NBA Knight wrote:Nova NBA tema za 11. mjesec
Nedavno smo na forumu imali dosta veliki napad s lažnim spam registracijama u kojem je napravljeno preko 2000 lažnih računa. Ti računi su onda počeli stavljati pizdarije, linkove, masu postova i svašta nešto po cijelom forumu. Crko sam dok sam to sve počistio. I sami možete vidjeti na forumu "ostatke" napada od nekakvih čudnih imena u vidu zadnje objave na skoro svim temama.
Iz tog razloga su nove registracije trenutno ugašene, ali brzo ću ih opet uključiti kad počistim neke finalne stvari. Pišem ovo jer sam dobio 10-ak mailova s pitanjem kad će opet bit otvorene registracije pa da ljudi znaju.
Ponovo su otvorene registracije na forum. Vidjet ćemo hoće li biti greški opet. Nove korisnike se mora ručno aktivirati tako da treba malo strpljenja da vas netko odobri nakon što se registrirate.
Što se tiče telegram grupe, nisam upoznat s linkom od grupe, niti razlogom selidbe u grupu. Dal je cilj bio neka manja, kompaktnija, možda manje vidljiva zajednica... evo ne znam. Tu i dalje ima posjeta i ljudi dolaze pogledati mišljenja drugih, al nema pisanog sadržaja jer izgleda da se većin najaktivnijhi članova okupila u toj grupi.
Nažalost, treba vidjet što će onda biti s ovom stranicom i dal je više uopće potrebna. Uff koliko godina je prošlo...