Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By OT
#1155 Prije Kengur Opena ja tenis ne diram ... Ovo su sve egzibicijski turniri manje više,a kad krene prava stvar onda se zna teta Serena prof.dr.sci.mr.akademik Federer,Đoković,Ferrer mi se isto sviđa na tvrdoj podlozi,Nadal ako bude zdrav ali njega ću zaobići...Ako budu lijepe kvote i ako bude u formi kakvoj je bila igrat ći u na A.Radwansku a isto važi i za uvažene gospođe Azarenku,Stosur...
By Reggie_Miller
#1157 Eo za veceras na brzinu:
NYK-SAS: 206.5+, ocekujem napet mec sa puno koseva sa obe strane i ovo su obe ekipe koje zabijaju puno koseva
C.Anthony - vise: sve je suvisno za rec, ako ce iko onda ce on u over
Igaduala 13,5 - over: wolvesi nemaju bas neku obranu, mogao bi on prec tu granicu
Kirilenko 12,5 - under: sumnjam bas da ce on protiv denvera zabiti preko ove granice, vecina lopti ce ici na Lovea i Pekmena tako da
Et tolko od mene, sretno nam svima ;)
By NYK
x__eko__x said

over parkera 20.5 + over mela 31.5 + over utakmice = 6.33 kvota = bez nerviranja a jedno ide s drugim

ili smitha u over umjesto tekme :) tako ću ja
By SpiGo17
#1160 Ekipa ovo je moj današnji listić

Efes - 1
caja leboral da nece spusit vise od 7 koseva razlike , lagano uslo na kraju i pobjedili
brose - real m 2 ( utakmica u tijeku real vodi 63:57 )

i naravno nba

new york preko 206,5 koša samo zato jer oba dvije ekipe igraju na vise koševa, igraju brzu košarku i zadnji susreti su isli preko 205
Denver - igram manje od 204,5 koša
i odigro sam na C. Anthonya preko 31,5 koša
misljenje za nba?
By maradona
celavi_stvor said

maradona said

kako sam uspio napisati poruku na staroj poruci ???

kuda manje koševa kad zabijaju nenormalno mnogo koševa ??
i zasto maccabi 1 ?? zbog medusobnog omjera ? ne kuzim tu logiku kad je trenutačno caja u vrhunskoj formi!!!

uhhh sad me malo zabrinjava maccabi... gutava tekma... igraju dobro obe ekipe...

ajmooooooooooooo Maccabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-yell.gif

najzalosnije je to sto sam na 2 listica stavio barcelonu više poena :(
a caja prosla :( da barem nije :/aaaaaa.png
By Teletovic33
#1162 NYK-SAS (206.5) VIŠE (Mislim da bi ovo trebalo lagano proći s obzirom kako ove godine igraju ove 2 ekipe)

UVAŽENI GOSPODIN "MELO" 30.5 VIŠE (Suvišno išta komentarisati ... :) )

M.Ginobili (14.5) VIŠE (Od trojke iz SA odlučio sam se za Ginobilija. Duncana nisam zbog povratka Stoudemire-a tako da je sad NYK prejak u reketu sa Chandler-om i Stoudemire-om,, tako da očekujem i Parkera i Ginobilija da idu preko ali ja sam se odlučio na Ginobilija)

A.Iguodala (13.5) VIŠE (Nema Lawson-a tako da očekujem dosta lopti za Iggy-a i Galinarija ali odlučio sam se za Iggy-a jer Galinarija čuva Kirilenko..) :)
By kinder
kinder said

Carrol under 13.5 (bet live) 8/10

Carrol 13 PTS hahahahaha
2 puta zaredom carrol isplacuje u pola kosa, proslu protiv Barce over 10.5 zabio 11, veceras under 13.5 zabio 13 :D
Volim te JAYCEE