy Areni u kojoj će mu i navijači biti sigurno dodatni pritisak.

Kladionica:PSK
By Mario
amar555 said

aaa jel ima ko bolje linkove, ovaj sto sam dobio koči. jucer sam dobio strasno dobar link. al sad slabo

http://www.firstrow1.eu/watch/182431/1/watch-los-angeles-lakers-vs-san-antonio-spurs.html
By Mario
Mario said

2.dan NBA playoffa je,za danas igram 3 igraca te se nadam prolazu:

J.Teague 13.5 preko

L.James 27.5 preko

D.Wade 21.5 preko

Ako pogledate utakmice koje su igrali Indiana-Atlanta kod Indiane,vidjece te da je u oba dve utakmice u Indiani,Teague je isao debelo over.Zasto?Ja mislim da Indiana,kad igra doma,pojaca svoju obranu,prvenstveno radi svoje publike te radi obrane domaceg terena.Najbolje brane poziciju centra i krilnog centra,a najlosije brane poziciju playa na kojoj upravo igra Teague,te je on izvuko najvise koristi u te dve utakmice u Indiani.Danas ocekujem odlicnu,playoff obranu Indiane,pogotovo centara,te i danas mislim da ce Teague izvuci najvecu korist.

3 razloga zasto poznati dvojac danas ide over:

1)KVALITETA:
Svi znamo da je James najbolji igrac,a Wade 2.najbolji bek suter danasnjice.Jamesa ce cuvati Dunleavy,dok ce Wade-a cuvati Ellis.Njihovi cuvari su crna rupa u obrani,te su LBJ i D-Wade prekvalitetni za njih.

2)MOTIVACIJA:
Sigurno su do njih doprle rijeci Brandona Jenningsa( http://nbacro.com/nba/milwaukee-bucks/jennings-izbacujemo-miami-u-sest-utakmica-17568 ) te ne sumnjam kako ce mu danas htjet pokazat koje gazda.

3)PORUKA
Jos ima onih koji sumnjaju u Miami te vjerujem da ce Miami danas htjet poslat poruku svima,a za to ce im biti potrebna odlicna igra nezaustavljivog dvojca te ne sumnjam kako oboje danas idu over.

Jeff Teague-21-win

jos Floridski dvojac :)
By johnny K.
#9918 ja bi samo malo upozorio na ovoga Ellisa.Iako na njega vjerojatno ide Wade koji je dobar obrambeni igrac, ja osobno nikada ne bi igrao under Ellisa.On je 1. napadacka opcija u napadu Bucksa , a igraju protiv odlicnog Miamija.Mislim da usprkos silnih komentara i hvalisanja samih sebe, Bucksi nisu toliko uvjereni da mogu proci kao sto navode.No sigurno ce Ellis uzeti VISE nego porciju svojih suteva.Imat ce 25-30 suteva, puno probijanja i slobodnih bacanja, puno ce se izvlaciti na tricu , a znamo da zna pucati u trafficu i to ce probati iskoristit....valja malo razmisliti...
By derrick_rose
johnny K. said

ja bi samo malo upozorio na ovoga Ellisa.Iako na njega vjerojatno ide Wade koji je dobar obrambeni igrac, ja osobno nikada ne bi igrao under Ellisa.On je 1. napadacka opcija u napadu Bucksa , a igraju protiv odlicnog Miamija.Mislim da usprkos silnih komentara i hvalisanja samih sebe, Bucksi nisu toliko uvjereni da mogu proci kao sto navode.No sigurno ce Ellis uzeti VISE nego porciju svojih suteva.Imat ce 25-30 suteva, puno probijanja i slobodnih bacanja, puno ce se izvlaciti na tricu , a znamo da zna pucati u trafficu i to ce probati iskoristit....valja malo razmisliti...

da,izvlaci se puno i na tricu i uzet ce preko 20 suteva,ali isto tako je wade jedan od boljih obrambenih igraca lige koji ga moze zaustavit ali i ic u prodore gdje ellis nije fizicki mocan kao on pa bi mogle i brze 2 osobne na ellisu biti...ko zna,bolje se okanit ovog para svakako,ima i boljih u tekmi okc-a..
By phantom
phantom said

pokopat ce me howard! npr. krepalina!

evoooo..krepalina nemoze plocu pogodit iz slobodnog!!!