Walker 17,5 over - uzima jako puno šuteva u zadnje vrijeme, u zadnjih 5 utakmica ima prosjek od 18 šuteva i 6.2 slobodna po utakmici i prosjek od 22.8 koševa. Pogotovo je potegnuo u zadnje dvije utakmice u kojima je uzeo 25 i 20 šuteva. Dečko je mlad (samo 22 godine) i ostavlja dojam koda se stvarno oslobodio i pruža dobre partije. Charlotte ima još par igrača koji uzimaju solidan broj šuteva ali kemba je definitivno prva opcija u napadu. Mislim da bi trebao prebaciti ovo s obzirom kakve igre pruža u zadnje vrijeme, a i da današnji protivnik nije niti neka posebna momčad u obrani, ali i općenito.
K.Martin 17,5 under - Dosta puta sam ga već igrao ove sezone i njegovo pojavljivanje u ponudi u principu znači jednu stvar, a to je da je on fire. Nije standardno u ponudi, onda uđe u seriju u kojoj šutira ko luđak digne si malo prosjek i naše klade ga stave na ipak precijenjenu marginu i čekaju da igramo over, jer ipak to više igramo. E pa ja sam ga u skoro svakoj takvoj situaciji igrao under. Ja mislim da je value igrati ga da će zabiti manje od 18. Prosjek u gostima mu je 13 koševa i samo 9 uzetih šuteva. Ako pređe u over sam tako malim brojem šuteva ko recimo na prošloj tekmi di je imao 7-10, onda svaka čast, ali za igrača njegove pozicije mi je stvarno nerealno očekivati takav prosjek.