Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By dr. Igy
#4832 Hilario Nene (Was-Tor) - -13.5+ - over - Povratkom Nenea i Walla Washington je postao respektabilna ekipa koja se moze nositi sa svakim. Nene je igrac koji im je vazan u oba pravca. U zadnjih 10 utakmica je na prosjeku od 14 poena. Toronto jako lose brani reket i vecinom igraci na tim pozicijama nabijaju statistiku protiv njih. Tako ocekujem da ce biti i veceras, te da ce Nene koji ima i odlican postotak suta i nekih 12-13 lopti po utakmici, lako prebaciti ovu granicu.

Gasol M. (Det-Mem) - -13.5+ over - Iako oscilira u zadnje vrijeme, ipak cu ga odigrati over na ovoj po meni za 2 poena promasenoj granici. Vec sam prije pisao da se odlaskom Gaya otvorilo vise prostora za Gasola i Randolpha. Gasol je prvenstveno igrac obrane, no i u ofenzivi je jako napredovao zadnje dvije godine. Protiv Detroita ove sezone je zabio 17 poena, a najmanje toliko ocekujem i veceras.

Curry S. (Uta-Gol) - -20.5+ over - Ovo je vec iskomentirano pa cu samo reci da ukoliko ne bude blowouta Curry bi lako trebao prebaciti ovu granicu. Utah odlicno brani reket, dok na vanjskim pozicijama nemaju igraca koji bi ga mogao zaustaviti.
By Krnja
#4835 ja cu veceras igrati

Detroit-Memphis Grizzlies / 2 / 1,85 FAVORIT
-sta reci Grizzliersi guraju dobro 5. su imaju fantasticnu obranu sumnjam da ce Detroit ista moci veceras napraviti slabi su ma da znaju i oni iznenaditi ali velim ne veceras

Curry S.(-21,5+)-Uth-GSt / više / 1,85
-veceras je cini se narodini heroj svi na njega trpaju a zasto i ne vjv ce ga cuvat Tinsley koji je star i tesko da ce sprijeciti Curry-a da ubaci 22 poena

Gasol M.(-14,5+)-Det-Mem / više / 1,85
-ovo sam prepiso pa cu se pomoliti za njega :D
By comi
#4836 Nema OT-a, NYK nije ništa stavio, uzeo bih od Dr.Iggyja Nenea, ali ga nemam u PSK pa nema nikakvih ozbiljnijih uloga, tek jedan "narodnjak"... Žao mi je što su napali bespotrebno OT-a ljudi koji mu nisu do koljena što se tiče znanja o NBA... Ova pozivanja na postotke pogođenih parova su smješna... Ljubomora čista...

01:00 Washington - Toronto više od 190,5 poena @ 1,85
02:00 R. Anderson manje od 16,5 @ 1,75
03:00 Denver - Boston / Denver manje od 106,5 @ 1,85
03:00 K. Garnett više od 15,5 @ 1,85
04:00 +8,5/Sacramento - San Antonio h2 @ 1,80

Uk. tečaj: 19,94

Smiješna mi je granica na Wash-Tor jer moje viđenje te dvije ekipe je da su obje napadački orijentirane... Mislim da je granica promašena za nekih 6-7 poena... Andersona očekuje teška obrana Chicaga, što reći... Što se tiče Denvera, svaka im čast, jedna su od mojih omiljenih ekipa, ali rijetki zabijaju Bostonu 107 i naviše koševa... Garnetta čuva Koufos, igra protiv run'n'gun ekipe i može uzeti dosta šuteva s poludistance... San Antonio je odmoran, vidili smo što su radili svima bez Ginobilija i Duncana, sad su se i oni vratili i ne piše se dobro Sacramentu... Moje viđenje parova koje sam odabrao...
By NYK
#4837 ja sam odigrao gasola 14.5+ i curryja 21.5+ ... nemam vremena večeras za analize,ali iggy je već napisao nešto
By dr. Igy
comi said

Nema OT-a, NYK nije ništa stavio, uzeo bih od Dr.Iggyja Nenea, ali ga nemam u PSK pa nema nikakvih ozbiljnijih uloga, tek jedan "narodnjak"... Žao mi je što su napali bespotrebno OT-a ljudi koji mu nisu do koljena što se tiče znanja o NBA... Ova pozivanja na postotke pogođenih parova su smješna... Ljubomora čista...

Slazem se s tobom za OT-a. Daleko najveci znalac kojeg sam imao prilike cuti. Zajebi sve OT i samo nastavi gdje si stao, jer 99% foruma te cijeni i slusa tvoje misljenje...
By comi
dr Iggy said

comi said

Nema OT-a, NYK nije ništa stavio, uzeo bih od Dr.Iggyja Nenea, ali ga nemam u PSK pa nema nikakvih ozbiljnijih uloga, tek jedan "narodnjak"... Žao mi je što su napali bespotrebno OT-a ljudi koji mu nisu do koljena što se tiče znanja o NBA... Ova pozivanja na postotke pogođenih parova su smješna... Ljubomora čista...

Slazem se s tobom za OT-a. Daleko najveci znalac kojeg sam imao prilike cuti. Zajebi sve OT i samo nastavi gdje si stao, jer 99% foruma te cijeni i slusa tvoje misljenje...

