Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By kami
#1783 (22.5)MIA - Wade D.
Tip:VIŠE
(20.5)NYK - Smith J.R.
(26.5)MIA - James L.B.

za wade sam ubijeden da ide over vcrs,pa u zadnja 3 matchupa protiv wesley matthews lik ima preko 30 poena i ne vidim razlog zasto bi ovaj put nesto drugaciji ishod bio,ista stvar i sa lebronom,batum ga nikako ne moze cuvat najlosiji score sto je imao protiv njega je bio 31 poen...j.r. zbog odsustva velikog broja saigraca po meni ide u over vcrs....
By Matya EllisMVP
adisd41 said

Meni je danas utakmica Indiana - New York nekako najprivlačnija. Nema Mela, nema Feltona...lopte idu J.R. Wade je lndiani prošlu zabio 30, ne vidim zašto ne bi i Smith išao u over, ali..Ugl moj listic za danas:

P. George (17,5) - 2 1,85
J.R. Smith (21,5) - 2 1,85
Indiana - New York 1 1,60

kvota oko 5,5

Malo ti je klimava ova teorija da je wade zabio indiani 30 pa zasto ne bi i smith. to ko da kazes da je kobe zabio torontu 81 pa ce valjda i J.J. Reddick. al svejedno smith je danas itekako dobar za igrat over Wink
By cipi cips
Pana said

Tiket 1:
Portland - Miami 2 kvota 1,65 - Po meni zicer. Ma koliko Miami igra sa rezervama, mislim da lako dobijaju slabi Portland. Portland losiji ove sezone, a klupa im je nikada gora, dok Miami ima finu klupu sa dosta dobrih i iskusnih igraca koji ce jednostavno da demoliraju klupu Portlanda.

R.Allen 10,5 vise kvota 1,85 - Preniska mi je ovo kvota za Ray Ray-a. Sa njegovih 25 minuta po utakmici mislim da moze ovo lako da predje protiv slabe odbrane Portlanda.

J.R. Smith 19,5 vise, kvota 1,85 - Nacionalni heroj za danas. Bolnica u NY, svi su povredjeni http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif . U finoj je formi i u poslednjih 10 utakmica prosek mu je 23.4 po utakmici sto je odlicno. Ovaj par se sam po sebi namece i najrealniji je za danas.

Tiket 2:
Ovo cu odgrati i singl na jaci ulog, dakle J.R. Smith 19,5 vise

Prekrasna je klupa Miamia,prosli put ogromnih 11 poena,stvarno su potegnuli :) Ovaj Miami nikad vise na listic,svaki put kad odigram,zaseru uredno.
By SpiGo17
#1787 ekipa svi se razbacali na ovo Smitha OVER a ja sam rekao da necu igrat inikad vise na ovaj jebeni broj poena igraca..dali da vas slusam pa da i ja piknem OVER ? :D D
By NYK
#1790 Cousins 17.5+ zadnju protiv dallasa ubacio 25 poena,prošle sezone na 17.3 prosjeka protiv njih je bio što također nije loše,ove sezone je puno napredovao, u odličnoj je formi,doma pruza malo bolje partije nego u gostima.Zadnju ostao u underu samo zato jer je igrao protiv memphisa koji je odličan u obrani visokih igrača pa je i nešto manje minuta imao.Utjecaj evansa je zanemariv po meni.

J.R. Smith 19.5+ sve je jasno,nema potrebe objašnjavati zašto njega igram

HL 3,15
By adisd41
Matya said

adisd41 said

Meni je danas utakmica Indiana - New York nekako najprivlačnija. Nema Mela, nema Feltona...lopte idu J.R. Wade je lndiani prošlu zabio 30, ne vidim zašto ne bi i Smith išao u over, ali..Ugl moj listic za danas:

P. George (17,5) - 2 1,85
J.R. Smith (21,5) - 2 1,85
Indiana - New York 1 1,60

kvota oko 5,5

Malo ti je klimava ova teorija da je wade zabio indiani 30 pa zasto ne bi i smith. to ko da kazes da je kobe zabio torontu 81 pa ce valjda i J.J. Reddick. al svejedno smith je danas itekako dobar za igrat over http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-wink.gif

Necemo sad ici u krajnost ;) Govorim to zato sto su ista pozicija, i sto ce Smith uzet dosta suteva veceras, a ima i Kidda da ga hrani loptama. Ali, ipak sam stavio i ono "ali"..cisto zato sto nije igrac od kontinuiteta, ali talenat mu ne moze niko poreći.
By rampagejackson
cipi cips said

Pana said

Tiket 1:
Portland - Miami 2 kvota 1,65 - Po meni zicer. Ma koliko Miami igra sa rezervama, mislim da lako dobijaju slabi Portland. Portland losiji ove sezone, a klupa im je nikada gora, dok Miami ima finu klupu sa dosta dobrih i iskusnih igraca koji ce jednostavno da demoliraju klupu Portlanda.

R.Allen 10,5 vise kvota 1,85 - Preniska mi je ovo kvota za Ray Ray-a. Sa njegovih 25 minuta po utakmici mislim da moze ovo lako da predje protiv slabe odbrane Portlanda.

J.R. Smith 19,5 vise, kvota 1,85 - Nacionalni heroj za danas. Bolnica u NY, svi su povredjeni http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif . U finoj je formi i u poslednjih 10 utakmica prosek mu je 23.4 po utakmici sto je odlicno. Ovaj par se sam po sebi namece i najrealniji je za danas.

Tiket 2:
Ovo cu odgrati i singl na jaci ulog, dakle J.R. Smith 19,5 vise

Prekrasna je klupa Miamia,prosli put ogromnih 11 poena,stvarno su potegnuli http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif Ovaj Miami nikad vise na listic,svaki put kad odigram,zaseru uredno.

Ma pusti Panu, vidiš da veze nema. Kakav crni Miami zicer, još će ih Portland natamburat !
By bjede
#1793 Nije neka ponuda, sinoć sam se jedva izvukao na Memphisu over http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-kiss.gif, pa danas neću izazivati sreću.
Samo sam htio reći da mi Smith nekako "smrdi" za večeras, ali ne zato što je crnac. Laugh

Smith je kvalitetat igrač, dobar scorer, daleko od toga.
Ali danas će praktički predstavljati jedinu pravu napadačku opciju Knicksa. I sigurno da će obrambeno ionako izvrsna Indiana usmjeriti još više pažnje prema njemu.
Zanimljivo je da Indiana, iako je u obrambenom vrhu lige, jako loše brani SG-a (tek 28.!), a to je iz razloga što je ozljedom Grangera George prekomandiran na SF. Mislim da bi danas George mogao uzimati Smitha u obrani jer u ostatku backcourta Knicksa nema nekog tko bi predstavljao posebnu opasnost.
Ako NY ostane na 80-ak koševa, što je itekako moguće, Smithu bi moglo biti "gusto".
Ne kažem da neće doći over, ali mislim da to nije ni približno sigurno kao što svi ovdje apostrofiraju.

NY under 89,5 možda nije loša opcija.