Miami(h-8,5)-Minnesota 1
Glavni razlog odigravanja ovog tipa je umor kod igrača Minnesote. Ovo će im biti peta utakmica u sedam dana i ako se pogledaju rezultati tih utakmica vidljiv je očigledan pad u formi. Noćas su igrali i na kraju izgubili od ne pretjerano snažnog orlanda iako su vodili gotovo cijelu utakmici te se taj poraz moze pripisati nedostatku energije i koncentracije. U toj je utakmici osim Lovea, za kojeg ocekujem da ga danas obuzdaju Boško i LBJ, dobru partiju upisao i Peković koji je bio danas ujutro ja pregledu leđa te je upitan za današnji dvoboj. Ako i nastupi danas a mislim da postoje određene sanse da bi i mogao uvjeren sam da nece moci dati 100 posto. Uz njega definitivno neće igrati niti povratnik Rubio a bez njega Twolvsi su u rangu cibone
Miami Vrućina je oslabljenja neigranjem Lewisa, no o tom potom koliko je to zaista nedostatak. Oni vode mrtvu trku za prvo mjesto konferencije sa NY i sigurno da ce zeljeti danas pobijediti jer je NY jucer kiksao i to im je sansa da im se priblize na samo pola utakmice zaostatka.
Kombinacijom izvrsne obrane i jos boljeg napada domacina te padom forme i ponajprije umora gostiju ne vidim nikakvu mogucnost da iznenade prvake. Smatram da je ovo lagan prolaz te sam ovu analizu napisao nesto ranije kako bi izbjegao pad koeficijenta za koji sam uvjeren da ce se dogoditi do početka susreta.
Sretno!!