Moram da odem do kladionice da bi se opkladio kod njih.... jebem ti seljačine....
Evo moji danasnji parovi:
WAS - OKC 2 (1.20)
NYK - BOS X1 (1.30)
tecaj: 1.56
ovo je listic za high ulog...
ako se igra za manje moja preporuka za dodat je:
Rondo (13.5) Over
C.Anthony (31.5) Over
ta cetri para tecaj : 5.33
New York UNDER 100,5
San Antonio OVER 101,5
Parker OVER 19,5
Aldridge OVER 19,5
Garnett UNDER 14,5
J.R. Smith UNDER 19,5
Posebno bi istaknuo Parkera, Spurse i J.R. koji su mi najizgledniji danas. Sretno svima!
Longin said
kobe nataknem te na šut 11 od 26, ne igram ga vec neko vrijeme i napadnem ga u nekoj kobasi 7 parova i ostane mi galinari on na više i zajedno na košebe lakersi i kobe frulica, nož u srce mi zabio
da si igrao under dobio bi
SpiGo17 said
New Orleans - Spursi ! Znam da New Orleans naspram Spursa je ono razlika nebo i zemlja sto se tice rezultata ali medusobni omjeri su uvijek bili gusti bez obzira na 6 pobjeda Spursa...I ovaj par mi je najgori za igrati, jednostavno neznam sta igrati. Jel bi bilo moguce da ce Spursti pokrit pobjedu od 8 koseva pa da igram hendikep? Misljenja
po meni ti je to 2 100%.a za hendikepe nisam siguran moze i 20 razlika da opali SAS,a moze i sa 2 da dobije.ali 2 je u ovom slucaju zakon
soxx said
hocel admin sta postavljatne postavlja cesto al kad postavi velika prolaznost. prosli put 2 para prepisao i digao lovu..
i ja sam odavno tp primetio,ali njega nema ga pa nema
by the way.
po meni za veci ulog nocas new york,utah,SAS,memfis,portland.pucajte i dizite lovu