Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Milaneto
#10097 Curry ipak ima problema,potvrdjeno je tako da je moj glavni tiket za veceras:

Thompson (19,5)+ 1,87
Lakers - San Antonio ki 2 (bez neresenog) @1,52

kvota = 2,84

od ostalih parova igram

Jack (13,5)+ @1,75
Green,5 (16,5)+ @1,80
Garnet (13,5)+ @1,85
By Master Yoda
MasterYoda said

odmah da stavim parove prije faksa

Klay Thompson (-18,5+) više 1,85

što reći za njega, jedan od igrača koji me oduševio ove sezone, u fantastičnoj je formi što se tiče šuta, u prve dvije utakmice protiv Nuggetsa je zabijao 21 i 22, a u 6 od zadnjih 7 utakmica u regularnoj sezoni je išao preko ove granice, zabijao je 25, 20, 30, 6, 25, 23 i 24. Golden State je već igrao sa Denverom 2 puta kod kuće i u oba puta je Thompson išao preko ( 23 i 21 ). Kao što smo mogli vidjet u 2.utakmici Warriorsi su snizili petorku i stavili Jareta Jacka u nju, gotovo svaka njihova akcija završava šutem izvana, rijetko idu pod koš pošto je David Lee out, a Bogut nije onaj pravi. Ovdje očekujem raspucavanje s obje strane i nadam se da će Thompsona služit šut kao dosada, jednostavno ga moram uzet na ovoj granici. Isto tako Nuggetsi prosječno primaju 22 koša s njegove pozicije a minutaža će mu sigurno bit oko 40 minuta jer se blowout ne očekuje

kladionica: PSK ili Supersport

šteta za thompsona, točno se dogodilo ono čega sam se bojao a to je očajan šut
By Master Yoda
MasterYoda said

drugi par idem čisto na osjećaj, neću ga igrat i neću ga zbrajat u statistiku, ali mi se čini kao odličan pick

Andre Iguodala (-13,5+) više 1,85

dosada je išao jednom over a jednom under protiv Warriorsa, u dvije utakmice regularne sezone kod Warriorsa je zabijao 19 i 22, pošto domaćini i nisu neka obrambena ekipa mislim da bi Iggy vrlo lako mogao ovo prebacit, po mom osjećaju očekujem barem 15 koševa

kladionica: Lutrija

P.S. oprostite mi na šturim analizama, imam ispit u 12 pa se žurim na faks

barem iguodala prošao
By iggidala
iggidala said

Danas kad sam otvorio ponudu odma sam znao sta cu odigrati, meni je ovo danas glavni pick, mislim kako Lakersi danas nemaju sanse i uz to ove nove ozljede, sansi nisu imali ni u pocetnoj fazi pri 0:0. Danas ce SA da lagano zavrsi posao, i da svi skupa odu na prijevremeni odmor. Isto tako obje su tekme Spursi dobili laganih 10 i vise razlike, mislim da ce i danas pokriti ovaj hendikep.

L.A. Lakers - San Antonio 2 Hendikep [+10,5] 3,30

Lagani prolaz ! Nadam se da je netko poslusao..
By johnny K.
johnny K. said

TONY PARKER (21,5) - VISE , LA LAKERS - SAN ANTONIO KP - 2 , DWIGHT HOWARD (20,5) - VISE
U prva dva meca dvije neocekivano lake pobjede Spursa na domacem terenu u njihovom at&t centru.Veceras se igra u Staples centru , te ocekujem dobru atmosferu i prije svega utakmicu.Ako je istina ovo sto sam procitao od jednog korisnika, da nece nastupiti ni Blake, Nash i Meeks onda ocekujem laku pobjedu Spursa predvodenih Parkerom kojega sigurno nitko od njihovih rookieja nece moci cuvati.Vjerujem da ce rezultatsku neizvjesnost u Lakersa probati vratiti Howard od kojega ocekujem bar 15-20 suteva, te nekoliko slobodnih bacanja.Inace Howarda, i takve vrste igraca, ne volim igrati, no veceras je prilika za Lakerse da uhvate slamcicu spasa i da nakon 4 utakmice imaju isti omjer pobjeda i poraza.

GOLDEN STATE - DENVER KP - 1 (1,85)
Solidna kvota je na ovome paru , koji se meni ucinio dosta izglednim.Poznato je da je Denver domacinska ekipa , koja kuci moze doslovno svakoga razbiti, predvodena odlicnom atmosferom svojih navijaca.No prepustili su veliku prednost.Ono sto se od njih ocekivalo nisu uspjeli ispuniti, odnosno uzeti 2 domace pobjede na pocetku playoffa.I sada to Warriorsi moraju iskoristiti i proci u iducu fazu playoffa.Denveru je skor u gostima bio 19-22 sto je cak i sramotno za 3. ekipu Zapada.No kod kuce su bili najbolji u ligi.Samo 3 poraza i 38 pobjeda, a cak je i roster kojeg ima Miami, koji je i nekoliko puta skuplji od Nuggetsa, imao losiji skor(37-4).S druge strane Warriorsi su kod kuce solidno igrali i imali skor 28-13.Dva puta su sreli u Oaklandu zasada, podijelivsi pobjede.
SRETNOhttp://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-wink.gif

kladionica : PREMIER

na kraju 3/4, s obzirom da je Parkeru falio kos...nisam ocekivao blowout SAS-a ali eto ....
Tony Parker - 20 Cry
LA Lakers - San Antonio - 89 : 120 Laugh
Dwight Howard - 25Laugh
Golden State - Denver - 110 : 108Laugh
By Milaneto
Milaneto said

Curry ipak ima problema,potvrdjeno je tako da je moj glavni tiket za veceras:

Thompson (19,5)+ 1,87
Lakers - San Antonio ki 2 (bez neresenog) @1,52

kvota = 2,84

od ostalih parova igram

Jack (13,5)+ @1,75
Green,5 (16,5)+ @1,80
Garnet (13,5)+ @1,85

ocajan sut thompsona...stvarno steta
od ostali parova 2/3 garnetu falio kos,bas me razocarao..stalno ga igram + i zeznuo me vec 3x
vise ga ne stavljam na tiket.