Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By x__eko__x
x__eko__x said

Oklahoma City (H-9) - Brooklyn @1.91 tip 1; Bwin
Oklahoma na domaćem terenu ima prosječnih +11.8 koševa prednosti po utakmici; U zadnje 3 utakmice visokih +18 koševa; Brooklyn je zadnje 3 u gostima izgubio s 14, 15 i zadnju s 31 razlike. Brooklyn u gostima postiže oko 90 koševa dok je Oklahomi kod kuće prosjek oko 106. Iako Brooklyn igra solidnu obranu, mislim da to protiv Oklahome to ne znači mnogo..

Thaddeus Young over 14.5 @1.85 ;marathon online klada
Thaddeus Young je od zadnjih 7 utakmica 5 puta prešao ovu granicu. Danas njegova Philadelphia igra protiv Phoenixa koji najlošije brani tu (power forward) poziciju - primaju prosječno 23.5 s te pozicije.

Arron Afflalo under 20.5 @1.90 ;marathon online klada
Od zadnjih 10 tekmi: 7 puta under i 3 puta over ove granice. Ali danas Orlando igra protiv Chicaga koji najbolje brani ovu (SG) poziciju: dozvoljavaju 18.3 koša prosječno. Naše kladionice su postavile 17.5 granicu tako da je ova granica od 20.5 kod Marathona "good value". Uz to, Jameer Nelson se vraća u momčad Orlanda 13 PPG koji uzima oko 15 šuteva.
By hrvoNBA
#1090 D.West 17,5 over
D.Cousins 16,5 over
R.Gay 18,5 under
T.Duncan 16,5 over
B.Griffin 18,5 over
O.J.Mayo 15,5 under

Moji parovi za danas,kombinirat na 2 lista...
By NYK
#1091 cousins 16.5 VIŠE nema varejaoa pa onda smatram da ova granica mu neće biti problem jer nema tu kvalitenog igrača koji ga moze zadrzati,u prilog ide i jučerašnja dobra utakmica u kojoj je ubacio 21 koš
derozan 18.5 VIŠE -mislim da polako ulazi u formu overa i ispratit ću ga sigurno sad 2-3 puta zaredom.. isto tako kao što zna sa underima zaredati.Isto tako ima dobru statistiku protiv portlanda,i uz 40 ak minuta koliko provodi u zadnje vrijeme na terenu očekujem lagani prolazak
curry 20.5 VIŠE-očekujem više prostora za currya s obzirom da će njihov drugi najbolji igrač lee vjerojatno biti dobro čuvan od strane griffina

ULOG srednji
ostali parovi: holiday 18.5 VIŠE love 22.5 MANJE scola 13.5 VIŠE jefferson 16.5 VIŠE
By NYK
Falcao said

+23,5/Irving K.
+18,5/DeRozan D.
+21,5/Aldridge L.
+16,5/George P.
+27,5/Harden J.
+13,5/Lin J.
+20,5/T.Parker
+22,5/Westbrook R.
+18,5/Holiday J.
+21,5/Curry S.
+16,5/Paul C.
sto mislite o ovome?
naravno nebi ovo na jedan listic stavio nego na 2-3 http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-laugh.gif

Georgea,hardena i lina bi izbacio... ostalo super...za hardena mislim under iz razloga što očekujem lakšu pobjedu houstona i malo odmora za hardena...za georgea isto slično razmišljanje imam.. a za lina se nikad nezna
By Pana
#1093 Veceras igram sve utakmice singlove, sve X-eve. Po utakmici mi je uplata 5e, dakle ulog 60e. Ako dodje jedna neresena bicu u malom plusu, a svaka sledeca mi fino povecava dobitak. Deluje mi tako nekako bangavo kolo. Po meni na svakoj utakmici veceras moze da dodje X... Pored toga ispraticu i igrace sa tiketom Duncan 16,5 vise, Mayo 15,5 manje, Nowitzki 12,5 vise.

Duncan ako odigra 30 minuta lagano prelazi ovu granici ko god ga cuvao, igra odlicno, sa lakocom poentira, jedan fenomenalan old-school igrac, milina ga je za gledati. Ako uzmemo u obzirir i ocajnu unutrasnju liniju Bucks-a, ocekujem 20+ poena od njega.

