- 20 Feb 2013, 15:14
Pozdrav svim clanovima foruma!
Ja sam Bojan, iz Banja Luke...do sada se nisam registrovao na ovaj forum, ali ga pratim mjesecima unazad!
Izuzetno cijenim ovaj forum, jer pasionirani sam kladionicar, igram dosta sportova, izmedju ostalih i NBA, pa dosta korisnih informacija i tipova nadjem bas na Vasim stranicama, u Vasim postovima!
Posjecujem jos dosta stranica koje mi sluze kao izvor informacija, ali mnogo podataka o NBA, dobijem upravo ovdje. Posjecujuci razne kladionicarske sajtove, upoznao sam dosta prognozera, kladionicara...dobrih i losih. Medjutim, na ovom forumu dosta clanova itekako dobro prati i predvidja NBA rezultate i pojedinacnu statistiku igraca. Mnogima od Vas, svaka cast na tome.
Ipak, danas sam odlucio da se javim zbog clana vaseg foruma ciji je nick OT.
Iskreno, njegove prijedloge i savjete pratim mjesecima unazad. Njegovi parovi su skoro svakodnevno na mom tiketu i uglavnom su prolazni. Citati njegove postove o NBA utakmicama, razradama taktika, predvidjanju ishoda, kao i broja koseva pojedinacno svakog igraca su nesto najbolje sto sam sreo sirom ovog interneta. Decko razbija znanjem. A jos ga prate rezultati, jer bez obzira na nevjerovatno znanje koje posjeduje OT, sreca je jako bitan faktor u ovom nasem "sportu"!
Nazalost, zadnjih dana sam prisustvovao, bar kao posmatrac, nesuglasicama i svadjama na forumu, koje su za posljedicu imale povlacenje OT sa foruma.
Duboko i iskreno se nadam, da ce OT, ubjedljivo najbolji prognozer kojeg sam sreo na netu, bez obzira na sport, da se vrati na ovaj forum.
OT, brate, ja sam neko ko se divi tvojim prognozama, nerijetko sam zbog tebe isplacivao tikete, vrati se na forum, jer bez tebe, forum sigurno nece biti isti.
Kazem, postujem znanja i prijedloge dosta forumasa, ali OT je neko koje pravio razliku na ovom forumu u odnosu na druge.
Jos jednom pozdravljam sve forumase, javio sam se sa namjerom da podrzim OT-a, da se vrati, bez imalo namjere da uvrijedim nekog drugog clana foruma. Iskreno mislim da ovdje ima mnogo NBA znalaca.
OT, maestro, nadam se da mi nece nedostajati tvoji postovi!