Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By SpiGo17
#1418 New Orleans - Spursi ! Znam da New Orleans naspram Spursa je ono razlika nebo i zemlja sto se tice rezultata ali medusobni omjeri su uvijek bili gusti bez obzira na 6 pobjeda Spursa...I ovaj par mi je najgori za igrati, jednostavno neznam sta igrati. Jel bi bilo moguce da ce Spursti pokrit pobjedu od 8 koseva pa da igram hendikep? Misljenja
By celavi_stvor
#1420 Koji su ovu šupci u Lutriji BiH... pa još nikad nisu ubacili u on-line ponudu NBA igrače... koji papci... slao sam im milion mail-ova i samo kažu otklanjamo problem... i tako već godinama... pravi moroni...
Moram da odem do kladionice da bi se opkladio kod njih.... jebem ti seljačine....
By larsson777
#1421 Mislim da je Irving blizi underu,Chicago generalno igra dobru odbranu,nije ni Hinrich toliko los defanzivno,a kada bude usao Robinson Irving ce biti na klupi. Znamo da on veliki broj poena postize iz reketa,posle sjajnih ulaza,a bullsi ovaj deo terena brane i vise nego dobro. Mozda je moguc i blowout pa odmaranje ... mada ja svaki put kad to kazem i bude blowout, ali u korist losije ekipe http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif
By lajn777
#1422 pozdrav,pratim vas neko vrjeme pa sam se odlucio registrirat i ukljucit u rasprave :D

Evo moji danasnji parovi:

WAS - OKC 2 (1.20)
NYK - BOS X1 (1.30)

tecaj: 1.56

ovo je listic za high ulog...
ako se igra za manje moja preporuka za dodat je:

Rondo (13.5) Over
C.Anthony (31.5) Over

ta cetri para tecaj : 5.33
By Matya EllisMVP
#1423 Pošto je danas ponuda očajna, bar meni, necu pisati analize nego cu samo postaviti par parova koje igram čisto rekreativno pa ako uleti super. Idemo:

New York UNDER 100,5
San Antonio OVER 101,5
Parker OVER 19,5
Aldridge OVER 19,5
Garnett UNDER 14,5
J.R. Smith UNDER 19,5

Posebno bi istaknuo Parkera, Spurse i J.R. koji su mi najizgledniji danas. Sretno svima!
By Longin
#1424 kobe nataknem te na šut 11 od 26, ne igram ga vec neko vrijeme i napadnem ga u nekoj kobasi 7 parova i ostane mi galinari on na više i zajedno na košebe lakersi i kobe frulica, nož u srce mi zabio
By Matya EllisMVP
Longin said

kobe nataknem te na šut 11 od 26, ne igram ga vec neko vrijeme i napadnem ga u nekoj kobasi 7 parova i ostane mi galinari on na više i zajedno na košebe lakersi i kobe frulica, nož u srce mi zabio

da si igrao under dobio bi Cool
By bedblueboys
SpiGo17 said

New Orleans - Spursi ! Znam da New Orleans naspram Spursa je ono razlika nebo i zemlja sto se tice rezultata ali medusobni omjeri su uvijek bili gusti bez obzira na 6 pobjeda Spursa...I ovaj par mi je najgori za igrati, jednostavno neznam sta igrati. Jel bi bilo moguce da ce Spursti pokrit pobjedu od 8 koseva pa da igram hendikep? Misljenja

po meni ti je to 2 100%.a za hendikepe nisam siguran moze i 20 razlika da opali SAS,a moze i sa 2 da dobije.ali 2 je u ovom slucaju zakon
By bedblueboys
soxx said

hocel admin sta postavljat http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_razz.gif ne postavlja cesto al kad postavi velika prolaznost. prosli put 2 para prepisao i digao lovu..

i ja sam odavno tp primetio,ali njega nema ga pa nema :)

by the way.

po meni za veci ulog nocas new york,utah,SAS,memfis,portland.pucajte i dizite lovu