Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Kyrie94
#110461 Lavine 24.5- HL
Lavine vise nije onaj isti kao od pocetka sezone. Sut mu je sve losiji imte zadnje 2 utakmice ima oko 30%. Toronto ima odlicne defanzivce tako da vcrs ko god bude na njemu green ili leonard bit ce mu tesko dolazit do otvorenih suteva.
By frkathor
#110463 toronto b2b,sumnjam da ce Leonard igrat
i OG Anunoby je ozljedio rucni zglob
tako da bi Siakam trebao imat veliku minutazu
on je na 15.5 ibaka na 14.5
nema vjerojatno Mathewsa kod Dallasa
Barnesu je primarni zadatak da postize poene i sad ce uzet jos vise lopti,jos protiv bivseg tima..nema Greena kod GSW..mislim da ce Dallas cak to uzet
16.5 ss
Clippersi kod netsa...ovi truba u reketu
Harrel ulazi s klupe i veoma je ucinkovit ,ne uzima glupe suteve
ako ce dobit dovoljan broj lopti ide lagano over...a vjerujem da ce Rivers pripremiti Game plan da se ide na njega cim vise u Second unitu
14.5 ss
By KlayTheKing
#110466 Meni su Barnes 16.5 i Ibaka 14.5 + veceras, Leonard ne igra b2b mečeve tako da 99% nece igrati večeras a Ibaka je u dobroj formi. Dallasu ne igra Matthews sto isto treba uzeti u razmatranje a i Barnes igra protiv svojih Warriorsa koji su ga pickali na draftu tako da ne vidim zašto ne bi dobio neku motivaciju i prebacio ovu granicu.
By lovac
j-cross wrote:Toronto Raptors 106.50 under
Chicago Bulls 105.50 under

Soker

Toronto u blagom padu forme dva vezana poraza od Pistonsa i Pelikana. Dolaze u TD garden na mec koji ocekujem da ce biti tvrd. Seltiksi igraju odlicnu odbranu kod kuce, samo je Milvoki prebacio ovu marginu, a ocekujem da spuste raptorse ispod 106 i neki mec na 190 poena.
Bulsi na jake Bakse. Do skoro bez poraza na domacem parketu. Slabasni Bulsi, pre neko vece spusteni od strane Seltiksa na samo 82 poena. Granica je po meni velika za njih. Poslednja tri duela 3 undera. Takodje 8 undera zadnja 8 meca, ukoliko oduzmemo produzetke (denver i niksi), sto ne verujem da ce ovde biti slucaj. :mrgreen: :mrgreen:

srećom odigrah u planetu gde ne važe produžeci 8-) na veće granice dakako