Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By laptop
#3135 meni se danas jako svidjaju ova 3 para, mislim da su dodatne analize nepotrebne

B.Lopez under 18,5
J.Johnson under 17,5
D.Lee under 20,5

prva dvojica igraju protiv memphisa, smatram da ce tu najvise prostora imati deron, ova dvojica ce biti vrlo vjerojatno dobro cuvana i posto moraju igrati obranu cvrstu, mogli bi i faula nakupiti i imati ajmo rec malo manju minutazu..l
lee jako nezgodan, ali boozer i noah ipak ne daju svakome da im pod kosem zabije preko 20 poena...curry bi trebao biti danas prvi strijelac golden statea, ne vjerujem da ce puno lopti ici na lee-a..21 poen mi je previse protiv chicaga...
By Rain Man
#3136 Danas igram Currya 21,5+ za veći ulog, čovjek je u strašnoj formi jednom Westbrooku je utrpao 31 poen a za matchup ima Hinricha koji je u obrani propuh pametnom dosta i to jednostavno moram uzeti. Smile
Kasnije odigram vjerovatno jos neki narodni .
Pozz ekipa i sretno Wink
By Baja
#3138 Zeller under 10,5 Marathon 8/10

Speights will make his Cavs debut. We'd expect 20-25 minutes for Speights as the team desperately needs relief for their young big men Tristan Thompson and Tyler Zeller as each has been playing big minutes since Anderson Varejao went down.
By bedblueboys
Goodness said

bedblueboys said

Washington-1
Memfis-1
okc-2

posto sam izbacen od takmicenja necu davati obrazlozenie,jer po vama nije vredelo to dosada.pozz

kao prvo nema nikakvog takmicenja, niti nikakvih nagrada za dobre analize osim nekakve reputacije... Istina, nema te više na listi, ali ako primjetis i još nema bar 10 forumasa koji su bili na pocetnim listama (nema ih iz razlicitih razloga). Ne zelim se nikome opravdavat i vec sam se ispricao svima koji više nisu i koji zele doci na listu. Stvarno ne znam što da radim više, pocinje me ovo sve više zivcirat jer svi misle da se bahatim. Ako te bas zanima, nisam te stavio iz par razloga, prvo jer, i to ponavljam sto puta vec, nemam toliko vrimena (evo sad moram napravit za ova dva dana), drugo uglavnom igras na pobjede utakmica i u razgovoru s nekim forumasima naglasili su (ne misleci na tebe) da nije fer uzimati u obzir kvote manje od 1,5. Jedan period nisi stavljao analize (to mi ne mozes poreci). Onda si opet poceo ali sastavljena je nova lista. Iako sam rekao da se ne želim opravdavati a ovo bas zvuci kao pravdanje govorim stvarno zadnji put i zamolio bih za razumijevanje. Ne govorim ovo bahato ni umisljeno i nije mi namjera bila odvajati ljude na forumu...
ne zelim nikakve lovorike ili nesto slicno (dobro koji put zahvalite :p ) samo se prisjetite da je ovo volonterski, za dobrobit foruma i dobrobit nasih racuna u kladionicama...
LP (i nemojte me molim vas prozivati na ovakav nacin, ako vam nesto smeta obratite se u pm da ne zauzimamo prostor)

ok je sve i razumem.ali to sto radis lici mi na podcenivanje ostalima,jer svi na neki nacin ucestvuju u gradnju ovog foruma bez razlike na velicine kvote,neko igra i 1,1 ili 1,2 kvote pa ih svaku noc dere,mislim da je i to umesnost.evo i ja mogu da otvorim statistiku dva tima koji igraju medjusobno i sve sto gledam da napisem ovde(seriju pobeda,h2h, ovo ono i znaci tada treba da udjem u tu tablicu jer sam zasluzan.Na neki nacin devalviras ostale,i bolje ih banuj da ne ucestvuju u forumu,nego ovo da se desava,znaci ja i ostali koji nisu u tablicu su gradjani od drugog reda,i to mi deluje ponizavacuce,!! ili sve barem one koji ucestvuju na forumu ili niko.to je to.moj predlog.moje vidjenje.
By ronnie008
#3141 Jučer jedan od dva tiketa..

ronnie008 said

Jučer dva tripla dobitna. Danas igram:

Tiket 1
Orlando-Toronto (194,5) OVER
Boston- New York (184,5) OVER
Rondo 14,5 OVER

Tiket 2
Orlando-Toronto P2
J.Crawford 17,5 OVER
Phoenix-LA. Clippers 195,5 UNDER

I još bih dodao jedan par tenisa koji po meni 99% prolazi, a to je Murray-Federer zbroj setova 3,5 OVER (1,45)

Sretno!