Nadam se da čita i da će se brzo vratiti :)
By marecare
marecare said

brook lopez 18.5 više
-i ma u 2 ovogodišnje utakmice protiv bucksa 21 poen u prosjeku. netsima ovi nikako ne leže pa mislim da bi u mogućem nedostatku williamsa moglo puno lopti ići na njega jer iako johnson ima odlične zadnje 2 utakmice protiv bucksa bilježi loše brojke te zbog toga mi brook djeluje kao prva napadacka opcija za veceras.

brandon jennings 18,5 više
- jennings je luda glava koja može ili dat 30 ili će bit na 10 uz uzetih 20 šuteva koji nisu njemu strani pojam. trebat će on danas povuć sa distance jer je netsima najveća snaga u reketu a ni nemaju neke kvalitetne igrače za post igru, zato vidim puno šuteva sa vanjskih pozicija. u prilog ide i odličan prosjek od 25,5 poena.

zach randolph 16,5 manje
- nekako imam osjećaj da danas ide zach manje i to negdje oko 12-13 koseva jer ne odgovara mu igra detroita, čak i unatoč svemu mislim da će prije ići marc preko nego on. u zadnje vrijeme ni ne bilježi neke prevelike brojke i uvijek je to tu negdje. vjerojatno će ovdje biti i malo koševa pa i zbog toga manje.

curry 21,5 više
- jednostavno, tinsley nije igrač koji njega može zadržati. danas ionako ne mogu dobiti bez njegovih 25+ poena jer se sigurno neće naigrati u reketu kad svi znamo da je to glavna snaga jazzera. obrana na perimetru im je loša, curry je ionako igrač koji voli šutirati sa poludistance i distance a i vjerojatno će htjeti pokazati da je i on trebao biti na all staru jer je mislim jedan od rijetkih igrača u povijesti sa 21,5 poenom po utakmici a da nije nastupio. na prijašnjoj utakmici je zabio 23.

Toliko od mene. Nadam se da mi budete pomogli sa prijedlozima ako vi to vidite drugačije a dotad sretno

Još samo Curry 4 u drugom poluvremenu i dobitak za danas je tu. Malo sreće je trebalo ali bez toga se ne može :) Sutra idemo po još...
By nina84
#4842 Kao i vecina i ja se slazem OT vrati se,a kao drugo ne vidim razlog zasto neko mora da se svadja na tudjem postu jednostavno ako ti se nesvidja sta je covjek odigrao ti preskoci ako si toliko pametan,ako si ostavio komentar da li taj par valja ili ne tu jednostavno zakoci a ne ulaziti u neke velike rapsrave OT potpuno razumijem.pozz i vrati nam se OT
By blijega
#4843 Pozdrav svim clanovima foruma!
Ja sam Bojan, iz Banja Luke...do sada se nisam registrovao na ovaj forum, ali ga pratim mjesecima unazad!
Izuzetno cijenim ovaj forum, jer pasionirani sam kladionicar, igram dosta sportova, izmedju ostalih i NBA, pa dosta korisnih informacija i tipova nadjem bas na Vasim stranicama, u Vasim postovima!
Posjecujem jos dosta stranica koje mi sluze kao izvor informacija, ali mnogo podataka o NBA, dobijem upravo ovdje. Posjecujuci razne kladionicarske sajtove, upoznao sam dosta prognozera, kladionicara...dobrih i losih. Medjutim, na ovom forumu dosta clanova itekako dobro prati i predvidja NBA rezultate i pojedinacnu statistiku igraca. Mnogima od Vas, svaka cast na tome.
Ipak, danas sam odlucio da se javim zbog clana vaseg foruma ciji je nick OT.
Iskreno, njegove prijedloge i savjete pratim mjesecima unazad. Njegovi parovi su skoro svakodnevno na mom tiketu i uglavnom su prolazni. Citati njegove postove o NBA utakmicama, razradama taktika, predvidjanju ishoda, kao i broja koseva pojedinacno svakog igraca su nesto najbolje sto sam sreo sirom ovog interneta. Decko razbija znanjem. A jos ga prate rezultati, jer bez obzira na nevjerovatno znanje koje posjeduje OT, sreca je jako bitan faktor u ovom nasem "sportu"!
Nazalost, zadnjih dana sam prisustvovao, bar kao posmatrac, nesuglasicama i svadjama na forumu, koje su za posljedicu imale povlacenje OT sa foruma.
Duboko i iskreno se nadam, da ce OT, ubjedljivo najbolji prognozer kojeg sam sreo na netu, bez obzira na sport, da se vrati na ovaj forum.
OT, brate, ja sam neko ko se divi tvojim prognozama, nerijetko sam zbog tebe isplacivao tikete, vrati se na forum, jer bez tebe, forum sigurno nece biti isti.
Kazem, postujem znanja i prijedloge dosta forumasa, ali OT je neko koje pravio razliku na ovom forumu u odnosu na druge.
Jos jednom pozdravljam sve forumase, javio sam se sa namjerom da podrzim OT-a, da se vrati, bez imalo namjere da uvrijedim nekog drugog clana foruma. Iskreno mislim da ovdje ima mnogo NBA znalaca.
OT, maestro, nadam se da mi nece nedostajati tvoji postovi! http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-wink.gif