Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By dr.Mas
celavi_stvor said

Milwaukee(95,5) UNDER @ 1.85
Ovo igram iz razloga što Bucksi u posljednje vrijeme jako dobro igraju i zabijaju puno koševa... Ellis i Jennings su fantastični i teško da i jedna ekipa može zaustaviti ovaj duo... Milwaukee je čak u posljednjih 5 utakmica prebacio ovu marginu.. Mislim da je vrijeme da se i taj niz prekine jer svakoj seriji dođe kraj.. Znamo kakvu odbranu imaju Bullsi mada imaju slabe bekove koji ce teško parirati Ellisu i Brandonu ali zato imaju dobre momke u reketu i na osnovu dosadasnjih međusobnih rezultata igram da Bucksi neće dati više od 95 koševa....

http://pokit.org/get/img/b3bb77f3e872f5c19580a8dfc0d5fb09.jpg

Moram priznati da su i meni ovi tvoji argumenti jaci za over.. :D
By celavi_stvor
kinder said

celavi_stvor, bolje si argumente napisao za over milwokija http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif , cak razmisljam da odigram over http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif

Uprkos dobrim rezultatima serija overa Jednom mora prestati, a BULLSI su se ubili za to da prekinu seriju..
By baki21
#3593 atlanta-toronto 1, jer jednostavno su bolji na svim pozicijama
g.monroe(15.5) manje, indiana je dosta jaka momcad u podrucju reketa i mislin da ce se tribat pomucit za vise od 15,5 također utakmica u kojoj nebi tribalo bit puno poena :)
By MvP39
kinder said

zasto ne napises ovdje parove nego postavljas neke svoje stranice, ne kontam.

zato da bi teme koje su otvorene za svakog clana, u ovom slucaju i za mene, imale koristi :) nije problem stavit ovdje, ali ne vidim onda svrhu otvaranja zasebnih tema za neke clanove :)
By Melo_7
#3596 J.Wall 16,5 OVER!
J.Holiday 19.5 OVER!
Večeras ne igra Beal što omogućuje Wall-u još više šuteva i sigurno će provesti i više minuta na terenu.Mislim da ova granica neće biti nikakav problem a u korist ide što ga čuva Holiday koji nije neki obrambeni igrač i koje će se večeras potpuno posvetiti napadu jer je Philla favorit i mora pobijediti da bi opstali u igri za playoff za koji imaju velike šanse s obzirom na Bostonov veliki hendikep,Rondova ozljeda...
By Doc.Rivers
Melo_7 said

J.Wall 16,5 OVER!
J.Holiday 19.5 OVER!
Večeras ne igra Beal što omogućuje Wall-u još više šuteva i sigurno će provesti i više minuta na terenu.Mislim da ova granica neće biti nikakav problem a u korist ide što ga čuva Holiday koji nije neki obrambeni igrač i koje će se večeras potpuno posvetiti napadu jer je Philla favorit i mora pobijediti da bi opstali u igri za playoff za koji imaju velike šanse s obzirom na Bostonov veliki hendikep,Rondova ozljeda...

Philadelphia nema apsolutno nikakve šanse da se ugura u play off, pogotovo ne ispred Bostona, sa parovima se manje-više slažem.
By Melo_7
Doc.Rivers said

Melo_7 said

J.Wall 16,5 OVER!
J.Holiday 19.5 OVER!

Philadelphia nema apsolutno nikakve šanse da se ugura u play off, pogotovo ne ispred Bostona, sa parovima se manje-više slažem.

tvoj komentar nije objektivan jer po nicku pretpostavljam da si navijač bostona.ja smatram da je rondo 50% te momčadi a philla je jako blizu,3 pobjede udaljena a uskoro se očekuje i bynumov povratak što će dodatno pojačati momčad.to na ovom topicu uostalom nije ni bitno,bitno je samo da prođu parovi i da se pukne neka kinta...