Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By UcenikBGD
Jazavac wrote:Jos ovaj uvod KONACNO JE STIGLO TO VECE xD Konacno bonusi 50% na prvu uplatu :D Jos da zapevaku Ministarke, ili da se pojave Bakocevic Lalatovic i Sandra Afrika :D

To to, bas tako.
Ali ne vredi slepom pokazivati i gluvom govoriti, sad ce oni da se inate i da pricaju na poluvremenu itd itd.
Dzabe kad ne razumeju poentu,ali nema veze. Nek ode uzivo pa nekom kockaru za ruletom ili nekom ko ceka tiket u kladionici tako kaze nesto slicno da vidi kako bi se proveo. Ja sam gledao uzivo svojim ocima kad je lik leteo bukvalno 5 metara u atlantiku na Novo Beogradu kod starog merkatora onaj veliki lokal u hotelu putnik, kad ga je baja zavario pesnicom kad mu je tako nesto rekao. Svetsko prvenstvo Svedska - Trinidad i tobago 0-0 poluvreme i lik stavi uzivo 300 000 dinara na keca, opasan baja, neki krimos tu iz kraja. i debil koji se mota tuda stalno mu kaze ma to ti je lagan prolaz, mozes vec da naplatis, kakav trinidad i tobago, gol visi u vazduhu to je minimum 2-0 kraj itd itd, i onda u sledecem trnutku lik preleti 3 stolo bukvalno. Naravno 0-0 kraj. Vise se nije pojavljivao tu, nije bas toliki debil bio, izgleda jer ovaj nije bio ni najmanje prijatan posle 0 0 kraj.
By UcenikBGD
RussellWestbrook wrote:Steta sto ti nisi letio umjesto tog lika, ne znam da li samo na forumu pametujes i djelis lekcije ili si takav stvarno, ako si ovakav kao na forumu mozda je i tebe neki krimos razvalio

Pa za razliku od kojekakvih indijanaca ja nisam sišao sa planine pa da ne znam kako da se ponašam u datoj situaciji. Zna se dobro gde se i šta sme i može a gde ne sme. Nađi nekog ribolovca kad krene na pecanje pa ga pitaj gde je pošao ili mu poželi srećno pa ćeš da vidiš šta će te snaći. Ja ne znam u kakvim ste vi carskim dvorcima i palatama porasli i pod kakvim staklenim zvonima su vas roditelji držali do 18te godine da ne znate osnovne stvari o životu.
By Miki28
#133802 Iako se u dosta stvari ne slazem sa Ucenikom za ovo bi stvarno trebali da ispostujete vecinu. Ja prvi ne vjerujem u te stvari ali ne pada mi na pamet da dodjem ovdje i tako nesto pisem zbog drugih ljudi jer ima ljudi koji vjeruju u te stvari. Meni to nista ne pricinjava zadovoljstvo a drugom bas smeta i onda cemu poenta toga?
Manite se toga, budite korektni. Pohvalite kad prodje ako bas imate zelju da prokomentarisete.
By UcenikBGD
Miki28 wrote:Iako se u dosta stvari ne slazem sa Ucenikom za ovo bi stvarno trebali da ispostujete vecinu. Ja prvi ne vjerujem u te stvari ali ne pada mi na pamet da dodjem ovdje i tako nesto pisem zbog drugih ljudi jer ima ljudi koji vjeruju u te stvari. Meni to nista ne pricinjava zadovoljstvo a drugom bas smeta i onda cemu poenta toga?
Manite se toga, budite korektni. Pohvalite kad prodje ako bas imate zelju da prokomentarisete.

Mozemo da se slazemo ili ne slazemo oko mnogo cega,ali ja kazem ovima koji se ovde inate i prave pametni, neka odu u neki kazino gde se ozbiljno kocka, igra rulet, barbut bilo sta, i neka kaze nekom kockaru unapred sad ce da ti baci crveno ili sad ces da bacis sestice dve na barbutu, lagano bi te odrobijao ili bi te obezbedjenje isprepucalo i izbacilo i spakovalo u neki obliznji kontejner!
By Miki28
UcenikBGD wrote:Mozemo da se slazemo ili ne slazemo oko mnogo cega,ali ja kazem ovima koji se ovde inate i prave pametni, neka odu u neki kazino gde se ozbiljno kocka, igra rulet, barbut bilo sta, i neka kaze nekom kockaru unapred sad ce da ti baci crveno ili sad ces da bacis sestice dve na barbutu, lagano bi te odrobijao ili bi te obezbedjenje isprepucalo i izbacilo i spakovalo u neki obliznji kontejner!

Moze to sve Ucenice da se objasni na ljepsi nacin, ne mora odmah halabuka. Sto se tice posjeta kladionica, to vjerujem da svi znaju kako se ponasa u istim tako da nema potrebe da se povlace paralele
By UcenikBGD
RussellWestbrook wrote:Ne moze divljak bez galame, siso juce sa planine pa navik oda se doziva s brda na brdo i da galami

Moji su preko 100 godina u Bg, tako da provociraj sam sebe, mene ne mozes.
Sto se tice halabuke Miki28, pogledaj moj post,kada je kukao Jazavac na Kazinsa. Lepo sam mu napisao, da mu je lik napisao da je Kazins prosao. Sto se posle taj lik nasao prozvan i poceo da me vredja i osalo to se sve vidi.
Ajd pozdrav Majki
By SexDrogaBODIROGA
#133820 Nije da želim biti neka moralna vertikala, ali mislim da bi nam puno bolje bilo kad bi ovu energiju koja se troši na svađanje utrošili na tipove i konstruktivnu raspravu o parovima. Jer znam da ima dosta likova koji imaju duplo više znanja od mene od kojeg svi možemo profit napravit. Sportski pozdrav. :D
By Shabaras
UcenikBGD wrote:.. Ako već lupetaš pre vremena naučite neka nepisana pravila. Pecarošu se ne govori srećno kad se sprema u ribolov niti se pita gde ide? Tako se ni kockaru ne govori unapred da je dobio dok ne dobije!!!

+10 :!: Učenik objasnio profesorski . . 8-)