Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By euskal
#1527 glavni tiket

Johnson over 16,5
Holiday over 17,5
Atl
Harden under 28,5

Favorit

Smith over 16,5
WAde over 21,5
Kirilenko over 13,5
Jennings over 17,5
Hou(213,5)-LAL under

SSWink

Kasnije moguca analiza barem za glavni tiketLaugh
By euskal
lajn777 said

da to me zanima znam da pozicija cuva poziciju ...al npr koji guard cuva kojeg guarda?
zanima me tekma brooklyn protiv phile...tko cuva holidaya?

DWill ti cuva HOlidaya,a za sve relevantno imas www.hoopsstats.com i samo odaberes igraca i ides matchupsWink
By iggidala
#1530 Isto tako bi izdvojio B.Lopeza >18.5< 1.85!!
Dobro znamo kakvo je stajaliste Phile sa centarske pozicije.. A isto tako znamo kako se snalazi Lopez na toj poziciji,danas mu nebi trebalo biti problem prebaciti ovu marginu jer nevidim koji bi ga veliki igrac iz file trebao zaustaviti kad ga nema :D
By cipi cips
iggidala said

Isto tako bi izdvojio B.Lopeza >18.5< 1.85!!
Dobro znamo kakvo je stajaliste Phile sa centarske pozicije.. A isto tako znamo kako se snalazi Lopez na toj poziciji,danas mu nebi trebalo biti problem prebaciti ovu marginu jer nevidim koji bi ga veliki igrac iz file trebao zaustaviti kad ga nema http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif

cuvat ce ga Lavoy Allen i Hawes,ocekuje se neizvjesna utakmica i puno minuta za Brooka koji je u odlicnoj formi,zadnjih 6 tekmi sve sami overi(proslu protiv Kingsa 15 min-15 poena!).I veceras ce se naigrati pored ovoga dvojca
By lajn777
euskal said

lajn777 said

da to me zanima znam da pozicija cuva poziciju ...al npr koji guard cuva kojeg guarda?
zanima me tekma brooklyn protiv phile...tko cuva holidaya?

DWill ti cuva HOlidaya,a za sve relevantno imas www.hoopsstats.com i samo odaberes igraca i ides matchupshttp://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-wink.gif

hvala ;)
By denis0709
cipi cips said

iggidala said

Dobro znamo kakvo je stajaliste Phile sa centarske pozicije.. A isto tako znamo kako se snalazi Lopez na toj poziciji,danas mu nebi trebalo biti problem prebaciti ovu marginu jer nevidim koji bi ga veliki igrac iz file trebao zaustaviti kad ga nema http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif

cuvat ce ga Lavoy Allen i Hawes,ocekuje se neizvjesna utakmica i puno minuta za Brooka koji je u odlicnoj formi,zadnjih 6 tekmi sve sami overi(proslu protiv Kingsa 15 min-15 poena!).I veceras ce se naigrati pored ovoga dvojca

prošlu protiv Kingsa je igrao 16 minuta i zabio 18 koševa i ostao u underu , jako sam si dobro zapamtio jer me koštao puno para...(ne izgubljenih nego nedobivenih)
također treba spomenuti da je več igrao protiv Phile(ne tako davno 23.12) i također ostao u underu zabivši smo 14 koševa!!!
By hardek
#1534 odigrano na malo veći ulog :
Kobi over 32, 5
Milwaukee ki 1
Cedevita 2
Aston villa x2

sretno svima!! :D
By iggidala
denis0709 said

cipi cips said

iggidala said

prošlu protiv Kingsa je igrao 16 minuta i zabio 18 koševa i ostao u underu , jako sam si dobro zapamtio jer me koštao puno para...(ne izgubljenih nego nedobivenih)
također treba spomenuti da je več igrao protiv Phile(ne tako davno 23.12) i također ostao u underu zabivši smo 14 koševa!!!

Ali pogledaj mu sut. 5-14. Pogledaj koliko je uzeo suteva... Da ga je islo bez problema bi iso u over!!