Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By goran1988pu
mjordan23 said

divota, iskljucen, a nijednu tehnicku nije trebo dobit. cak su sad na analizi na poluvremenu rekli da su obje tehnicke bile kriva i losa odluka, iako inace ne vole komentirat suce. a lakersi igraju ko da su najgori tim u nba, opet najvise zahvaljujuci bryantu, kojeg ne znam kako vise nije stid opucat nakon 1-7 ili 2-9, pa ja ne bi vise opuco cijelu utakmicu nijedan sut

Nije ga sramota, zato na kontu ima preko 30 000 koševa, da ga je bilo sramota opalit nakon 10 promašaja, ne bi postao ovo što je danas!
By celavi_stvor
goran1988pu said

mjordan23 said

divota, iskljucen, a nijednu tehnicku nije trebo dobit. cak su sad na analizi na poluvremenu rekli da su obje tehnicke bile kriva i losa odluka, iako inace ne vole komentirat suce. a lakersi igraju ko da su najgori tim u nba, opet najvise zahvaljujuci bryantu, kojeg ne znam kako vise nije stid opucat nakon 1-7 ili 2-9, pa ja ne bi vise opuco cijelu utakmicu nijedan sut

Nije ga sramota, zato na kontu ima preko 30 000 koševa, da ga je bilo sramota opalit nakon 10 promašaja, ne bi postao ovo što je danas!

Ne pamtim ovako lošu utakmicu Bryanta... loš šut + puno izgubljenih lopti....
Sa druge strane u Torontu svi dobro igraju...
Na Kraju će Brayant zabiti pobjednički šut u zadnjoj sekundi i opet biti heroj utakmice....
By kokodril
#2732 na kraju će presudit osobne toronta,već ih imaju 15 a do kraja će se nakrcat osobnim uci u bonus rano i brayant ce po obicaju dobit puno slobodnih u zadnjoj cetvrtini
By Baja
THUNDER BOY said

ocajna igra LAL dali mogu dobiti ovaj mec

Mogu ako kobe prosjedi zadnju cetvrtinu inace nema sanse bolesnik sutira i sutira a zabije svaku petu i prednost toronta se povecava
By vucic
Baja said

THUNDER BOY said

ocajna igra LAL dali mogu dobiti ovaj mec

Mogu ako kobe prosjedi zadnju cetvrtinu inace nema sanse bolesnik sutira i sutira a zabije svaku petu i prednost toronta se povecava

ma nema sanse ima ocajan sut a nema ko da im u obrani skace posto je rtrd HOWARD dobio tehnicke