NYK-SAS: 206.5+, ocekujem napet mec sa puno koseva sa obe strane i ovo su obe ekipe koje zabijaju puno koseva
C.Anthony - vise: sve je suvisno za rec, ako ce iko onda ce on u over
Igaduala 13,5 - over: wolvesi nemaju bas neku obranu, mogao bi on prec tu granicu
Kirilenko 12,5 - under: sumnjam bas da ce on protiv denvera zabiti preko ove granice, vecina lopti ce ici na Lovea i Pekmena tako da
Et tolko od mene, sretno nam svima
x__eko__x said
over parkera 20.5 + over mela 31.5 + over utakmice = 6.33 kvota = bez nerviranja a jedno ide s drugim
ili smitha u over umjesto tekme
Efes - 1
caja leboral da nece spusit vise od 7 koseva razlike , lagano uslo na kraju i pobjedili
brose - real m 2 ( utakmica u tijeku real vodi 63:57 )
i naravno nba
new york preko 206,5 koša samo zato jer oba dvije ekipe igraju na vise koševa, igraju brzu košarku i zadnji susreti su isli preko 205
Denver - igram manje od 204,5 koša
i odigro sam na C. Anthonya preko 31,5 koša
misljenje za nba?
celavi_stvor said
maradona said
kako sam uspio napisati poruku na staroj poruci ???
kuda manje koševa kad zabijaju nenormalno mnogo koševa ??
i zasto maccabi 1 ?? zbog medusobnog omjera ? ne kuzim tu logiku kad je trenutačno caja u vrhunskoj formi!!!
uhhh sad me malo zabrinjava maccabi... gutava tekma... igraju dobro obe ekipe...
ajmooooooooooooo Maccabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
najzalosnije je to sto sam na 2 listica stavio barcelonu više poena
a caja prosla
UVAŽENI GOSPODIN "MELO" 30.5 VIŠE (Suvišno išta komentarisati ...
M.Ginobili (14.5) VIŠE (Od trojke iz SA odlučio sam se za Ginobilija. Duncana nisam zbog povratka Stoudemire-a tako da je sad NYK prejak u reketu sa Chandler-om i Stoudemire-om,, tako da očekujem i Parkera i Ginobilija da idu preko ali ja sam se odlučio na Ginobilija)
A.Iguodala (13.5) VIŠE (Nema Lawson-a tako da očekujem dosta lopti za Iggy-a i Galinarija ali odlučio sam se za Iggy-a jer Galinarija čuva Kirilenko..)
kinder said
Carrol under 13.5 (bet live) 8/10
Carrol 13 PTS hahahahaha
2 puta zaredom carrol isplacuje u pola kosa, proslu protiv Barce over 10.5 zabio 11, veceras under 13.5 zabio 13
Volim te JAYCEE
- Page 3 of 4
- 1
- ,
- 2
- ,
- 3
- ,
- 4