Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By 2paNN
#189727 Andrew Wiggins threes made 1.5 over @1.75 balkanbet ✅✅

Lejkersi se fokusiraju bas dosta na Kariju, i samim tim se otvara dosta prostora za druge. Proslu su dobili 33 poena od Modya, Divicenca i J.Greena, tesko da ce se to ponoviti, Klej je jako promenljiv ove godine tako da ocekujem nekog drugog veceras. Takodje Wiggins protiv Lejkersa je pogadjao vise od 1.5 trojke u 10/12 navrata. Ja uzimam.

Srecno!
By 2paNN
#189787 Joel Embiid rebounds 10.5 over ✅✅

Nema sta, covek skace skoro 40% tima. Dosta skokova uzme, uvek je na lopti i ovu granu bi trebao lagano da prebaci. Znam da nije neka analiza ali zaista mala grana za njega.

Srecno!
By Nasir Jones
#189790 Joel Embiid 27,5 over @1.68 betathome ✅✅

Vec sam pisao kakva je razlika kad embid igra doma ili u gostima protiv bostona, danas igraju po danu pa mu je it tu prosijek 41pts. Must win tekma, ocekujem dosta lopta na embiida u sporijem ritmu igre.
By viljasboas
#189906 Image

Nema puno mozganja ovde, GSW u gostima bez Karijevih 30+ poena tesko moze nesto, veceras ce Stef da dominira, u suprotnom ispadaju. Randle ponavljam tip od preksinoc, u zadnje dve 14 i 12 skokova na ful minute ovo dolazi.

✅✅
Last edited by viljasboas on 09 May 2023, 08:13, edited 1 time in total.
By Nasir Jones
#189907 Barrett 20,5pts under, kvota 1.79, betathome

Ista prica kao prosli match, kladionice ga jos dalje drze na 20,5pts. Vratio se randle, odma manje suteva, i barrett je igrac koga nosi domaca publika, a u gostima je druga prica, dosta losiji score.
By russellwes
#189910 Julius Randle over 12,5 reb+ass 1,80

Proslu 14 skokova i 2 asistencije, iako je Robinson igrao samo 15 minuta zbog faulova, vjerujem da ce Randle i s njim vise na parketu uzeti 10ak skokova. Takoder Hart je uzeo 12 skokova, a ja mislim da je vrijeme da trener Knicksa malo promjeni rotaciju, pa mozda da Grimes dobije koju minutu vise, a on nije toliko aktivan na skoku kao Hart. Mozda i Thib moze probati igrati small sa Randleom na petici, jednostavno mora nesto poceti mjenjati jer ako nastavi ovako vjerujem da ce svaka utakmica zavrsiti pobjedom Heata. Randle na 40+ minuta bi ovu granicu trebao lagano preci.
By Nasir Jones
#189917 A. Davis 38,5 reb+pts under, kvota 1.90, betathome

Davis igrac koji odigra jednu tekmu dobro a sledecu loše. Na redu je loša utakmica + gsw ce juriti pobjedu pa kad LAL izgube, ima i davis losi score. Do sada u playoffu svaka druga tekma lagani under, skoro duplo manje od granice...
Ocekujem ga na 15-20pts i 8-10reb.
By Babayaro
#189921 Kyle Lowry 10.5+ poena

Protiv nyk redom 18 pa 6 pa 14, nema tu puno filozofije stari je to lisac izvuc ce 11 poena bar da ga jebes, pokoja trica, koje slobodno bacanje
By russellwes
#189922 Andrew Wiggins over 24,5 PRA

Proslu imao 29 a bio je blowout pa nije igrao ni 30 minuta. Danas ipak nakon 2 ovakve tekme ocekujem jednu egal utakmicu i da ovi starteri dobiju i koju minutu vise, pogotovo igraci Warriorsa. Oni ako danas izgube tesko ce se sa 3:1 vratiti, pa tako ocekujem Wigginsa oko 40 minuta. Bitan igrac na obje strane, obrana pogotovo. Kerr ne koristi vise toliko puno Looneya i Greena zajedno, sto znaci da Wiggins bez njih dvojice moze doci do vise skokova, a u napadu bi takoder trebao imati dobru ulogu jer Lakersi igraju dobru obranu na Curryu. Vecinom Russell bude na Wigginsu, tu Andrew ima itekako prednosti i sve dok ne bude bacao cigle, 20ak poena moze isporuciti.