Danas igram:

Tiket 1
Atlanta- Boston P2
Horford je upitan i za večeras iako postoji mogućnost da zaigra, ali bez obzira na njegov povratak tipujem konačnu pobjedu Bostona. Ove godine su igrali već u gostima s Hawksima (pobjeda 81:89) i sigurno znaju šta im treba za pobjedu protiv njih. Ako Pierce odigra kao u zadnjoj međusobnoj (26 pts) uz pomoć Garnetta i standardno dobrog Ronda mislim da neće biti nikakvih problema.
Memphis-Brooklyn (180,5) UNDER
Svi znamo kakvu odbranu igra Memphis i mislim da nema potrebe da pišem ikakve analize. Uzimam najveću ponuđenu granicu, kvota 1,65 za koju mislim da prolazi bez problema.
A.Kirilenko 13,5 OVER
Minnesota hendikepirana već nekoliko zadnjih utakmica. U odsustvu nekoliko bitnih igrača (Peković,Shved,Love...) mislim da će Minnesoti biti potrebni poeni Kirilenka koji je ovu granicu prešao u zadnje četiri utakmice tri puta.

Tiket 2
D.Williams 17,5 UNDER
Ne očekujem neku briljantnu partiju Williamsa protiv veoma jakog Memphisa. Glavni razlog je taj što očekujem mali broj poena i to što u zadnjih nekoliko utakmica Deron više forsira asistencije uz nekih standardnih 15-16 poena.
M.Ellis 17,5 OVER
Zadnjih nekoliko utakmica se uvijek vrti oko 17, a ovaj tip uzimam samo zbog sjajnog prosjeka iz tri utakmice protiv Cavsa ove sezone od 31 poen.
E.Gordon 17,5 OVER
Njega uzimam iz razloga što je počeo igrati dobro u zadnjih 4-5 utakmica. Uzima dosta šuteva, a u ovoj utakmici očekujem kišu poena tako da se nadam da će Gordon imati dobru noć.

Sretno svima! http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-smile.gif
By bukefal123
#3143 uffff dobra ponuda nba dns http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_razz.gif ali izdvojit ću samo 1 par koji mislim da treba trpat i trpat...

Lopez 18.5 under-Bkn igra u gostima, u Memphisu, a znamo da je Memphis jedna od najboljih obrambenih momčadi lige, igraju tvrdo i čvrsto a najjači su pod košem(Gasol i Z-Bo), Lopeza će čuvati jako dobar Gasol a pomagati mu Z-Bo i sumnjam da će se nazabijati, poznavajući Brookija mislim da će forsirati ali i da mu to neće pomoći, ima 18.6ppg uz šut 7.5-14.4 i FT 3.6-5.0 ali današnja realna ponuda bi po meni trebala bit 16.5... tako da se ispalti uzet hard!! ovakvi parovi se moraju ispratit jer se ne nude svaki dan :P
By adisd41
celavi_stvor said

adisd41 said

evo jedan jutarnji, na "prvu"...

Dallas - San Antonio 1 2,10
Navijacki, i na osjecaj neki http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif Prosla dva medjusobna susreta Spursi su "pojeli" Dallas, ali sad je tu Dirk, a i ostali igraci igraju mnogo bolje, svi daju svoj doprinos, i to sve puno bolje izgleda sad nego na pocetku sezone. Ipakl i dalje SAS apsolutni favoriti, ali ovo stavljam danas na listic sa nekim manjim ulogom.

New Orleans - Houston (-200,5+) z2 1,85
Houston jedna od vodecih ekipa i po primljenim i po datim poenima po utakmici, NO u zadnjih par utakmica takodjer veoma efikasan. Na drugom listicu igram 1 na Hornetse, zaista igraju iznenadjujuce dobro, namucili su neke od najjacih ekipa u ligi.

LA Lakers - Utah 1 1,65
Miislim da je vrijeme da dobiju, i veceras imaju lijepu priliku. Utah jeste jedna veoma solidna ekipa, ali u gostima mnogo losiji nego na svom parketu, prava domacinska ekipa.

Slažem se za lakerse i over, ali nebi dirao Dallas...

Napisao sam da cu to igrat navijacki i na neki osjecaj, zato ga i nisam stavio na glavni listic. Svejedno na neki manji ulog mislim da valja probat. :D
By goran1988pu
#3149 Supersport je maknuo B.Lopeza iz ponude, vjerovatno će ga vratiti ali negdje na 16,5!

Moj prvi prijedlog je Jefferson under, mislim da će LA dobiti utakmicu,a i Howard će vjerovatno igrati, svi znamo da Big Al više zabija doma nego u gostima, pa vidjet ćemo.
Drugi prijedlog je Rondo over, jučer je odigrao odlićno napadački, ali nisu uspjeli prekinuti seriju od 5 poraza, ukoliko to žele napraviti danas, on mora zabiti bar 15, prilično sam siguran da će i uspjeti,!
Treći par koji ste već objasnili je D.Lee under

Lijepo mi izgleda i over Irvinga, ali to je onako na osječaj, na prvu!

Od utakmica mislim da Chicago i Memphis pobjeđuju!
SRETNO!
By Ceribasa
#3150 Ja ne pamtim kad je admin zadnji put tiket neki postavio otvori temu i to mu je sav posao,a par ljudi mu drzi ovaj forum.