Mayo igra sve slabije i slabije i Mislim da je Dirk pre par dana izjavio kako covek jednostavno izgubio samopouzdanje koje je imao na pocetku sezone. Uz to polako se vraca prva zvezda Dikrenstajn koji uzima 10-15 suteva veceras. Cuvace ga Wade koji je odlican odbrambeni igrac, pored njega se niko ne naigra.

Nowitzki od kako se vratio, uzimao je dosta suteva, ali nije prelazio ovu granicu. Milsim da to veceras prelazi. Izuzetno mekana ruka i pametna igra oduvek su izdvajale ovog igraca od ostalih zivotinja u NBA-u. Ocekujem oko 13 suteva od njega veceras i uz par slobodnih, koje izvodi mozda i najbolje u ligi, ocekujem n jegov prolazak ovve granice.

Dakle cekamo produzetke veceras na svim utakmicama Laugh. Pored toga ispratice se ovaj fin triple sa igracima...
Srecna vam svima nova godina, sve najlepse vam zelim, puno zdravalja , srece i pogodjenih tiketa Smile...
By tony_kukoc
#1094 GolState-L.A.Clippers 1,90- 2 , za ovakav koeficijent od 1.90 na moćne cliperse protiv golden statea koliko god oni bili jaki doma nemogu ne odigrat za visok ulog single...po meni glatka i lagana pobjeda moćnih clipersa ! pozz i sretno :)
By burke
#1095 A Jefferson (-16,5+) 2 više
doma uvijek dobro zabija..ne vjerujem da ga Peković može zaustavit..uz to bi dodao i pobjedu Utah-e..doma sve pobjeđuju..
Mayo O.J. (-15,5+) 1 manje
čuva ga D.Wade,a i nije u nekoj formi..mislim da će Nowitzki uzimat sve više šuteva..
Paul C. (-16,5+) 2 više
jučer su izgubili,danas gostuju kod Wariorrsa koji su u seriji i očekujem da će biti gusto i da će gospodin povući..
i dodao bi još Duncana više,Utah 1 i Scola više..sretno svima!!
By Dzeva Melo
#1096 Evo jedan teniski par: Dimitrov-Raonic 22,5 vise 1,80

Ne znam koliko vas prati tenis, ali ko prati zna da e Raonic momak koji samo drzi svoju servu, gdje mu protivnici imaju minimalnu sansu za break, dok takodjer nije toliko jak na returnu i brzo gubi gemova u kojem ne servira. Mec sam po sebi moze otici na obje strane, jutros sam ocekivao granicu 23,5 ili 24,5 ova od 22,5 je poklon. Biti ce ovde bar jedan tie break, i drugi malo tezi set i to je to. Ja ovde idem na visok ulog, ako me ko isprati sretno nam bilo.

Jbg jeste ovo forum za NBA, ali ovakve kvote i analize iz drugih sportova nisu na odmet.
By Durantula
Dzeva Melo said

Evo jedan teniski par: Dimitrov-Raonic 22,5 vise 1,80

Ne znam koliko vas prati tenis, ali ko prati zna da e Raonic momak koji samo drzi svoju servu, gdje mu protivnici imaju minimalnu sansu za break, dok takodjer nije toliko jak na returnu i brzo gubi gemova u kojem ne servira. Mec sam po sebi moze otici na obje strane, jutros sam ocekivao granicu 23,5 ili 24,5 ova od 22,5 je poklon. Biti ce ovde bar jedan tie break, i drugi malo tezi set i to je to. Ja ovde idem na visok ulog, ako me ko isprati sretno nam bilo.

Jbg jeste ovo forum za NBA, ali ovakve kvote i analize iz drugih sportova nisu na odmet.

postoji tema za ostale sportvoe pa ubuduće tamo piši ;)
By NBA Knight
#1098 Dva para od mene ukratko, zurim i pisem preko mobitela. Hl:
A.Anderson 11,5 under - Ne vidim ga preko ove granice osim ako ne bude imao neki perverzni sut. Toronto koristi stvarno ogroman broj igraca na vanjskim pozicijama calderon, lowry, derozan, ross, pietrus, fields, kleiza... neznam kad sam nesto takvo vidio u zivotu. Ocekujem 20 min igre od njega i ako ne bide HOT mislim da ostaje ispod 12.

R.Anderson 17,5 under - zivi od suta i od trica, a takve volim odigrati under. kad uzmemo u obzir da mu se povratkom davisa smanjila minutaza,  a da bi mu se povratkom gordona trebali smanjiti i upuceni sutevi, mislim da nece biti u stanju prebaciti 18...