Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By ferenguz
NYK said

sta tu nekim ljudima nije jasno?dobili ste od admina 2 para za koje je covjek 100 % uvjeren biio,nece postavljat listice za koje ni on sam ne vjeruje previse da ce proc,svi mi mimo objave na forumu odigramo jos pokoji listic koji je daleko od sigurnog pa ga nema smisla ni objavit.Napada se covjeka bzvz a ne znam kad je zadnji put nesto profulo.da ste samo ova 2 para ispratili sa jacim ulogom mogli ste lijepo zaradit.Ne treba ocekivati da ce neko naci 5 zicera u jednom danu i to objaviti..nije ni on svemoguc.
ja 4. dan u nizu zavrsavam u finom plusu,nadam se da se forma nastavlja iako je sinoc i dosta srece bilo.pekovic na 18 zavrsio;curry na 22..ali zato na 3 ostala listica sam za kos ili dva pao na jednom igracu

svaka cast adminu. ne pratim nba, ali redovno pratim sta admin objavi i samo njegov tiket sam juce odigrao za 500 kn i dobio sam fine novce, hvala adminu i neka svaki put pogodi, i nemojte da ga prozivate...covek kad objavi on i pogodi!
By a.iverson
#1998 Pozdrav.Pratim vas vec neko vrijeme,pa sam se odlucio prikljuciti u raspravama.Najvise pratim tenis,pa ce tamo biti i najvise postova s tim da cu se i ovdje povremeno ukljucivati.Moji parovi za danas su :

K.Walker 17,5 under 1.85

-Zna se kako Indiana igra odbranu i kako Walker puno bolje igra na domacem terenu nego u gostima.

Detroit-Utah 1 1.75

-Dobijaju na svom terenu jace ekipe a gube od slabijih.Valjda zbog jako mladog tima koji se nabrije kada igra protiv jacih timova.Po meni su jedan od najpodcjenjenijih timova i kada igraju svoju kosarku,na domacem parketu mogu pobijediti bilo koju ekipu u ligi.Utah je los gostujuci tim,prednost niskog posta koji imaju cesto,veceras nece imati pa mislim da Detroit po ovoj kvoti vrijedi uzeti.

Sretno.
By OT
#2000 Ovaj rani u 21:30 neču stiči pratiti tako da neču ni igrat ali evo da napišem neko svoje mišljenje pa ako nekom pomogne bilo bi mi drago..

LA Clippers h1 12,5

Suvišno je trošiti riječi na ekipu koja je po talentu "najdublja" u ligi.Igraju protiv sasvim obratne ekipe i mislim da će ovo Clippersi da riješe vrlo lagano u svoju korist.Chris Paul je ove sezone pokazao da je najbolji "general" na parketu u cijeloj ligi jednostavno čovjek briljira i napad i odbrana počinju sa njim mislim da trener Clippersa Vini Del Negro može komotno da sjedne na tribine i uživa sa Paul-om na terenu time out nije ni potreban.Orlando nema šta da kaže ovde nema niti jednog aspekta u kojem mogu da pariraju Clippersima tako da je ovaj hendi dosta realna..

Uz ovo Affalon 18,5 under B.Griffin 19,5 under

Ovu drugu utakmicu ću gledati tako da na nju i igram..

Inidiana 11,5 H1

Pacersi kući imaju dosta lagan zadatak da svojom krvoločnom odbranom samelju Bobcatse koji su sinoć dobili propisan degenk od Toronta.Slično ka o Clippersi na svome parketu trebalo bi da upišu jednu lagodnu pobjedu,Charlot igra za pickove to je i pticam na grani jasno tako da mislim da večeras protiv Inidiane na istom parektu na kome su Miami dobili preko ove granice trebali bi Bobcatse kojima će biti isti scenario od sinoć možda i gori..

Uz ovo West 15,5 under K.Wallker 17,5 under

Ovako to izgleda na listiću

http://i50.tinypic.com/mjpj00.png
By celavi_stvor
OT said

Ovaj rani u 21:30 neču stiči pratiti tako da neču ni igrat ali evo da napišem neko svoje mišljenje pa ako nekom pomogne bilo bi mi drago..

LA Clippers h1 12,5

Suvišno je trošiti riječi na ekipu koja je po talentu "najdublja" u ligi.Igraju protiv sasvim obratne ekipe i mislim da će ovo Clippersi da riješe vrlo lagano u svoju korist.Chris Paul je ove sezone pokazao da je najbolji "general" na parketu u cijeloj ligi jednostavno čovjek briljira i napad i odbrana počinju sa njim mislim da trern Clippersa Vini Del Negro može komotno da sjedne na tribine i uživa sa Pulom na terenu time out nije ni potreban.Orlando nema šta da kaže ovde nema niti jednog aspekta u kojem mogu da pariraju Clippersima tako da je ovaj hendi dosta realna..

Uz ovo Affalon 18,5 under B.Griffin 19,5 under

Ovu drugu utakmicu ću gledati tako da na nju i igram..

Inidiana 11,5 H1

Pacersi kući imaju dosta lagan zadatak da svojom krvoločnom odbranom samelju Bobcatse koji su sinoć dobili propisan degenk od Toronta.Slično ka o Clippersi na svome parketu trebalo bi da upišu jednu lagodnu pobjedu,Charlot igra za pickove to je i pticam ana grani jasno tako da mislim da večeras protiv Inidiane na istom parektu na kome su Miami dobili preko ove granice mislim da će i Bobcatse.

Uz ovo West 15,5 under K.Wallker 17,5 under

Ovako to izgleda na listiću

http://i50.tinypic.com/mjpj00.png

Nije loše...
By Goodness
#2002 ukupno11.1.gif

evo i ukupne tablice... jbt daleko sam najlosiji 0-7 :D to se mora pod hitno promijenit :) još mi i postotak pogodenih nije los, ali da je znat to iskombinirat... a euskal još malo i stici ces me :p
By x__eko__x
larsson777 said

sta kazete Mayo 19.5 under ? nemoguca margina

s obzirom da igraju protiv Memphisa 19.5 je previše!

ja sam odigrao over 14.5 i under 19.5 ;)
By ivan1988
#2004 ljudi nikad nisam igrao ove hendikepe, recimo ako želim staviti da će clippersi dobiti sa 12,5 poena više koji tip uzimam, konkretno kod ss-a
By mjordan23
#2005 onda stavis na LAC (-13,5) - Orl - 1
-13,5 znaci da su na pocetku utakmice hendikepirani sa minus 13,5 poena i da ce pobijedit svejedno, sto znaci da ce napravit razliku od 14 razlike.
By ivan1988
mjordan23 said

onda stavis na LAC (-13,5) - Orl - 1
-13,5 znaci da su na pocetku utakmice hendikepirani sa minus 13,5 poena i da ce pobijedit svejedno, sto znaci da ce napravit razliku od 14 razlike.

to znači da utakmica mora završiti npr rezultatom 114:100 za clipperse?